Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Γιατί άραγε τούς έχει τόσο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ;

 Η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Αλιφέρη – Καμμά, μετέτρεψε το νησί σε κέντρο υποδοχής παρανόμων μεταναστών!!!!



Με τη συνδρομή της ΜΚΟ «Solidarity Now» του "Τζόρτζ Σόρος"!!!!

Η υπόθεση με την δήμαρχο της Τήλου, η οποία επιτέθηκε φραστικά σε Ελληνίδα, λέγοντάς της «να φύγει από το νησί», 


γιατί διαμαρτυρήθηκε στο προσωπικό του Λιμενικού για την μεταφορά 106 παράνομων μεταναστών, έφερε στο προσκήνιο το προφίλ και την πορεία της δημάρχου Μαρίας Αλιφέρη – Καμμά, «γνώριμης» προσωπικότητας στους κύκλους των ΜΚΟ οι οποίες διευκολύνουν την άφιξη των παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η δήμαρχος έχει βρεθεί σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Solidarity Now», η οποία χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.

Η «Solidarity Now» έχει πολλάκις αποδειχθεί, πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «δούρειος ίππος» που στόχο έχει να προωθήσει την ατζέντα της μαζικής παράνομης μετανάστευσης και της «πολυπολιτισμικότητας» στην Ευρώπη και γενικότερα, στην «ανεπτυγμένη Δύση».

Η Solidarity Now και άλλες αντίστοιχες ΜΚΟ, χρησιμοποιούν ανθρωπιστικά προσχήματα και διεθνή κεφάλαια για να προωθήσουν πολιτικές που οδηγούν σε εθνολογική αλλοίωση και κοινωνικές εντάσεις.

Η Τήλος, λοιπόν, έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε έναν «πειραματικό χώρο» για τέτοιες πολιτικές.

Το νησί, όπως και πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου, έχει μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών, με την πλήρη ανοχή της πολιτείας στις πιέσεις των «φιλανθρωπικών» ΜΚΟ και στη δράση τους μέσω των «καλοθελητών»τους, ακόμη και εντός του κρατικού μηχανισμού...

https://www.epilekta.com/2024/09/blog-post_30.html



4 σχόλια:

  1. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=cvNYWuUvlfg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρα-ΔημαρΧΕΣΑ μου, αφού τόσο πολύ το τραβάει ο οργανισμός σου το λαθραίο, μπάσε τους στο δικό σου το τσαρδί κι άσε το νησί ήσυχο.
    Άντε σα πέρα, κουμμουνο@ούρ@@@ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΤΗΛΟ, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΜΟΚΟ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανως και δεν διακατεχεσθε απο το νοημα των διδαχωντου Χριστου.Αφου ανακαλυψετε,εκτος απο τον περιφημο Σορρος,τα αφεντικα της ΜΚΟ,αφου καταχερισετε(οχι ξαναψηφιζοντας βεβαια) τους πολιτικους υπαιτιους,και αφου,θεωρητικα ή πρακτικα,εξαλειψετε τα αιτια,τοτε,ισως μπορουμε να μιλησουμε για καποιους δυνητικα επικινδυνους για την ακεραιοτητα της Χωρας,λες και δεν μπορουμε να την σακατεψουμε μονοι μας.Οσο για το μπλαζε υφος της Ελληνιδας (που κατα μια εκδοχη ειναι Τουρκος υπηκοος) ακριβως ετσι το ''22 καποι βρωμυλοι ραγιαδες χλευαζαν τους Τουρκοσπορους.Τωρα γιατι τα τσαμουρια εγιναν Η Καλαμαρια και τα κατσαβραχα Πανοραμα,ειναι αλλο θεμα.Το δε "δεν ανηκετε σε αυτο το νησι"" ισως ειναι η απαντηση σ'αυτους που ξεχασαν τον πολιτισμο του Ξενιου Δια και τον τροπο ζωης του Χριστιανου.Η ευθυνη της Δημαρχου,δεν ειναι η διευθετηση των ορδων που τεχνηεντως μας επιβαλλουν με ολες τις συνεπειες,αλλα στους κυβερνωντες.Και μην σας διαφευγει οτι αριστερος και Χριστιανος ταυτιζονται σε υπαρξιακο επιπεδο,ασχετα που καποιοι κοροιδευουν οτι ειναι αριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!