Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Μία διαφορετική προσέγγιση - ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ κριτική σχετικά μέ τούς κινδύνους των εμβολίων Covid !

Είναι επικίνδυνα, αλλά όχι για τους λόγους που ισχυρίζεται η ΜΑΜ. 

Και υπάρχουν και καλά νέα.


(Η αντίσταση ΔΕΝ είναι μάταιη)


Καθηγήτρια Δρ. Anita Baxas, MD

Το MAM όπως και στα Mainstream Alternative Media επινοήθηκε από τον David Icke & το MAM όπως και στο Mainstream Alternative Medicine επινοήθηκε από εμένα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ισχυρισμών της MAM σχετικά με τους κινδύνους ασθένειας και θανάτου των εμβολίων Covid, βασίζονται στη λανθασμένη υπόθεση ότι υπάρχει ένας κορωνοϊός, τεχνολογία γονιδίων και ένα ανοσοποιητικό σύστημα που θα βγει εκτός ελέγχου και θα ακρωτηριάσει και θα σκοτώσει τους εμβολιασμένους. Με αυτούς τους ισχυρισμούς αποκρύπτονται οι πραγματικοί κίνδυνοι των νανοσωματιδίων όπως το γραφένιο, οι κβαντικές κουκκίδες και οι υδρογέλες.

Πρώτον, θέλω να τονίσω ένα πράγμα ξεκάθαρα: 

Υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι που θέτουν αυτά τα εμβόλια και τα νανοσωματίδια που περιέχονται σε αυτά! 

Αυτοί οι κίνδυνοι κρύβονται και καταστέλλονται σε μελέτες «εμβολίων» και σχεδόν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την ιατρική.

Το MAM περιστρέφεται γύρω από μια δίνη, όπως θα έλεγε ο David Icke, από πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούν βλάβη σε συνδυασμό με ένα εκτός ελέγχου ανοσοποιητικό σύστημα. 

Όπως έχω αναλύσει σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν ιοί και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει η πρωτεΐνη ακίδα. Δείτε εδώ:

https://anitabaxasmd.substack.com/p/the-questionable-virus-theory

και εδώ: https://anitabaxasmd.substack.com/p/gas-lighting-and-misdirection-with

Η νανοτεχνολογία είναι ο πραγματικός λόγος που αυτά τα τρυπήματα επιβλήθηκαν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, επειδή οι δράστες της απάτης του Covid γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν υπήρχε ιός. 

Κρύβουν τις τοξικές ουσίες στα εμβόλια γενικά ως "ανοσοενισχυτικά". Αυτά ισχυρίζονται ότι βοηθούν το «εμβόλιο» να προκαλέσει ανοσοαπόκριση στο σώμα. 

Εάν δεν πρόσθεταν αυτές τις τοξικές ουσίες όπως το αλουμίνιο, τον υδράργυρο, τη φορμαλδεΰδη, το γραφένιο και άλλες, δεν θα υπήρχε αντίδραση στο σώμα που θα μπορούσαν να ονομάσουν ανοσοαπόκριση. 

Στην πραγματικότητα δεν είναι μια ανοσολογική αντίδραση, αλλά μια φλεγμονώδης αντίδραση αποτοξίνωσης και επιδιόρθωσης του σώματος για να απαλλαγούμε από αυτά τα τοξικά πράγματα.

Τα λεγόμενα αντισώματα είναι πρωτεΐνες που μοιάζουν με σφαίρα που ονομάζονται σφαιρίνες στις οποίες έχει δοθεί το αντίσωμα εσφαλμένης ονομασίας. 

Στην πραγματικότητα, αυτές οι σφαιρίνες χρησιμεύουν για την κατασκευή αιμοφόρων αγγείων και νεύρων. Αυξημένες σφαιρίνες απαιτούνται και γίνονται για την κατασκευή νέων ιστών. Οι σφαιρίνες γίνονται επίσης όταν τέτοιοι ιστοί δέχονται επίθεση από τοξίνες. 

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ΟΛΑ τα εμβόλια περιέχουν εξαιρετικά τοξικές ουσίες για να προκαλέσουν αύξηση των σφαιρινών, λανθασμένα ονομασμένων ως αντισωμάτων, ως «απόδειξη» ότι λειτουργούν. 

Οι οργανισμοί έγκρισης φαρμάκων συνήθως αγνοούν αυτά τα τοξικά ανοσοενισχυτικά, καθώς ισχυρίζονται ότι δεν είναι το δραστικό συστατικό. 

Στα εμβόλια Covid η νανοτεχνολογία, υποστηρίζεται απλώς ότι είναι το όχημα μεταφοράς για το mRNA. Ως εκ τούτου, ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια δεν περιέχουν πρόσθετα. 

Η παρουσία και οι κίνδυνοι αυτών των νανοσωματιδίων αποκρύπτονται και από τις δύο πλευρές: τους υποστηρικτές των εμβολίων και τους επικριτές που ισχυρίζονται ότι οι κίνδυνοι οφείλονται στην εκτός ελέγχου γονιδιακή τεχνολογία και την ανοσολογική λειτουργία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι νανοσωματιδίων. Αυτό που παραδέχονται οι κατασκευαστές είναι PEG, πολυαιθυλενογλυκόλη. Έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Αλλά η PEG δεν είναι η κύρια νανοτεχνολογία που προκαλεί βλάβη. 

Τα ευρήματα της μικροσκοπίας σκοτεινού πεδίου δείχνουν την παρουσία νανοκουκίδων που λάμπουν και αναβοσβήνουν σε διαφορετικά χρώματα και βοηθούν στην κατασκευή νανοτεχνολογίας χρησιμοποιώντας υδρογέλες ως βασικά υλικά και την ενέργεια και τα υποστρώματα του σώματος. 

Αυτός είναι ο λόγος που πολλά κατεστραμμένα ερυθρά αιμοσφαίρια μπορούν να βρεθούν γύρω από αυτά τα εργοτάξια. 

Αυτά μεγαλώνουν σε μέγεθος σε σωματίδια που είναι αρκετά μεγάλα ώστε να αποφράξουν τα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβωση και καρδιακές προσβολές.



Υδρογέλη και Rouleau επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια. Φωτογραφία: Dr. Ana-Maria Mihalcea MD, PhD.


Nano Antenna, φωτογραφία από:

Humanity United Now - Ana Maria Mihalcea, MD, PhD
BOMBA: Χρειαζόμαστε ακόμα αποδείξεις; Next Dose 3: Ντοκυμανταίρ. Πρέπει να παρακολουθήσετε! Ηλεκτρονικό μικροσκόπιο κεραιών νανοτεχνολογίας σε εμβολιασμένο αίμα C19
Ντοκυμανταίρ επόμενης δόσης 3 - Χρειαζόμαστε ακόμα αποδείξεις; Το Humanity United Now - Ana Maria Mihalcea, MD, PhD είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες αναρτήσεις και να υποστηρίζετε τη δουλειά μου, σκεφτείτε να γίνετε δωρεάν ή επί πληρωμή συνδρομητής. Η σύντηξη κυττάρων παρατηρήθηκε με 2 λήψεις...
Διαβάστε περισσότερα
Ορισμένες από τις νανοτεχνολογίες προκαλούν ακραίες ζημιές από μόνες τους μόνο και μόνο με την παρουσία τους, όπως το γραφένιο, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι βρίσκεται στα φιαλίδια, όχι μόνο από την La Quinta Columna, αλλά είναι γραμμένο στα έγγραφα κατασκευής που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. 

Το γραφένιο είναι μια ακραία ελεύθερη ρίζα, ένας καταστροφέας των κυτταρικών μεμβρανών και ένας αιτιολογικός παράγοντας του καρκίνου. Μπορεί να πάει παντού, να περάσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, τον φραγμό του πλακούντα και τους φραγμούς των πνευμόνων και των όρχεων. Ανάλογα με τη μέθοδο χορήγησης (από του στόματος, ενδοφλέβια, s.c., ενδοτραχειακή, ενδοπεριτοναϊκή), μπορεί να βρεθεί στον πνεύμονα, το ήπαρ, τον σπλήνα, το μυελό των οστών, τα αιμοφόρα αγγεία. Διεισδύει στις κυτταρικές μεμβράνες, στον πυρήνα και στα μιτοχόνδρια. 

Μεγαλύτερα σωματίδια μπορούν να κολλήσουν στα αιμοφόρα αγγεία. Διασπά τις κυτταρικές μεμβράνες, διασπά τους κλώνους DNA, μεταλλάσσει το DNA, κατακερματίζει τα χρωμοσώματα και καταστρέφει τις πρωτεΐνες. 

Προκαλεί δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, περιορίζοντας την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Προκαλεί μαζική φλεγμονή και αυξάνει τις φλεγμονώδεις κυτοκίνες Interleukin 6, 12, TNFa και Nuclear Factor Kappa Beta. Ενεργοποιεί τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και τα καταστρέφει. Προκαλεί κυτταρική νέκρωση και κυτταρικό θάνατο που οδηγεί σε ανεπάρκεια οργάνων.

Ο σκοπός της νανοτεχνολογίας που κατασκευάζεται μέσα στο σώμα φαίνεται να είναι να μας συνδέσει με το έξυπνο δίκτυο όπως οι συσκευές και τα αυτοκίνητά μας. 

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας θα μπορούσαν στη συνέχεια να ελεγχθούν και να προκληθούν από έναν υπολογιστή AI στο cloud. 

Θα ήταν άμεσος αντιληπτικός έλεγχος, αλλά και έλεγχος του πού μπορούμε να πάμε, τι μπορούμε να κάνουμε, τι μπορούμε να αγοράσουμε και ακόμη χειρότερα δυστοπικές δυνατότητες.

Εκτός από τη σωματική βλάβη που προκαλούν αυτές οι νανοσυσκευές, οι ισχυρισμοί ακραίων κινδύνων από το MAM λόγω της πρωτεΐνης Spike μπορούν να προκαλέσουν ψυχοσωματική βλάβη σύμφωνα με τις έννοιες της Γερμανικής Νέας Ιατρικής από τον Δρ Hamer. 

Η πράξη του εμβολιασμού και ο καταιγισμός πληροφοριών σχετικά με τους κινδύνους τους μπορεί να προκαλέσει βιολογική σύγκρουση, καθώς το εμβόλιο μπορεί να βιωθεί ως τραυματικό. 

Τέτοιες συγκρούσεις προκαλούν καταστροφή ή αυξημένο σχηματισμό ιστού (π.χ. «καρκίνος») ανάλογα με τον ιστό και τη φάση στην οποία βρίσκεται το άτομο. Αυτά μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες ή μήνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν υπάρχει επιλογή μάχης ή φυγής. Οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν καμμία από αυτές τις επιλογές. Το μόνο που βλέπουν είναι ότι έχουν αυτά τα πράγματα μέσα στο σώμα τους και τώρα πιστεύουν ότι μπορούν να τους σκοτώσουν

Αυτό είναι προφανώς πολύ τραυματικό. Το τραύμα σχετικά με το φόβο του θανάτου προκαλεί συχνότερα την ανάπτυξη των ιστών, η οποία είναι ένας όγκος και συχνά διαγιγνώσκεται ως καρκίνος. Εάν δεν υπάρξει λύση σε αυτή τη σύγκρουση, ο όγκος δεν θα υποχωρήσει. 

Εάν υπάρξει επίλυση ο οργανισμός θα διασπάσει τον ιστό του όγκου γεγονός που θα οδηγήσει σε σημάδια φλεγμονής με ερυθρότητα, οίδημα, πόνο, αυξημένη θερμοκρασία και μειωμένη λειτουργία του συγκεκριμένου ιστού.

Στην πραγματικότητα αυτά είναι καλά νέα. Θα ήταν αδύνατο να κάνουμε το σώμα να σταματήσει να παράγει πρωτεΐνη Spike αν ήταν ένα πραγματικό πράγμα. 

Δεν είναι όμως αδύνατο να καθαρίσετε τη νανοτεχνολογία, όπως φαίνεται από τη Δρ Ana-Maria Mihalcea MD, PhD. Χρειάζεται ένας συνδυασμός θεραπειών που είναι ασφαλείς, μέρος της ολοκληρωμένης και εναλλακτικής ιατρικής και είναι σε θέση να καθαρίσουν τη νανοτεχνολογία από το αίμα και να επιφέρουν την επισκευή της κυτταρικής μεμβράνης. 

Συμβουλεύω μια ομάδα που θα ανοίξει σύντομα τη ναυαρχίδα της κλινικής της στη Νότια Φλόριντα σχετικά με τα πρωτόκολλα θεραπείας. 

Θα κάνουν μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου πριν και μετά για να αποδείξουν ότι λειτουργεί και θα επιβλέψω περισσότερη έρευνα για να τροποποιήσω το πρωτόκολλο και να παράσχω αποδείξεις για την αποτελεσματικότητά του. 

Θα μάθουμε, μόλις καθαριστεί το αίμα, αν η νανοτεχνολογία εμφανίζεται ξανά από τα τρόφιμα και τον αέρα (chem trails). Εάν ναι, πιθανότατα θα απαιτηθεί πρόγραμμα συντήρησης.

Έτσι, υπάρχει ένας τρόπος να αποκαταστήσουμε την υγεία και να αποτρέψουμε τη μετατροπή μας σε ανόητα drones Borg.



Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ!





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Ladapo λέει στους γιατρούς να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις ενέσεις C19 mRNA επειδή υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA - ένας πνευματικός πόλεμος ενάντια στο κακό βρίσκεται σε εξέλιξη

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για νέα κρούσματα ορνίθωσης (ασθένειας των παπαγάλων) στην Ευρώπη
Μοιάζει με τη γρίπη, αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρή πνευμονία: τη λεγόμενη ασθένεια των παπαγάλων. Η μόλυνση μεταδίδεται κυρίως από παπαγάλους, περιστέρια και άλλα πουλιά. Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ο αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε πρόσφατα σημαντικά.
Στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο έχουν μολυνθεί από ορνίθωση, την ασθένεια των παπαγάλων που μεταδίδεται από τα πουλιά.



Μια νέα εξέταση αίματος για την ανίχνευση ψυχικών διαταραχών;
Ερευνητές στο Johns Hopkins Children's Center στις ΗΠΑ εργάζονται πάνω σε αυτό. Αναλύοντας γενετικό υλικό στο ανθρώπινο αίμα, στοχεύουν στον εντοπισμό αλλαγών που σχετίζονται με ασθένειες στον εγκέφαλο.


Αγγλία: Θάνατος από Covid «εμβολιασμός»;
Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι στην Αγγλία, ο «εμβολιασμένος» πληθυσμός έχει καταγράψει σχεδόν ένα εκατομμύριο θανάτους τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ο «ανεμβολίαστος» πληθυσμός είχε λιγότερους από 61.000 θανάτους. Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν μεταξύ των εμβολιασμένων τέσσερεις φορές.


«Τεράστια απόκλιση» στα δεδομένα σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των «εμβολίων Covid»
Ο Αμερικανός οικονομολόγος Mark Skidmore διεξήγαγε μια έρευνα και διαπίστωσε ότι πάνω από το 20% των ερωτηθέντων γνωρίζουν κάποιον που είχε προβλήματα υγείας μετά την ένεση.


Το εμβόλιο HPV μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πολλών αυτοάνοσων ασθενειών: μελέτη
Τα κορίτσια που έλαβαν το τετραδύναμο εμβόλιο HPV είχαν 4,4 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης ρευματοειδούς αρθρίτιδας και 2,9 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο θυρεοτοξίκωσης.


Νέα μελέτη δείχνει υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε νοσηλευόμενους, εμβολιασμένους ασθενείς με COVID
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 που εμβολιάστηκαν είχαν υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας.


Οι άνθρωποι που έλαβαν ιβερμεκτίνη ήταν καλύτερα, σύμφωνα με τη μελέτη
Η χρηματοδότηση για την έρευνα προήλθε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!