Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Καναδός στρατιώτης καταγγέλλει την «ψεύτικη λήψη εμβολίων»


«Με απείλησαν είτε να το πάρω είτε να το προσποιηθώ. Το αποκάλυψα και δέχτηκα τις συνέπειες».


Ο πρώην Καναδός ελεύθερος σκοπευτής και πληροφοριοδότης, Brett Campbell εξηγεί γιατί απολύθηκε επειδή δεν έκανε το εμβόλιο Covid:

«Με απείλησαν είτε να το πάρω είτε να το προσποιηθώ. Το αποκάλυψα και έλαβα τις συνέπειες.

- "Σου ζητούσαν να το προσποιηθείς;"

"Υποθέτω ότι ο γιατρός διατάχθηκε σε μία πρακτική "ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ" και αυτό κάπως με εκνεύρισε. Φανταστείτε να παίρνετε αυτή την εντολή από κάποιον και να την ακολουθείτε"

«Αμέσως μόλις τους άκουσα να λένε "πρέπει να το προσποιηθείς ή θα διώξουν", προφανώς ήξερα ότι πήρα τη σωστή απόφαση και προφανώς τώρα ξέρουμε ότι ήταν η σωστή απόφαση»

Απίστευτο.

ΠΗΓΗ: Canadian Soldier Blows the Whistle on “Fake Vaccine Taking” (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Πανδημία Covid-19 είναι μόνον η αρχή
Τάδε έφη: Θ. Γιάνναρος


Οι ερευνητές επικρίνουν: Η Pfizer και η Moderna έχουν διογκώσει τεχνητά την αποτελεσματικότητα του εμβολίου
Όλο και περισσότεροι ερευνητές εκφράζουν τώρα έντονες αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων mRNA COVID-19 της Pfizer και της Moderna.


Χορήγηση εμβολίων χωρίς βελόνα με υπερήχους
Στο μέλλον, οι παλμοί υπερήχων θα χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση εμβολίων μέσω του δέρματος χωρίς βελόνες. Η αρχή της δράσης δεν είναι νέα για την ιατρική, αλλά το πλαίσιο της χρήσης της είναι. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο υπέρηχος μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος με τα εμβόλια DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!