Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Δρ James Thorp: «585.000.000 παγκόσμιοι πολίτες ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ, ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ από τα «εμβόλια» COVID-19 !

Κορυφαίος μαιευτήρας-γυναικολόγος εξέδωσε επίσημη ειδοποίηση προς το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων & Γυναικολόγων, το Αμερικανικό Συμβούλιο Μαιευτήρων-Γυναικολόγων και την Εταιρεία Μητρικής-Εμβρυϊκής Ιατρικής!

Δρ. James Thorp, μαιευτήρας-γυναικολόγος

Ειδοποιείστε με επίσημη ειδοποίηση. 

Πρέπει να ζητήσετε άμεσο μορατόριουμ στη χρήση των «Εμβολίων» COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη, διαφορετικά θα σας ασκηθούν αστικές ή/και ποινικές διώξεις για αμέλεια, πρόθεση βλάβης, επίθεση/βιαιοπραγία και δολοφονία.


Από τον James Thorp MD


Ανακοίνωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο ή/και τους Λειτουργούς των ακόλουθων Οργανισμών, του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων & Γυναικολόγων (American College of Obstetricians & Gynecologists) ACOG.org, του Αμερικανικού Συμβουλίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων (American Board of ObGyn) ABOG.org και της Εταιρεία Μητρικής-Εμβρυϊκής Ιατρικής (Society for Maternal-Fetal Medicine) SMFM.org

Ειδοποιείστε με επίσημη ειδοποίηση. Πρέπει να ζητήσετε άμεσο μορατόριουμ στη χρήση των «Εμβολίων» COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη, διαφορετικά θα σας ασκηθούν αστικές ή/και ποινικές διώξεις για αμέλεια, πρόθεση βλάβης, επίθεση/βιαιοπραγία και δολοφονία.

Υπάρχει τώρα συντριπτική δημοσιευμένη βιβλιογραφία με πάνω από 3000 άρθρα ιατρικών περιοδικών που συνδέουν θανάτους και τραυματισμούς από αυτά τα υποτιθέμενα εμβόλια που το πιο πρόσφατο άρθρο του AJOG παραδέχεται ότι είναι στην πραγματικότητα γονιδιακές θεραπείες.

ACOG, ABOG και SMFM φαίνεται ότι έχετε συνωμοτήσει όχι μόνο με τους εαυτούς σας, αλλά και ότι έχετε λάβει αυτό που φαίνεται να είναι μεγάλα χρηματικά ποσά από το HHS / CDC που συνάπτουν φαινομενικά παράνομες συμβάσεις συνεργατικής φροντίδας και έχετε απειλήσει τους ψηφοφόρους σας να τηρήσουν το θανατηφόρο και επιβλαβές εμβόλιό σας πιέζοντας το αφήγημα υπό την απειλή τιμωρητικών ενεργειών.

Πρόκειται για σαφή παραβίαση της πρώτης τροπολογίας.

Η πρόσφατη δημοσιευμένη βιβλιογραφία σχετικά με τις επιπτώσεις του mRNA του εμβολίου και τη δυνατότητα αντιστροφής του, μεταγράφεται μόνιμα στο ανθρώπινο γονιδίωμα, επιβάλλει ένα άμεσο παγκόσμιο μορατόριουμ στα εμβόλια COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη.

Η συντριπτική βιβλιογραφία που δημοσιεύθηκε - πολύ περισσότερα από 3000 χειρόγραφα που τεκμηριώνουν τον θάνατο και τους σοβαρούς τραυματισμούς από τα «εμβόλια» COVID-19 απαιτεί ένα ΑΜΕΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ.

Οι καλύτερες εκτιμήσεις είναι 585 εκατομμύρια πολίτες παγκοσμίως που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τα «εμβόλια» COVID-19 και έχετε προκαλέσει τεράστια βλάβη σε έγκυες γυναίκες, προγεννημένα και νεογέννητα σε παγκόσμια κλίμακα.

ACOG, ABOG και SMFM, αγνοήσατε τα συντριπτικά στοιχεία για πάρα πολύ καιρό και πρέπει αμέσως να ζητήσετε μορατόριουμ στη χρήση αυτών των ερευνητικών επικίνδυνων προϊόντων κατά την εγκυμοσύνη ή να αντιμετωπίσετε αστικές ή / και ποινικές κατηγορίες.


ΠΗΓΗ: Dr. James Thorp: “585 Million Global Citizens Killed or Injured From the COVID-19 “Vaccines” (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!