Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ξε-κά-θα-ρο 'Ο Χ Ι' της Τζ. Μελόνι γιά αποστολή στρατευμάτων στήν Ουκρανία!

 


Η Ιταλίδα πρωθυπουργός  Α Π Ο Ρ Ρ Ι Π Τ Ε Ι   τήν γαλλική πρόταση  για αποστολή νατοϊκών στρατευμάτων στον πόλεμο της Ουκρανίας!

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni απέρριψε κατηγορηματικά προχθές (19/03) την πρόταση του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, που άφηνε ανοιχτό το παράθυρο να σταλούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο διακινδυνεύει μία ασύμμετρη κλιμάκωση στήν σύγκρουση με τήν Ρωσία.


Σχετικά με την «πρόταση που υπέβαλε η Γαλλία σχετικά με πιθανή άμεση παρέμβαση», «επαναλαμβάνω και σε αυτό το Σώμα ότι η θέση μας δεν είναι υπέρ αυτής της υπόθεσης, προάγγελος μιας επικίνδυνης κλιμάκωσης που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία», είπε κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της στην ιταλική Γερουσία ενόψει του Συμβουλίου της Ε.Ε., αναφερόμενη στο Ουκρανικό.

Επισημαίνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος Macron έχει επανειλημμένα προτείνει την αποστολή νατοϊκών στρατευμάτων στο πλευρό του Κιέβου, ώστε να συμβάλλουν στην απόκρουση της ρωσικής επέλασης...

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΠΑΡΤΕ-ΑΚΟΜΑ-ΕΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ-που-δείχνει-τη/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!