Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

ΒΟΜΒΑ! Τό ιατρικό 'καρτέλ' ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΩΡΑ μέ τό εμβόλιο / φάρμακο RSV (Beyfortus) καί τά ΚΡΥΒΕΙ στό VAERS!

Είναι το Beyfortus εμβόλιο, ή φάρμακο; Σύντομη περίληψη VAERS σχετικά με τις νέες εκθέσεις που δημοσιεύθηκε την 1η Μαρτίου.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ!


Στην Ευρώπη το nirsevimab έχει λάβει έγκριση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων με το όνομα Beyfortus. Η άδεια ισχύει για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ένωση από την 31 Οκτωβρίου 2022. 

Προς το παρόν στην Ελλάδα το Beyfortus δεν είναι διαθέσιμο. 22 Οκτ 2023

Πριν φτάσω σε αυτούς τους κρυμμένους θανάτους μωρών για το νέο εμβόλιο/φάρμακο Beyfortus RSV, θα δώσω μια γρήγορη επισκόπηση της νέας πτώσης δεδομένων:


Πάνω είναι η συνολική εικόνα, 9.248 νέες αναφορές, 177 «νέοι» θάνατοι, 134 διαγραμμένες αναφορές με 9 από αυτές να είναι αναφορές θανάτου.



Μόλις ένα FYI, με τους 18,680 εγχώριους θανάτους μας, το CDC εξακολουθεί να μην έχει φτάσει στην τελευταία ειδοποίηση Covid Tracker που δημοσιεύθηκε από το CDC ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Είμαι ακόμη και συσσώρευση σε αναφορές θανάτου από ευλογιά των πιθήκων και RSV!

Εξακολουθώ να ενημερώνω τον κύριο πίνακα ελέγχου vaersaware αλλά έχω ενημερώσει τον πίνακα ελέγχου διαγραμμένων αναφορών:




Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε ~ 50 από τους νέους θανάτους, αλλά οργανώνονται πρώτα από την παλαιότερη ημερομηνία θανάτου.:





Το γράφημα είναι πραγματικά χειρότερο από ό, τι φαίνεται. 

Νεκροί το 2021 και το 2022 είναι τρελλό, πού ήταν αυτές οι αναφορές; Νομίζω ότι υπάρχει χειραγώγηση δεδομένων που συμβαίνει στο VAERS σε σχέση με το πότε η έκθεση υποβλήθηκε πραγματικά (Ελήφθη) σε ορισμένα από αυτά. Στην ονομαστική αξία, η υστέρηση είναι στον κατασκευαστή που υποβάλλει στο VAERS ή / και στα νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα που υποβάλλονται στο VAERS. 

Με βάση την πολυλογία και την ορολογία που χρησιμοποιείται στη συνοπτική αφήγηση, η μειοψηφία των αναφορών υποβάλλεται στην πραγματικότητα από την οικογένεια ή τους φίλους του θύματος. 11 από τα 50 θύματα που έχασαν τη ζωή τους το 2023, ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2023. 33 αναφορές θανάτου δεν έχουν ημερομηνία θανάτου, αλλά τέσσερεις έχουν ημερομηνία εμβολιασμού και έναρξης 2021. 24 θάνατοι ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ δεν έχουν καν ημερομηνία εμβολιασμού, αλλά στοιχηματίζω ότι το ένα τέταρτο ακόμη και των μισών είναι πιθανώς παλιοί θάνατοι αν αυτό το παιχνίδι παιζόταν.

Τώρα ας επιστρέψουμε στο εμβόλιο/φάρμακο Beyfortus/RSV:

Επικοινώνησε μαζί μου ένας συγγραφέας από το Children's Health Defense για ένα απόσπασμα σχετικά με τον RSV. Ήταν τέλειο 'timing', λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα τρία κρυμμένα νεκρά μωρά σε αυτή τη νέα αναφορά. Το άρθρο CHD θα πρέπει να κυκλοφορήσει αύριο με μερικά από τα αποσπάσματα μου.

Αυτή η άσκηση και η έρευνα του RSV με δίδαξε μερικά πράγματα για τα εμβόλια RSV. Υπέθετα ότι το Beyfortus ήταν μια άλλη εμπορική ονομασία για το Arexvy ή το Abryso, αλλά δεν είναι τεχνικά ταξινομημένο ως φάρμακο και όχι ως εμβόλιο! 

Υπάρχει μια τεράστια σαλάτα λέξεων που συμβαίνει εδώ, όπως αυτό που περάσαμε με το όνομα Comirnaty.

Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες από το FDA:



Το Beyfortus δεν θεωρείται εμβόλιο, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν υπάρχει κατάλληλος τρόπος υποβολής έκθεσης VAERS εκτός από την ταξινόμησή του ως ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.



Μπορείτε να υποβάλετε τραυματισμό ή θάνατο Beyfortus στο VSAFE;


Άρα γε, πού είναι τώρα η ταξιαρχία του "ουράνιου τόξου"; Η μητέρα πρέπει να είναι γυναίκα κατά τη γέννηση ή το μωρό; Αυτό είναι πολύ ευσεβής πόθος στο Beyfortus και η όλη έννοια τους. Νομίζω ότι οι γιατροί το περνούν ως εμβόλιο στο εξεταστήριο, αλλά δεν υπάρχει χώρος για υποβολή αναφοράς, εκτός εάν το μωρό πάρει ένα επιπλέον εμβόλιο την ίδια μέρα, υποθέτω ότι θα ήταν το Hep B. Υποθέτω ότι πρέπει πραγματικά να επιμείνω στο πρόγραμμα εμβόλιο. Ω αδελφάκι μου, τι άλλο πρέπει να κάνω...

Αυτοί εκεί με το Beyfortus είναι μεγάλοι απατεώνες. 

Να δούμε πού θα προσπαθήσουν να κρύψουν τα μικρά νεκρά σώματα!!!.... 

Ο Θεός να σας ευλογεί!

Μην ξεχνάτε ότι ανέφερα τις πρώτες αναφορές RSV VAERS εδώ:

WELCOMETHEEAGLE88 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023



Θα πρέπει να ενημερώσω τον κύριο πίνακα ελέγχου σε μερικές ημέρες, κάνω μια γενική αναθεώρηση. Ο Θεός να σας ευλογεί.



05 RSV Ενήλικες Shimabukuro 508 20240304 Από Mike
1.74MB ∙ PDF αρχείο
Καταφόρτωση


Κάντε κλικ για να εκκινήσετε τον πίνακα ελέγχου

Αν δεν λειτουργεί, κάντε 'κλικ' ΕΔΩ: Entire VAERS 1990-Current | VaersAware



ΠΗΓΗ: BOMBSHELL! Medical Cartel Is Killing Babies With RSV (Beyfortus) Vaccine/Drug And Hiding Them In VAERS! (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:


Το CDC τελικά παραδέχεται ότι ο COVID δεν είναι πλέον πιο απειλητικός από την εποχική γρίπη... Πού είναι η συγγνώμη σε όλους εκείνους που έλεγαν το ίδιο πράγμα τα τελευταία ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια;

και από την Wall Street Journal

Είναι επίσημο: μπορούμε λίγο πολύ να αντιμετωπίσουμε τον Covid όπως η γρίπη τώρα. Εδώ είναι ένας οδηγός.
Νέες οδηγίες από το CDC την Παρασκευή ευθυγραμμίζουν τις προφυλάξεις Covid με αυτές άλλων αναπνευστικών ιών



Συγκλονιστικός απολογισμός πειραματικών εμβολίων COVID-19 αποκαλύφθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Νότιας Κορέας: χιλιάδες νεκροί και τραυματίες λόγω πειραματικής γονιδιακής θεραπείας!
«Λόγω των παρενεργειών των εμβολίων, υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και περίπου 19.000 σοβαρές περιπτώσεις». "Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί λέγεται ότι είναι πάνω από 10 φορές υψηλότεροι!"



Χιλιάδες ισχυρίζονται ότι τα αμφίβολα κινεζικά εμβόλια Sinovac τους προκάλεσαν λευχαιμία, διαβήτη
Σχεδόν 3.000 άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί ασθένειες από το επικίνδυνο εμβόλιο της Κίνας κατά του κορωνοϊού υπέγραψαν μια αίτηση ζητώντας από τους αξιωματούχους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος να αναλάβουν την ευθύνη για τις ασθένειές τους και σχεδιάζουν να εμφανιστούν στη συνάντηση πολιτικής «Δύο Συνόδων» αυτής της εβδομάδας στο Πεκίνο.


Το Νεπάλ θα εκχωρήσει μοναδικό αριθμό ταυτότητας κατά τη γέννηση ως μέρος του προγράμματος ψηφιακής ταυτότητας



Τα εμβόλια RSV μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο σπάνιων νευρολογικών παθήσεων
Αξιωματούχοι του CDC διερευνούν μια πιθανή σχέση μεταξύ δύο πρόσφατα εγκεκριμένων εμβολίων RSV και αυξημένων αναφορών για σύνδρομο Guillain-Barré σε ενήλικες άνω των 60 ετών.



Τα ελλιπή δεδομένα οδήγησαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της ιλαράς;
Κατά τη γνώμη της ένωσης Initiative freie Impfwahl e.V., ο νόμος για την προστασία της ιλαράς θα πρέπει να καταργηθεί, δεδομένου ότι η ασθένεια θα έπρεπε να είχε θεωρηθεί ότι είχε εξαλειφθεί στη Γερμανία ακόμη και πριν από την εισαγωγή της.



Εμβόλιο HPV: Μητέρες υποβάλλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας εναντίον φαρμακευτικών κολοσσών
Ο φαρμακευτικός γίγαντας Merck αντιμετωπίζει σοβαρές αγωγές: Δύο μητέρες κατηγορούν την εταιρεία ότι το εμβόλιο HPV Gardasil οδήγησε στο θάνατο των κοριτσιών τους. Αυτές οι αγωγές αποτελούν μέρος μιας διαπεριφερειακής δικαστικής υπόθεσης στην οποία ο κατασκευαστής αντιμετωπίζει ήδη πάνω από 150 παρόμοιους ισχυρισμούς.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εξεταστική επιτροπή για τον κορωνοϊό: Πού βρίσκονται οι φάκελλοι ασθενών;
Η εξέταση μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή Corona την 1η Μαρτίου στο κοινοβούλιο του κρατιδίου του Βρανδεμβούργου ήγειρε νέα ερωτήματα σχετικά με τη θέση των φακέλλων ασθενών από τα κέντρα εμβολιασμού. Αρκετές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας αντιμετωπίστηκαν επίσης με έκπληξη.



Πολλά ακριβά αντικαρκινικά φάρμακα έχουν εγκριθεί με επιταχυνόμενο ρυθμό χωρίς στοιχεία πρόσθετου οφέλους



Ηνωμένο Βασίλειο: Η μητρική θνησιμότητα στο ρεκόρ των 20 ετών
Αυτό προκύπτει από την τελευταία έκθεση της διεπιστημονικής ερευνητικής μονάδας NPEU του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Σύμφωνα με την έκθεση, ο αριθμός των εγκύων ή νεαρών μητέρων που πεθαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο υψηλότερος από το 2003-2005.



Κάποια συστημικά μέσα στο εξωτερικό αρχίζουν ήδη και μιλούν, εν αντιθέσει με τον βόθρο των ελληνικών μέσων που παραμένει ερμητικά κλεισμένος.
Πώς ένας εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού κατέστρεψε τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας

Η Nele (29 ετών) βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Βερολίνο. Οι γιατροί δεν μπορούν πλέον να τη βοηθήσουν. Η οικογένεια μένει μόνη. Σχετικά με την επανεκτίμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!