Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - Οι διακρίσεις είναι καλές: Χωρίς αυτές ο πολιτισμός θά κατέρρεε!



Από τον Brandon Smith
2 Μαρτίου 2024


Όταν ακούμε τη λέξη «διάκριση» συχνά τη συνδέουμε με την έννοια της φυλετικής προκατάληψης, την πράξη μίσους που βασίζεται αποκλειστικά στο χρώμα του δέρματος, ή την εθνικότητα. 

Πολλές γενιές δυτικών έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να αντιμετωπίζουν τις διακρίσεις ως ανάθεμα για τον πολιτισμό - Ένα καθαρό αρνητικό. 
Ωστόσο, είναι όλες οι διακρίσεις «άδικες», ή είναι μερικές φορές απαραίτητο να διατηρηθεί ο πολιτισμός ασφαλής και άθικτος;

Κάθε άνθρωπος στη Γη κάνει διακρίσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επειδή είναι μια επιτακτική ανάγκη επιβίωσης, αλλά επιτρέψτε μου να διευκρινίσω τι εννοώ όταν χρησιμοποιώ τον όρο. 

Υποστηρίζω ότι η διάκριση είναι απλώς η πράξη της άρνησης να συναναστραφείς με άλλο άτομο ή ομάδα, και αυτό συχνά ΔΕΝ βασίζεται απλώς στο χρώμα του δέρματος ή στις διαφορές στην εμφάνιση. 

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες διακρίσεις έχουν τις ρίζες τους στην προσωπική ασφάλεια και την πολιτιστική ασφάλεια.

Τα ανθρώπινα όντα είναι φυλετικά, δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε αυτή τη βιολογική επιταγή και δεν θα αλλάξει ποτέ. 

Ο φυλετισμός βασίζεται στη σωματική ασφάλεια, αλλά και στην ιδεολογική ασφάλεια. 

Τα ανθρώπινα όντα σχηματίζουν φυλές και βασίλεια και έθνη και σύνορα επειδή έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο αξιών, θρησκευτικών πεποιθήσεων και πολιτιστικών κανόνων που θέλουν να διατηρήσουν και να προστατεύσουν. 

Έχουν βρει ένα σύστημα που λειτουργεί για αυτούς και που κρατά την κοινωνία τους από την κατάρρευση, και θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει σαμποτάζ αυτού του συστήματος εκ των έσω.

Εξ ου και η ανάγκη για καχυποψία και διάκριση όταν μια φυλή βρίσκεται αντιμέτωπη με ξένους που υπερασπίζονται ένα εχθρικό ή αντίθετο ιδανικό. Η απειλή της υπαγωγής και της καταστροφής από τον πολιτισμό μιας άλλης φυλής υπήρξε κίνητρο για διακρίσεις από τότε που ξεκίνησε η ανθρώπινη ιστορία.

Ένας άλλος παράγοντας είναι η διάκριση ορισμένων συμπεριφορών. Οι ανθρώπινες φυλές έμαθαν εδώ και πολύ καιρό ότι μερικές φορές γεννιούνται καταστροφικοί άνθρωποι και καμμία κοινωνική πίεση δεν μπορεί να τους κάνει διαφορετικούς

Οι ψυχοπαθείς, μερικοί κοινωνιοπαθείς, οι ναρκοπαθείς, οι σοβαρά ψυχικά ασθενείς κ.λπ. δεν μπορούν να αφεθούν να ευδοκιμήσουν μέσα σε μια φυλή ή τελικά θα προκαλέσουν μεγάλη βλάβη. Η φυλή θα μπορούσε ακόμη και να διαλυθεί και να πεθάνει.

Δεν είναι κάτι που αφορά τους λευκούς, δεν είναι κάτι δυτικό, είναι μια πραγματικότητα για κάθε ομάδα ανθρώπων στον πλανήτη. 

Δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνήσουμε σε έναν ομοιογενή πολιτισμό που αγκαλιάζει κάθε άτομο και όλες τις συμπεριφορές. Είναι εντάξει για εμάς να χωρίσουμε ο ένας από τον άλλο και να ζήσουμε διαφορετικά (τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου). 

Είναι εντάξει να μην θέλεις να συναναστρέφεσαι με διανοητικά ανυπότακτους, ή κακούς ανθρώπους που δημιουργούν χάος μέσα στην κοινωνία και είναι εντάξει να απορρίπτεις την επιβολή ασυμβίβαστων και ξένων φιλοσοφιών.

Οι αριστεροί και οι παγκοσμιοποιητές, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζονται ότι οποιοσδήποτε διαχωρισμός και έλλειψη σύνδεσης μεταξύ των ομάδων είναι απαράδεκτος. Μπορεί να υπάρχει μόνο μία φυλή και αυτή η φυλή ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθεί προοδευτικές/σοσιαλιστικές εντολές. 

Πρόκειται για τον Πύργο της Βαβέλ σε επανάληψη και το αριστερό ιδεώδες είναι αναμφισβήτητα μισαλλόδοξο σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τον συγκεντρωτισμό. 

Ένα βασικό μέρος αυτής της παγκοσμιοποιητικής φιλοσοφίας είναι η δαιμονοποίηση των διακρίσεων.

Η ηθική παρακμή τροφοδοτεί αυταρχικά τεχνάσματα

Η 'woke' θρησκεία βασίζεται στην αριστερή πλάνη ότι όλες οι διακρίσεις είναι ένα «κοινωνικό αρνητικό». Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους προωθούν αυτό το αφήγημα. 

Χωρίς διακρίσεις δεν μπορεί να υπάρξει ηθική κρίση. 

Χωρίς την εφαρμογή της ηθικής και των προτύπων συμπεριφοράς, η κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει και τελικά θα καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς θέλουν οι αριστεροί.

Μόλις μια κοινωνία καταρρεύσει, μπορεί να ξαναχτιστεί με μια ορισμένη αυταρχική ευελιξία και στην εικόνα που προτιμούν οι αριστεροί. Θα διεκδικήσουν τους δικούς τους κανόνες, τα δικά τους ταμπού, τις δικές τους εντολές και το δικό τους όραμα. Συγκεκριμένα, θέλουν να γκρεμίσουν τον δυτικό πολιτισμό και να τον αντικαταστήσουν με κάτι ριζωμένο στον ηθικό σχετικισμό. 

Σε έναν ηθικά σχετικό κόσμο, κάθε κακό γίνεται επιτρεπτό όσο η ομάδα που κάνει το κακό ελέγχει την εφαρμογή του νόμου.

Αυτό το βλέπουμε πιο ξεκάθαρα στην εξάπλωση του τρανς κινήματος και στην εισβολή της 'woke' πολιτικής στα δημόσια σχολεία. 

Η κατάφωρη σεξουαλικοποίηση των παιδιών συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλη τη Δύση και υποστηρίζεται από εταιρικά συμφέροντα, πολιτειακές κυβερνήσεις και την τρέχουσα ομοσπονδιακή κυβέρνηση. 

Αυτή η ατζέντα περιλαμβάνει τον εξορθολογισμό ορισμένων αρκετά ειδεχθών συμπεριφορών, όπως η παιδεραστία.

Οι συντηρητικοί κάποτε αποκαλούνταν «συνωμοσιολόγοι» επειδή υποστήριζαν ότι αυτό ήταν το τελικό παιχνίδι για τον 'woke' ακτιβισμό, και όμως, εδώ είμαστε, αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την πορνογραφία έξω από τις βιβλιοθήκες του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου, καθώς οι ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν ότι οι παιδεραστές πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προστατευόμενος σεξουαλικός προσανατολισμός.


 

Υπάρχουν ακόμη και αριστεροί πολιτικοί σήμερα που νουθετούν ανοιχτά τις διακρίσεις εις βάρος των παιδεραστών ως «ρητορική μίσους» και ψηφίζονται νόμοι σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια για τη μείωση των ποινών για τέτοιους εγκληματίες. 

Υπάρχει ένα σαφές πρόγραμμα σε κίνηση για να μετατρέψει κάτι κακό σε κάτι προστατευμένο ή ακόμα και να γιορτάζεται.

Πολιτιστικό σαμποτάζ μέσω μαζικής μετανάστευσης και αναγκαστικής σύνδεσης

Πέρα από το ζήτημα των αναγκαίων ηθικών διακρίσεων, υπάρχει το πρόβλημα της πολιτιστικής εισβολής. 

Στην Ευρώπη ο κίνδυνος γίνεται υπαρξιακός, με τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μετανάστες να κατακλύζουν την Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια και περισσότερους να φτάνουν καθημερινά. 

Πολλοί από αυτούς τους μετανάστες προέρχονται από ισλαμικά φονταμενταλιστικά έθνη και δεν έχουν καμμία πρόθεση να αφομοιωθούν σε μια δυτική δομή. 

Αντιθέτως, σχεδιάζουν να αλλάξουν ή να αποδομήσουν τη Δύση εκ των έσω μέσω κάτι που ονομάζεται «ήπια τζιχάντ».

Συμπερασματικά: Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός και ο νόμος της Σαρία είναι εντελώς ασυμβίβαστοι με τις δυτικές αρχές και οι δύο ομάδες ΔΕΝ μπορούν να υπάρξουν ειρηνικά στην ίδια κοινωνία. 

Είναι αδύνατο

Οι αυξανόμενες εκκλήσεις των Ευρωπαίων για την απομάκρυνση των μεταναστών δεν βασίζονται στον ρατσισμό, καθοδηγούνται από έναν πολιτισμικό μηχανισμό επιβίωσης.

Οι Ευρωπαίοι μπορούν να δουν την γραφή στον τοίχο – Σε 10 έως 20 χρόνια ο πολιτισμός τους δεν θα υπάρχει πλέον και ενεργούν για να τον προστατεύσουν.

Στις ΗΠΑ, η εισβολή είναι πιο πολιτική. Εκατομμύρια μετανάστες επιτρέπεται να εισέλθουν κρυφά στις ΗΠΑ, καθώς οι Δημοκρατικοί συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στα μέτρα ασφάλειας των συνόρων που επιβάλλονται από πολιτείες όπως το Τέξας. 

Ταυτόχρονα, δημιουργούν κίνητρα για τους μετανάστες να έρθουν εδώ προσφέροντας κοινωνική πρόνοια και επιδοτήσεις, για να μην αναφέρουμε τη δυνατότητα μιας γενικής αμνηστίας που θα τους έδινε εύκολη ιθαγένεια.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους παράνομους προέρχονται από σοσιαλιστικές χώρες και δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι είναι μια Συνταγματική Δημοκρατία ή ποια είναι τα συνταγματικά δικαιώματα. 

Αυτοί οι μετανάστες είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται από τους αριστερούς για να κορεστεί τις ΗΠΑ. 

Είναι μια στρατηγική διαγραφής των συντηρητικών αρχών μέσω της φθοράς.

Η αξία του διαχωρισμού

Ο δυτικός πολιτισμός, η δυτική επιστήμη και οι ελεύθερες αγορές είναι ίσως τα πιο βαθιά επιτεύγματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, με αποτέλεσμα την ακραία μείωση της συνολικής παγκόσμιας φτώχειας σε σύγκριση με τους προηγούμενους αιώνες. 

Το 1820, 94% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Μέχρι το 2015, ο αριθμός αυτός μειώθηκε στο 9,6% και ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τα ηθικά θεμέλια της Δύσης, αν και δεν τηρούνται πάντα όπως θα προτιμούσαμε, εξακολουθούν να αποτελούν το θεμέλιο για μερικούς από τους πιο ελεύθερους και πιο ευημερούντες ανθρώπους οποιασδήποτε εποχής. 

Υπάρχουν καλοί λόγοι για να προστατεύσουμε τη Δύση από ξένους πολιτισμούς που θέλουν να την υπονομεύσουν.

Υπάρχουν επίσης καλοί λόγοι για να κάνουμε διακρίσεις και να εκδιώξουμε τους αριστερούς/παγκοσμιοποιητές που μεγάλωσαν εδώ, αλλά έχουν εμμονή με την αποδόμηση όλων των υπολειμμάτων του συστήματος επειδή νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα. Σε κανένα σημείο δεν έχω ακούσει ποτέ μια αριστερή ομάδα να λέει: «Ε, θα πρέπει όλοι μαζί να μετακομίσουμε σε άλλο μέρος και να ξεκινήσουμε ένα νέο σοσιαλιστικό πείραμα μακριά από παρεμβάσεις».

Όχι, δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό. 

Θέλουν τον πολιτισμό ΜΑΣ

Θέλουν να σταθούν πάνω στα ερείπια των επιτευγμάτων μας και να αναγκάσουν όλους να αποδεχτούν το σύστημά τους, τις πεποιθήσεις τους και τον ηθικό σχετικισμό τους.

Η μόλυνση, η καταπίεση και η κατοχή είναι τα δομικά στοιχεία της ιδεολογίας τους. 

Η μόνη λύση είναι οι αμετανόητες και ασυμβίβαστες διακρίσεις εις βάρος του είδους τους. Είναι εντάξει να μην προσκαλέσετε καρκίνο στο σώμα σας. Είναι εντάξει να μην προσκαλέσετε ένα βαμπίρ στο σπίτι σας. 

Είναι εντάξει να μην προσκαλέσετε το κακό στην κοινωνία σας. 

Είναι καλό να κάνετε διακρίσεις.


ΠΗΓΗ: Discrimination Is Good: Without It Civilization Would Collapse - Alt-Market.us


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!