Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ - Το CNN προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από κανίβαλους - δεν πήγε τόσο καλά


Αν πρέπει να τρώμε τους ζωντανούς; Να σου δείξω τρώγοντας την ίδια μου την σάρκα;


Η ανατριχιαστική στιγμή με παρουσιαστή του CNN να τρώει ανθρώπινο εγκέφαλο με φυλή κανίβαλων


Θα σου κόψω το κεφάλι αν συνεχίσεις να μιλάς τόσο πολύ

Αυτό μπορεί να βοηθήσει να εξηγηθεί γιατί οι Αμερικανοί φοβούνται τους κανιβαλιστές παράνομους αλλοδαπούς που εισρέουν από την Αϊτή.

Infowars.com
Μαρτίου 13 2024, 5: 57 μ.μ.



Viral πλάνα που ανακυκλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που ο ανταποκριτής του CNN Reza Aslan προσπάθησε να εμπλακεί με μια κανιβαλιστική φυλή στην Ινδία μόνο για να μάθει γιατί οι ντόπιοι τους φοβούνται.

Ένα κλιπ του 2017 από την εκπομπή του CNN, "Believer with Reza Aslan", απεικονίζει γιατί οι Αμερικανοί είναι νευρικοί για τους παράνομους αλλοδαπούς που εισβάλλουν από την Αϊτή μετά από μια μαζική απόδραση από τη φυλακή που οδήγησε σε κανιβαλιστικές συμμορίες που κατέλαβαν την περιοχή.

Στο κλιπ, ο Aslan είναι εξοπλισμένος με ένα στέμμα φτιαγμένο από νεκρά ζώα και ρωτά έναν γκουρού από την ινδουιστική αίρεση Aghora, του οποίου το πρόσωπο καλύπτεται από αποτεφρωμένες στάχτες, γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τη φυλή.

«Αν πρέπει να τρώμε τους ζωντανούς;» ρωτάει ο κανίβαλος γκουρού, προσθέτοντας, «Να σου δείξω τρώγοντας την ίδια μου τη σάρκα;»

Εξοργισμένος από μία σειρά ερωτήσεων, ο γκουρού λέει στον Ασλάν: «Θα σου κόψω το κεφάλι αν συνεχίσεις να μιλάς τόσο πολύ».

Σε αυτό το σημείο, ο Aslan αισθάνεται ότι η ζωή του θα μπορούσε να κινδυνεύσει και καλεί τους παραγωγούς, ζητώντας τους να προκαλέσουν απόσπαση της προσοχής ενώ γλιστράει μακριά.

Το βίντεο που επανεμφανίζεται δείχνει γιατί οι Αμερικανοί είναι επιφυλακτικοί καθώς η πρωτεύουσα της Αϊτής, το Πορτ-ο-Πρενς, έχει πέσει και τώρα βρίσκεται υπό την κυριαρχία αδίστακτων κανιβαλιστικών συμμοριών, συμπεριλαμβανομένης μιας συμμορίας με επικεφαλής τον Jimmy Cherizier, ο οποίος γνωστός και ως  "Barbecue". (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Εν τω μεταξύ, οι πράκτορες της συνοριοφυλακής στο Μαϊάμι έχουν ενημερωθεί να προετοιμαστούν για μια εισροή λαθρομεταναστών από την Αϊτή.

Την Τετάρτη, ο κυβερνήτης Ron DeSantis (R-Fla.) δήλωσε ότι θα αναπτύξει κρατικούς πόρους επιβολής του νόμου για να προστατεύσει τη νότια ακτή της πολιτείας του από τους παράνομους που εισέρχονται από την Αϊτή.

«Δεδομένων των συνθηκών στην Αϊτή, έχω δώσει εντολή στο Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, στην Πολιτειακή Φρουρά της Φλόριντα και στις πολιτειακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αναπτύξουν πάνω από 250 επιπλέον αξιωματικούς και στρατιώτες και πάνω από δώδεκα αεροσκάφη και θαλάσσια σκάφη στη νότια ακτή της Φλόριντα για να προστατεύσουν την πολιτεία μας», δήλωσε ο DeSantis στο 'X'.

"Καμμία πολιτεία δεν έχει κάνει περισσότερα για να συμπληρώσει τις προσπάθειες απαγόρευσης της ακτοφυλακής των ΗΠΑ (με ανεπαρκείς πόρους). δεν μπορούμε να έχουμε παράνομους αλλοδαπούς να έρχονται στη Φλόριντα».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

13 Μαρτίου 2024
Καθώς ο κόσμος κατρακυλά στον κανιβαλισμό που προκαλείται από την παγκοσμιοποίηση, ο Alex Jones αποδείχθηκε και πάλι σωστός

Ο Alex Jones αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάρρευση του πολιτισμού στην Αϊτή.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ & ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ ! - Προλειαίνοντας το έδαφος της αποδοχής στίς Α Ν Ο Η Τ Ε Σ μάζες....

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ & ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ ! - Προλειαίνοντας το έδαφος της αποδοχής στίς Α Ν Ο Η Τ Ε Σ μάζες.... (odysseiatv.blogspot.com)




Έκτακτη έκθεση: Η εισβολή της Αϊτής απειλεί την ακτογραμμή της Φλόριντα καθώς συμμορίες παίρνουν τον έλεγχο


ΒΙΝΤΕΟ: Επικείμενη απειλή: Τρεις δυσοίωνες δυνάμεις συγχωνεύονται για να πυροδοτήσουν βία στις ΗΠΑ το 2024
Κάθε νοικοκυριό στην Αμερική αντιμετωπίζει τον κίνδυνο διαρρήξεων, επιθέσεων, ταραχών και της τελικής καταστροφής του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Ο διευθυντής του FBI προειδοποιεί ότι επικίνδυνα άτομα έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ


Ο Ρον ΝτεΣάντις στέλνει στρατιώτες, αεροσκάφη για να «προστατεύσουν» τη Φλόριντα από σκάφη παράνομων μεταναστών εν μέσω του «εμφυλίου πολέμου χαμηλού βαθμού» της Αϊτής
Ο κυβερνήτης εξέδωσε το διάταγμα την Τετάρτη, καθώς συνεχίζονται οι αναταραχές στη χώρα
Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 48 εθνοφρουρούς, καθώς και τέσσερα ελικόπτερα
39 αξιωματικοί από το Τμήμα Επιβολής του Νόμου της Φλόριντα, 30 από την Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα και 23 από την Επιτροπή Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα θα συμμετάσχουν επίσης


Αστυνομία του Τορόντο: Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου «στην μπροστινή πόρτα» για να αποφύγετε βίαιες συγκρούσεις με κλέφτες αυτοκινήτων


Εγκληματίες και κανίβαλοι: Πρόκειται οι ΗΠΑ να επαναλάβουν τη μεταναστευτική κρίση της Καραϊβικής της δεκαετίας του 1980;


Διοικητής του Πενταγώνου αποκαλύπτει «ανησυχητικό» αριθμό επιδρομών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού
«Ο αριθμός των εισβολών ήταν κάτι που με ανησυχούσε».

4 σχόλια:

  1. Σέ λίγο, τήν ίδια ακριβώς συνέντευξη,τό CNN θά τήν παίρνει στήν Ελλάδα τού...
    ...χάους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ?. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ/ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά πού δέν κανιβάλισαν τό CNN σέ live μετάδοση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!