Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: 12χρονο κορίτσι β ι ά σ τ η κ ε από 5 αλλοδαπούς ενώ επέστρεφε από το σχολείο στο Charleroi του Βελγίου




Ο μάρτυρας περιέγραψε το περιστατικό ως «αγριότητα».

Το κορίτσι-θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ συνελήφθησαν 2 διεστραμμένοι.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:






Ο πρώην διευθυντής του Ισλαμικού Κέντρου του Αμβούργου, στο οποίο έγινε έφοδος πριν από πέντε εβδομάδες λόγω δεσμών με το Ιράν και τη Χεζμπολάχ, διέταξε να εγκαταλείψει τη Γερμανία εντός 14 ημερών.
Η Γερμανία σχεδιάζει να απελάσει τον ηγέτη ενός ισλαμικού κέντρου που απαγόρευσε τον Ιούλιο για φερόμενους δεσμούς με τρομοκρατικές ομάδες, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών την Πέμπτη, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP. Οι ερευνητές έσπευσαν στο Ισλαμικό Κέντρο του Αμβούργου πριν από πέντε εβδομάδες, αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν μια «ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση» με δεσμούς με το Ιράν και τη Χεζμπολάχ. Ο Mohammad Mofatteh, 57 ετών, πρώην διευθυντής του κέντρου, έχει διαταχθεί να εγκαταλείψει τη Γερμανία εντός 14 ημερών και αντιμετωπίζει απέλαση εάν δεν συμμορφωθεί, δήλωσε η εκπρόσωπος. Δεν θα του επιτραπεί να εισέλθει ξανά στη Γερμανία και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και τρία χρόνια φυλάκισης εάν το κάνει.



Ο αναπληρωτής διευθυντής της CIA Ντέηβιντ Κόεν δήλωσε ότι οι ύποπτοι για την αποτυχημένη συνωμοσία επίθεσης στις συναυλίες της Taylor Swift στη Βιέννη προσπάθησαν να σκοτώσουν «δεκάδες χιλιάδες» θαυμαστές πριν η CIA ανακαλύψει πληροφορίες που διέκοψαν τον σχεδιασμό.
Οι ύποπτοι στο αποτυχημένο σχέδιο επίθεσης στις συναυλίες της Taylor Swift στη Βιέννη νωρίτερα αυτό το μήνα προσπάθησαν να σκοτώσουν «δεκάδες χιλιάδες» θαυμαστές πριν η CIA ανακαλύψει πληροφορίες που διέκοψαν τον σχεδιασμό, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας, σύμφωνα με το Associated Press. Η CIA ειδοποίησε τις αυστριακές αρχές για το σχέδιο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Αυτή η πληροφορία και οι επακόλουθες συλλήψεις οδήγησαν στην ακύρωση τριών sold-out παραστάσεων. Ο αναπληρωτής διευθυντής της CIA Ντέηβιντ Κοέν συζήτησε την αποτυχημένη συνωμοσία κατά τη διάρκεια της ετήσιας Συνόδου Κορυφής Πληροφοριών και Εθνικής Ασφάλειας στο Μέριλαντ αυτή την εβδομάδα.



Η παράνομη μετανάστευση πλήττει τους Αμερικανούς φορολογούμενους σκληρότερα από ποτέ, με μια νέα μελέτη να αποκαλύπτει πόσο βαθύ έχει γίνει το οικονομικό τίμημα.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία για την Αμερικανική Μεταρρύθμιση της Μετανάστευσης (FAIR), οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ διέθεσαν το εκπληκτικό ποσό των 150 δισεκατομμυρίων δολλαρίων πέρυσι για να καλύψουν το κόστος που συνδέεται με τους σχεδόν 20 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες στη χώρα. Αυτό το βάρος επηρεάζει δυσανάλογα τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις, αφήνοντάς τις να προσπαθούν να διαχειριστούν την εισροή, όπως ανέφερε η New York Post. Στη Μασαχουσέτη, οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που βλέπουν ως μια τεράστια τρύπα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στον προϋπολογισμό της πολιτείας, κατηγορώντας την ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς κυβέρνηση ότι εκτρέπει αθόρυβα τα χρήματα των φορολογουμένων για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.



Συγκρότημα διαμερισμάτων στο Κολοράντο καταλήφθηκε από μέλη συμμοριών της Βενεζουέλας, ενώ δύο σχολικά λεωφορεία στο Σαν Ντιέγκο διαταράσσονται από ενήλικες άνδρες που δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται σε αυτή τη χώρα







Η κατάληψη της εξουσίας από τους μετανάστες και οι δισεκατομμυριούχοι που αναχωρούν από την Αμερική βρίσκονται τώρα σε κατάσταση κατάρρευσης, σπάζοντας τις εξελίξεις και ακολουθεί η ανάληψη της εξουσίας από τον ΟΗΕ





Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απειλεί να απελευθερώσει περισσότερους κρατούμενους νωρίς για να δημιουργήσει χώρο για τους ταραχοποιούς και εκείνους που απλώς δημοσίευσαν ή μοιράστηκαν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Είναι το πρόγραμμα πρόωρης αποφυλάκισης κρατουμένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου μια στρατηγική για την πρόκληση ανασφαλών, ανασφαλών κοινοτήτων, η οποία αποτελεί μέρος μιας από καιρό σχεδιασμένης εξαγοράς από την κυβέρνηση One World;
Την Τρίτη, η Telegraph ανέφερε ότι ο αριθμός των εφεδρικών θέσεων φυλακών στις ανδρικές φυλακές έχει μειωθεί σε μόλις 100. Είναι ό,τι πιο κοντινό έχει φτάσει η σωφρονιστική υπηρεσία στο να εξαντληθεί ο χώρος στις ανδρικές φυλακές, αν και αξιωματούχοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης ήλπιζαν ότι δεν θα χρειαστεί να εισαγάγουν περαιτέρω μέτρα έκτακτης ανάγκης. «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη ενεργοποιήσει την επιχείρηση Early Dawn, στο πλαίσιο της οποίας οι κατηγορούμενοι κρατούνται σε αστυνομικά κελιά μέχρι να γίνουν διαθέσιμες οι θέσεις των φυλακών. Τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί από την αύξηση των συλλήψεων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Τραπεζικής Αργίας, συμπεριλαμβανομένων 330 στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ στο δυτικό Λονδίνο», ανέφερε η Telegraph.






Ένας μουσουλμάνος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο καταδικάστηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο φυλάκισης αφού επιτέθηκε βίαια σε τρεις γυναίκες στην πόλη του Μπράντφορντ επειδή δεν φορούσαν παραδοσιακά μουσουλμανικά ρούχα και δεν φορούσαν μακιγιάζ, χτυπώντας το κεφάλι μιας γυναίκας στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου.
Ο Muhammad Hassan καταδικάστηκε σε μόλις έξι μήνες φυλάκισης, με αναστολή για δύο χρόνια. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου σε βενζινάδικο στο Μπράντφορντ, όπου τα θύματα είχαν σταματήσει για καύσιμα. Καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, η επίθεση του 26χρονου ξεκίνησε όταν εντόπισε τις τρεις γυναίκες στο πρατήριο καυσίμων Prince of Wales στην οδό Harrogate. Ο Χασάν, ο οποίος γνώριζε τις γυναίκες, είχε μιλήσει προηγουμένως για την εμφάνισή τους και τις αποκάλεσε υποτιμητικούς όρους όπως «τσούλες» ή «πόρνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!