Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Μετανάστης influencer καλεί άλλους μετανάστες σε 'viral' βίντεο: «Ανακάλυψα ότι υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι αν ένα σπίτι δεν κατοικείται μπορούμε να ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ»!!!!!



Το χειρότερο μέρος είναι το βλέμμα στα μάτια του. Μόνο μην το αποκαλέσετε «κομμουνισμό» - αυτό είναι πρόβλημα

Ιστορία και κλιπ εδώ, από τον Jamie White στο InfoWars.

Η DailyMail καλύπτει τις εισβολές σε σπίτια των ΗΠΑ σε διάφορες πολιτείες και την ιστορία της γυναίκας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης που συνελήφθη επειδή άλλαξε κλειδαριές στο σπίτι της για να απαλλαγεί από τους καταληψίες.

Βρίσκω αυτές τις ιστορίες παραλυτικά τρομακτικές. Με συμβούλεψαν να χρησιμοποιώ τη λέξη «κομμουνισμός» με φειδώ, αν όχι καθόλου, λόγω των συνειρμών της στις ΗΠΑ. Έχω απογοητευτεί που η λέξη έχει γίνει μία λέξη του προγράμματος "μονάρχης" από τις ακροάσεις του Μακάρθι που οι Αμερικανοί μένουν τυφλοί, κωφοί και χαζοί στα κραυγαλέα συμπτώματά της.

Εντάξει τότε. «Διεθνισμός», «παγκοσμιοποίηση», «μαρξισμός», μία κατάληψη σε πλήρη εξέλιξη, με την πλήρη υποστήριξη των αμερικανικών νόμων, επιτρέποντας την κλοπή περιουσίας.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό με τα δύο βίντεο (δείτε το κομμάτι του Jamie White που συνδέεται παραπάνω) είναι ότι οι άνδρες, οι μετανάστες, φαίνεται να είναι πνευματικά απροσάρμοστοι. Τα μάτια τους δεν είναι φυσιολογικά και τα πρόσωπά τους είναι παραμορφωμένα.

Γιατί; Έχουν υποστεί βλάβη στο εμβόλιο;

Το δημοσιεύω αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, όχι για να εμπνεύσουμε αποθάρρυνση. Η «πραγματικότητα» είναι εντελώς ακατανόητη και απίστευτη. Χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες άρνησης και εξαπάτησης από πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αυτή είναι η Αμερική του Τζο Μπάιντεν. Το να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει έστω και ένα άτομο που θα εξακολουθούσε να τον ψηφίζει είναι απίστευτο.

Τι μπορούν να κάνουν οι απλοί πολίτες; Χαιρετίζω τις ιδέες σας.


ΠΗΓΗ: Migrant Influencer Tells Other Migrants In Viral Video: "I Found Out That There Is A Law That Says If A House Is Not Inhabited We Can Seize It" (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τρομοκράτης που πιάστηκε να διασχίζει παράνομα τα σύνορα λέει ότι ήταν «εδώ για να φτιάξει μια βόμβα»
Τα έγγραφα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου δείχνουν ότι ο 22χρονος Basel Bassel Ebbadi είχε σχέδια να κατασκευάσει βόμβα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι είχε εκπαιδευτεί να σκοτώνει μη μουσουλμάνους.

1 σχόλιο:

  1. Ο Αμερικάνος πατριώτης θα σου πει, ανακάλυψα έναν νόμο που άμα είμαι μέσα στο σπίτι μου μπορώ να πυροβολήσω το ληστή για αυτοάμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!