Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ανοιχτά σύνορα και περιπολίες της Σαρία: Πώς οι χαλαρές πολιτικές της Σουηδίας οδήγησαν στην απόπειρα τριπλής ανθρωποκτονίας 3 κοριτσιών (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ))



Οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων της Σουηδίας επέτρεψαν σε επικίνδυνους τζιχαντιστές όπως ο Abdulrahman Hussein Mohammed να εισάγουν και να επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο μέσω της βίας, απειλώντας τον ίδιο τον ιστό της δυτικής κοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο αθώες ζωές.


Στον απόηχο μιας τρομακτικής επίθεσης τζιχάντ με μαχαίρι στην Karlskrona της Σουηδίας, όπου ένας Σομαλός μετανάστης που λειτουργούσε ως αυτόκλητη περίπολος της Σαρία προσπάθησε να σκοτώσει τρία νεαρά κορίτσια επειδή δεν τηρούσαν τους ισλαμικούς ενδυματολογικούς κώδικες, οι κίνδυνοι των ανοιχτών συνόρων και η εισροή μουσουλμάνων που τηρούν τη Σαρία γίνονται όλο και πιο σαφείς. 

Η επίθεση της 16ης Μαΐου είναι ένα ακόμη τραγικό παράδειγμα του πώς οι επιεικείς μεταναστευτικές πολιτικές της Σουηδίας θέτουν σε κίνδυνο τους πολίτες της και επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να επιβάλλουν τις ριζοσπαστικές ιδεολογίες τους με βία.

Ο επιτιθέμενος, ο 34χρονος Abdulrahman Hussein Mohammed, με καταγωγή από τη Σομαλία, προσβλήθηκε από το πώς αυτά τα τρία κορίτσια - ηλικίας 11, 15 και 16 ετών - ντύθηκαν και ενήργησαν με τρόπο που δεν ευθυγραμμιζόταν με τον ισλαμικό νόμο. Οπλισμένος με μαχαίρι, τους επιτέθηκε άγρια, φωνάζοντας: «Θα σας σκοτώσω, πόρνες! Δεν έχετε τιμή!» 

Η 15χρονη απέκρουσε γενναία την επίθεση, καταφέρνοντας να δαγκώσει τον επιτιθέμενο και να φύγει, αλλά όχι πριν υποστεί βαθιά τραύματα στο χέρι της. Ο λόγος; Τα κορίτσια δεν «είχαν καλυφθεί» σωστά, μια ειδεχθή δικαιολογία που τροφοδοτείται από τον ισλαμικό νόμο, που επιβάλλεται από τους μουσουλμάνους και δεν αντιτίθεται επαρκώς από το κράτος, που έχει ριζώσει στη Σουηδία λόγω των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών πολιτικών της.





Η πραγματικότητα των ανοιχτών συνόρων

Η αριστερή ηγεσία της Σουηδίας υπερηφανεύεται εδώ και καιρό για την πολιτική ανοιχτών συνόρων, επιτρέποντας στους πρόσφυγες και τους μετανάστες να εισέλθουν με ελάχιστο έλεγχο. 

Αυτό που ξεκίνησε ως μια υποτιθέμενη ανθρωπιστική προσπάθεια έχει μετατραπεί σε εθνική κρίση. 

Αυτή η πρόσφατη επίθεση υπογραμμίζει το ευρύτερο ζήτημα: μεταξύ εκείνων που καλωσορίζονται στη χώρα είναι μουσουλμάνοι που απορρίπτουν τις δυτικές αξίες και σκοπεύουν να επιβάλουν τη Σαρία και να κάνουν τη Σουηδία ισλαμική χώρα.

Σε πολλές ισλαμικές κοινότητες σε όλα τα δυτικά έθνη, υπάρχει μια υποδομή για την επιβολή των κανόνων της Σαρία για τις γυναίκες, η οποία συχνά παίρνει τη μορφή των λεγόμενων «περιπολιών της Σαρία»

Αυτές οι περιπολίες, αποτελούμενες από άνδρες όπως ο Mohammed, περιφέρονται στους δρόμους για να παρενοχλήσουν και να εκφοβίσουν τις γυναίκες που δεν συμμορφώνονται με τους ισλαμικούς ενδυματολογικούς κώδικες.

Λειτουργώντας ως αυτόκλητοι εκτελεστές του νόμου της Σαρία, τα άτομα αυτά επιβάλλουν ένα σύστημα που υπονομεύει τους δυτικούς νόμους και ελευθερίες.



Ο Abdulrahman Hussein Mohammed βρίσκεται στη Σουηδία από το 2012, αλλά δεν δείχνει σημάδια ενσωμάτωσης στη σουηδική κοινωνία. Οι προηγούμενες βίαιες τζιχαντιστικές τάσεις του -έχοντας επιτεθεί σε έναν ταχυδρομικό υπάλληλο το 2014- θα έπρεπε να είχαν σηκώσει κόκκινες σημαίες, ωστόσο παρέμεινε στη χώρα παρά το γεγονός ότι αποτελούσε κίνδυνο για το κοινό.

Αντί να τον απελάσουν μετά την πρώτη του επίθεση, οι σουηδικές αρχές τον καταδίκασαν σε ψυχιατρική περίθαλψη.

Εδώ βρίσκεται ο πυρήνας του ζητήματος: επικίνδυνα άτομα που προσκολλώνται σε ριζοσπαστικές ιδεολογίες όπως το Ισλάμ αντιμετωπίζονται ως περιπτώσεις κοινωνικής στέρησης και όχι ως άμεση απειλή. 

Η επιείκεια που επιδεικνύεται σε αυτούς τους μετανάστες όχι μόνο θέτει τους πολίτες σε κίνδυνο, αλλά ενθαρρύνει επίσης τζιχαντιστές όπως ο Mohammed, οι οποίοι ενθαρρύνονται από την αδύναμη επιβολή του νόμου και της τάξης.



Ο αγώνας για τη σαρία στη Σουηδία

Αυτή η υπόθεση υπογραμμίζει την τρομακτική πραγματικότητα του Ισλάμ που διεισδύει στα δυτικά έθνη. Αυτοί οι τρομοκράτες δεν είναι απλώς παθητικοί οπαδοί του Ισλάμ, αλλά ενεργοί υποστηρικτές του ισλαμικού νόμου, επιδιώκοντας να τον επιβάλουν όπου κι αν πάνε. 

Σε αυτή την περίπτωση, τρία αθώα κορίτσια έπεσαν θύματα απλώς και μόνο επειδή επέλεξαν να μην τηρήσουν τον σωστό ενδυματολογικό κώδικα του Ισλάμ. 

Το ερώτημα είναι: πόσες ακόμη επιθέσεις θα χρειαστούν για τη Σουηδία -και άλλα δυτικά έθνη- να αναγνωρίσουν τον εγγενή κίνδυνο να επιτρέψουν στους πιστούς της Σαρία θρησκευόμενους μουσουλμάνους να εισέλθουν στις χώρες τους;

Η ιδεολογία που οδήγησε τον Mohammed να επιτεθεί σε αυτά τα κορίτσια δεν είναι μια μεμονωμένη νοοτροπία.

Σε όλη την Ευρώπη και σε άλλες μη ισλαμικές χώρες, υπάρχει ένα κίνημα τζιχαντιστών που αρνούνται να ενσωματωθούν και αντ' αυτού επιδιώκουν να μετατρέψουν τα νέα τους σπίτια σε αντίγραφα των ίδιων των καθεστώτων από τα οποία διέφυγαν. 

Η επίθεση στην Karlskrona δεν είναι απλώς μια εγκληματική πράξη· Είναι μια ισλαμική πράξη πολέμου ενάντια στις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ισότητας.



Το σουηδικό δικαστικό σύστημα αποτυγχάνει να προστατεύσει τους πολίτες του

Το δικαστικό σύστημα της Σουηδίας είναι θλιβερά απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει τη μοναδική απειλή που θέτουν οι ισλαμιστές φονταμενταλιστές. 

Το γεγονός ότι ο Mohammed είχε προηγουμένως καταδικαστεί για βία, αλλά του επετράπη να παραμείνει στη χώρα είναι ένα κραυγαλέο παράδειγμα της αποτυχίας του συστήματος. 

Αυτή η επιείκεια είναι άμεση συνέπεια της πολιτικής ανοιχτών συνόρων της Σουηδίας και της απροθυμίας των ηγετών της να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τους κινδύνους του ισλαμικού εξτρεμισμού.

Η εισαγγελέας Malin Rydell Almroth, η οποία ηγείται της έρευνας, δήλωσε ότι μόνο «τυχαία» τα άλλα δύο κορίτσια κατάφεραν να ξεφύγουν χωρίς τραυματισμό. 

Αν ο Mohammed είχε πετύχει, η Σουηδία θα μπορούσε να θρηνεί τρία νεκρά παιδιά σήμερα – ωστόσο το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει να αγνοεί τη γραφή στον τοίχο. 

Παρά τα συντριπτικά στοιχεία της ισλαμικής απειλής που θέτουν άτομα όπως ο Mohammed, η χώρα επιμένει να επιτρέπει στους μετανάστες με ισλαμικές απόψεις να εγκατασταθούν εντός των συνόρων της ανεξέλεγκτα.

Αυτό εγείρει μια κρίσιμη και ανησυχητική πραγματικότητα: τι πραγματικά συνιστά νόμο σε μια κοινωνία; 

Στη Δύση, υποθέτουμε ότι οι νομικοί μας κώδικες, που επιβάλλονται από την αστυνομία και επικυρώνονται στα δικαστήρια, είναι αυτοί που διέπουν τα έθνη μας. Αλλά σε περιπτώσεις όπως αυτή, μια πιο σκοτεινή αλήθεια αναδύεται. 

Εκείνοι που είναι πρόθυμοι να επιβάλουν βίαια ξένους κώδικες - όπως η Σαρία - δημιουργούν ένα de facto κράτος της Σαρία, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζονται ότι είναι οι νόμοι της Σουηδίας.

Η αυξανόμενη επιρροή αυτών των εξτρεμιστών εγκαθιδρύει μια «κακοποιοκρατία», όπου η ωμή βία και ο φόβος επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο στο κοινό, υπονομεύοντας την κυριαρχία του νομικού συστήματος της Σουηδίας.

Όπως τα έθνη, οι νόμοι ανήκουν σε εκείνους που μπορούν να τους επιβάλουν και να τους προστατεύσουν. 

Η αποτυχία αναγνώρισης αυτής της αλήθειας παραδίδει τις δυτικές χώρες στους ισλαμιστές φονταμενταλιστές σε μια αρένα και στους κομμουνιστές και τους ριζοσπάστες αριστερούς σε μια άλλη, καθώς η κουλτούρα ακύρωσης φιμώνει τις φωνές.

Κάνει τους ανθρώπους πολύ φοβισμένους να μιλήσουν. 

Η αποτυχία της Σουηδίας να αντιμετωπίσει αυτή την ιδεολογική εισβολή ανοίγει το δρόμο για τη Σαρία να ριζώσει και να ευδοκιμήσει, απειλώντας τον ίδιο τον ιστό της δυτικής κοινωνίας.



Μια αυστηρή προειδοποίηση για τη Δύση

Αυτή η επίθεση είναι μια κλήση αφύπνισης όχι μόνο για τη Σουηδία αλλά για όλα τα δυτικά έθνη. 

Οι κίνδυνοι των ανοιχτών συνόρων εκτείνονται πέρα από την οικονομική πίεση και την πολιτιστική παραφωνία – επιτρέποντας σε επικίνδυνα άτομα που έχουν δεσμευτεί να επιβάλουν το νόμο της Σαρία να απειλήσουν τα ίδια τα θεμέλια της δυτικής κοινωνίας. Οι ηγέτες που αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν αυτή την πραγματικότητα είναι συνένοχοι στη βία που ακολουθεί.

Είναι καιρός να κλείσουμε τις πόρτες που επέτρεψαν στους τζιχαντιστές να πλημμυρίσουν την Ευρώπη για να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών έναντι της ψευδαίσθησης του ανθρωπισμού. 

Εάν τα δυτικά έθνη συνεχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια στις ριζοσπαστικές ιδεολογίες που διαπερνούν τα ανοιχτά σύνορά τους, περισσότερες αθώες ζωές θα τεθούν σε κίνδυνο. 

Το μέλλον της Σουηδίας -και το μέλλον άλλων εθνών που ακολουθούν την πορεία της- εξαρτάται από την αποφασιστική απόρριψη της τήρησης της Σαρία και τον τερματισμό των απερίσκεπτων πολιτικών ανοιχτών συνόρων που έχουν φέρει αυτόν τον κίνδυνο στο κατώφλι τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!