Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Σατανικό Χρυσό Άγαλμα που γιορτάζει την άμβλωση στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον.


Το Άγαλμα της Άμβλωσης αντιπροσωπεύει μόνο μία εναλλακτική λύση στην εγκυμοσύνη για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που κινούνται στην πανεπιστημιούπολη και δεν προσφέρει τη σαφή επιλογή της ευλογίας μιας νέας ζωής από τον Θεό και της ολοκλήρωσης μιας εγκυμοσύνης.


Δρ. Margaret Aranda
1 Μαρτίου 2024

Κάποιοι λένε ότι αυτό το χρυσό, κερασφόρο άγαλμα φέρει μια προφανή ομοιότητα με αυτό του τραγόμορφου "Baphomet", που προωθείται από τον Σατανικό Ναό (TST).



Μίλησα με την Kim στο TexasRightToLife.com σήμερα και ρώτησα για το άγαλμα της άμβλωσης που τοποθετήθηκε εχθές στο Cullen Family Plaza του Πανεπιστημίου του Χιούστον. Μου ανέφερε ότι η οργάνωσή τους πραγματοποίησε συγκέντρωση προσευχής και διαμαρτυρίας και είναι «πραγματικά ευχαριστημένη» με το πώς πήγε. Οι συμμετέχοντες περιελάμβαναν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, τα γύρω σχολεία και την τοπική κοινότητα.


Cullen Family Plaza | Χορηγία εικόνας: SwissCows.com

Πηγή εικόνας: Swisscows.com


Περίπου 450 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν από όλα τα κοινωνικά στρώματα προσευχήθηκαν και εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτό που έκανε το Πανεπιστήμιο του Χιούστον με τη συν-ανάθεση αυτού του αγάλματος.

Η Kim μετέδωσε ότι το κοινό συναίσθημα ήταν ότι αυτό το άγαλμα «στέλνει λάθος μήνυμα» στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που κινούνται στην πανεπιστημιούπολη, ότι η άμβλωση είναι η απάντηση στην εγκυμοσύνη - και δεν παρέχει ένα εναλλακτικό μήνυμα που ενστερνίζεται το δώρο του Θεού για ζωή, ούτε βοήθεια σε μια εγκυμοσύνη.

Πολλοί διαδηλωτές εξέφρασαν επίσης την αηδία τους για το γεγονός ότι αυτό το άγαλμα εξυμνεί τον θάνατο αντί για την ζωή.



Μπορείτε να δείξετε την περιφρόνηση και την αποδοκιμασία σας για αυτό το άγαλμα με δύο τρόπους:

Υπογράψτε μια αναφορά με το CitizenGo και πείτε στον Πρύτανη του Κολλεγίου Renu Khato ότι αυτό είναι λάθος.

Υπογράψτε στο TexasRightToLife.com.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Σατανικός Ναός ετοιμάζεται να εισέλθει στα σχολεία της Φλόριντα, καθώς η πολιτεία κινείται για να περάσει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στους εφημέριους του ναού να προσφέρουν εθελοντική εργασία

Η οργάνωση γνωστή ως Σατανικός Ναός ετοιμάζεται να στείλει τους εφημέριους της στα σχολεία της Φλόριντα, καθώς ένα νομοσχέδιο πλησιάζει στην υιοθεσία που επιτρέπει τους εθελοντές εφημέριους στα σχολεία.

Στα δέκα χρόνια από τη σύλληψή της, η ομάδα έχει υποστηρίξει τα δικαιώματα της Πρώτης Τροπολογίας, καθώς και τη θρησκευτική ελευθερία , σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ο Σατανικός Ναός λειτουργεί επίσης μια σειρά από ομάδες μετά το σχολείο, λέγοντας ότι είναι μια εναλλακτική λύση στις προσφορές από άλλες θρησκείες. Οι ομάδες δημιουργούνται μόνο όταν υπάρχουν άλλες θρησκευτικές ομάδες στα σχολεία.

Τώρα, το νομοθετικό σώμα της Φλόριντα είναι κοντά στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου που θα επιτρέπει στους εφημέριους της ομάδας να εισέρχονται στα σχολεία μαζί με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες.

Το νομοσχέδιο , γνωστό ως House Bill 931 ή Senate Bill 7044, πέρασε την τελική ακρόαση της επιτροπής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η τελική ψηφοφορία στη Γερουσία φαίνεται επικείμενη, με τον νόμο να τίθεται σε ισχύ την 1η Ιουλίου, έτοιμος για το επόμενο σχολικό έτος.

Ο Σατανικός Ναός δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του The Independent για σχόλιο, αλλά ένας από τους ηγέτες του είπε στον Δημοκρατικό του Ταλαχάσι ότι η ομάδα ήταν έτοιμη να "βοηθήσει" τα παιδιά.

[...]

Ωστόσο, οι γονείς θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους πριν το παιδί τους συναντηθεί με έναν εφημέριο. Οι έλεγχοι ιστορικού θα είναι επίσης απαραίτητοι πριν ένας εθελοντής μπορέσει να εργαστεί σε ένα σχολείο και θα εναπόκειται σε μεμονωμένα σχολικά συμβούλια ή διευθυντές ναυλωμένων σχολείων να αποφασίσουν πώς θα υιοθετήσουν τη νέα πολιτική.

Ένα παρόμοιο νομοσχέδιο πέρασε πρόσφατα στη Γιούτα , υποσχόμενο ότι οι εφημέριοι θα είναι «μη θρησκευτικοί και δίκαιοι για όλους», ενώ το Τέξας πέρασε την εκδοχή του πέρυσι.

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!