Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

"Ο πόλεμος κατά των παιδιών" - Η ταινία

 


«Ο πόλεμος κατά των παιδιών» αποκαλύπτει το σχέδιο μάχης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του μέλλοντος ελέγχοντας τον νου της επόμενης γενιάς. Με πληροφοριοδότες, θύματα εμπορίας, παιδιά επιζώντες ακρωτηριασμών, στελέχη εταιρειών, τον γερουσιαστή Rand Paul, τη Riley Gaines, μια drag performer, τον εκπαιδευτή Sex Ed του Pornhub, τον δημιουργό του Libs of TikTok και πολλούς άλλους, το «The War on Children» εκθέτει το σχέδιο σεξουαλικοποίησης των παιδιών.

Διαισθανόμενος τον κίνδυνο της ανόδου του κομμουνισμού στην Αμερική, ο σκηνοθέτης Robby Starbuck, του οποίου η οικογένεια εγκατέλειψε την Κούβα, έγινε έντονα πολιτικοποιημένος το 2015 υποστηρίζοντας τον πρόεδρο Τραμπ. Ήξερε ότι αυτό θα είχε συνέπειες στο Χόλλυγουντ, αλλά το έκανε ούτως ή άλλως και ως αποτέλεσμα μπήκε στη μαύρη λίστα.

Ωστόσο, δεν άφησε αυτό να τον αποτρέψει και το 2022, ο Robby αργότερα έθεσε υποψηφιότητα για το Κογκρέσσο με την υποστήριξη του γερουσιαστή Rand Paul, της Candace Owens, του Charlie Kirk, του μέλους του Κογκρέσσου Thomas Massie και άλλων. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στις δημοσκοπήσεις, ξαφνικά πετάχτηκε από το ψηφοδέλτιο χωρίς εξήγηση και το Ανώτατο Δικαστήριο του Τεννεσσύ αποφάσισε αργότερα ότι το πολιτειακό Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα μπορούσε να πετάξει οποιονδήποτε από την ψηφοφορία εάν η ηγεσία του απλά δεν τον ήθελε.

Αυτές οι αποτυχίες δεν τον εμπόδισαν να συνεχίσει να μιλά για την υπεράσπιση της ελευθερίας και να διατηρεί ζωντανή την πραγματικότητα του αμερικανικού ονείρου στο The Robby Starbuck Show.

Η επί 15 χρόνια σύζυγος του Robby, Landon Starbuck, είναι η ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Freedom Forever που καταπολεμά την εκμετάλλευση των παιδιών εκπαιδεύοντας, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας αποτελεσματικό ακτιβισμό σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί οργάνωσαν τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία σχολικών συμβουλίων στην ιστορία του Τεννεσσύ. 

Έχουν επίσης ηγηθεί σημαντικών ζητημάτων όπως ο νόμος για την προστασία και την αποκατάσταση της παιδικής ηλικίας, η διοργάνωση της μεγαλύτερης συνοριακής πορείας κατά της παράνομης μετανάστευσης, η απαγόρευση των αλλαγών φύλου για τα παιδιά στο Τεννεσσύ, η αφαίρεση πορνογραφικών βιβλίων από τις σχολικές βιβλιοθήκες και η απαγόρευση των drag queens να παίζουν μπροστά σε παιδιά στο Τεννεσσύ. Η χριστιανική τους πίστη είναι πολύ σημαντική γι' αυτούς, καθώς είναι ενεργά μέλη της εκκλησίας τους και ο Θεός βρίσκεται στο κέντρο όλων όσων κάνουν.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ στο YouTube: (διάρκεια 2:17:45)


The War On Children (FULL Film 2024)
Dennis Updates




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!