Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Frankenscience της DARPA : Το 2021 ο στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε σχέδια για τη χρήση γενετικά τροποποιημένων παρασίτων για τη δημιουργία σούπερ στρατιωτών



Το νέο τμήμα βιοτεχνολογίας της DARPA θέλει να δημιουργήσει ένα μετανθρώπινο μέλλον

Η προηγμένη ερευνητική πτέρυγα του Πενταγώνου ανακοίνωσε τον τελευταίο προϋπολογισμό της - και η DARPA παρουσίασε κάποια φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Η νέα μονάδα βιοτεχνολογίας θα αξιοποιήσει τη βιολογία για την εθνική ασφάλεια και θα ασχοληθεί με τα πάντα, από τη διακοπή των επιδημιών έως την κατασκευή συνθετικών στρατιωτών.

"Η προσπάθεια αποτελεί μέρος του προγράμματος Personalized Protective Biosystem (PPB) της DARPA , το οποίο διερευνά τη χρήση νέων διαγονιδιακών συμβιωτικών οργανισμών για την έκκριση θεραπευτικών..."

Η ιδέα είναι να ενισχυθούν τα παράσιτα χρησιμοποιώντας τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR.






Μετανθρωπισμός, Νανοτεχνολογία και Κυβερνητική





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Κίνα έχει κάνει δοκιμές σε ανθρώπους για να δημιουργήσει βιολογικά ενισχυμένους σούπερ στρατιώτες, λέει κορυφαίος αξιωματούχος των ΗΠΑ
Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για σχολιασμό σχετικά με το αν η Κίνα αναζητά σούπερ στρατιώτες όπως αυτές σε ταινίες όπως το «Captain America».


Γιατί η θωράκιση EMF δεν λειτουργεί
Πρακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τη βλάβη από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία

2 σχόλια:

  1. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ – ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΚΑΙ ΕΙΧΕ `` ΦΟΒΗΘΕΙ``. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ, ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ , ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ `` Χ- ΜΕΝ `` , ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ `` HOMO SUPERIOR`` ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ `Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ , ΡΟΝ Λ. ΧΑΜΠΑΡΝΤ, ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗ ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ . Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ JPL ( ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ JET PROPULSION LABORATORY,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ JACK PARSONS LABORATORY) ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ `` MOONCHILD``. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ``ΜΑΓΟΣ`` ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ, ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ MOONCHILD, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ `` ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ`` ΟΙ TIMES ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ( THE TIMES LITERARY SUPPLEMENT, 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1929 ) ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝ `` ΨΑΡΕΜΑ ΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ``. Ο ΚΡΟΟΥΛΙ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ... ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΙΣΩΣ , ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΑΝΝΙΚΕΡΙ σας ευχαριστούμε πολύ γιά τίς πολύτιμες καί σίγουρα άγνωστες στούς πολλούς ιστορικές πληροφορίες που μας γράψατε.
      Ευχόμαστε καλό μήνα μέ υγεία καί καλό Τριώδιο!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!