Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Χάος στο Παρίσι: Άλλη μια επίθεση «Allahu Akbar» καθώς παράνομος ισλαμιστής μετανάστης απειλεί να ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ γυναίκα (βίντεο)




Σήμερα το πρωί (5 Σεπτ. 2024), το Παρίσι έγινε μάρτυρας ενός ακόμη ανατριχιαστικού περιστατικού που συνδέεται με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την ισλαμική τζιχάντ.

Στο La Chapelle, μια περιοχή που μαστίζεται από τις συνέπειες των ανοιχτών συνόρων και της αδύναμης ηγεσίας, μία γυναίκα απειλήθηκε από έναν ισλαμιστή μετανάστη που κρατούσε έναν κόφτη και φώναζε "Allahu Akbar" - την κραυγή μάχης που είναι γνωστό ότι συνοδεύει τις πράξεις ισλαμικής τρομοκρατίας.




Ο Αλγερινός υπήκοος, ένας παράνομος μετανάστης, κράδαινε έναν κόφτη ενώ φώναζε «Allahu Akbar» και έκανε επανειλημμένα μια κίνηση κοπής στο λαιμό του, απειλώντας να αποκεφαλίσει τη γυναίκα

Φώναξε επίσης, «Υπάρχει μόνο ένας Θεός», υπογραμμίζοντας τις πεποιθήσεις που είναι κεντρικές στο Ισλάμ, τις οποίες συχνά επικαλούνται όσοι εκμεταλλεύονται τις κατεστραμμένες μεταναστευτικές πολιτικές της Ευρώπης για να διαπράξουν πράξεις βίας.

Τέσσερεις αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη σκηνή, καθυποτάσσοντας τους τζιχαντιστές με βάση την περιγραφή που έδωσε το θύμα. Μάρτυρες περιέγραψαν πώς ο ύποπτος άρχισε να ψέλνει σε μια ξένη γλώσσα, με τα χέρια του χωμένα κάτω από τις μασχάλες του, τα μάτια μισόκλειστα σαν σε έκσταση. Παρά τη σοβαρότητα της απειλής, ο άνδρας δεν προέβαλε καμμία αντίσταση και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τέθηκε υπό κράτηση.







Αυτό το βίαιο ξέσπασμα έλαβε χώρα λίγα μέτρα από το σημείο όπου ξέσπασε μια βίαιη μάχη μεταξύ Αφγανών διακινητών το Σαββατοκύριακο, ένα ακόμη παράδειγμα του πώς το Παρίσι έχει βυθιστεί στο χάος υπό το βάρος της μαζικής μετανάστευσης. 

Η κατάσταση αντικατοπτρίζει τις αυξανόμενες ανησυχίες των κατοίκων που αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από την αριστερή ηγεσία που επέτρεψε την ανεξέλεγκτη ισλαμική μετανάστευση.

Καθώς το Παρίσι παραπαίει από ένα ακόμη βίαιο ισλαμικό επεισόδιο, οι εκκλήσεις για κλείσιμο των συνόρων και τερματισμό της παράνομης μετανάστευσης γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Οι ντόπιοι πολίτες απαιτούν δράση καθώς οι δρόμοι τους γίνονται αγνώριστοι, μεταμορφωμένοι από ριζοσπαστικές ιδεολογίες και βία. 

Με την αδύναμη και διεφθαρμένη ηγεσία να αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει την κρίση, πόσο καιρό οι Παριζιάνοι θα παραμένουν ευάλωτοι σε τέτοιες απειλές; 

Η απάντηση βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη επιλέγει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που θέτει η ανεξέλεγκτη ισλαμική μετανάστευση και η αποτυχία των πολιτικών ανοιχτών συνόρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!