Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ιταλία σε δίκη: Ο Ματέο Σαλβίνι αντιμετωπίζει έξι χρόνια για την υπεράσπιση των συνόρων στην επίθεση της παγκοσμιοποίησης που υποστηρίζεται από τον Σόρος στην εθνική κυριαρχία (βίντεο)





«Δηλώνω ένοχος για την υπεράσπιση της Ιταλίας και των Ιταλών.

Δηλώνω ένοχος που κράτησα τον λόγο μου».


Ο Ματέο Σαλβίνι, αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και ηγέτης του συντηρητικού κόμματος της Λέγκας, αντιμετωπίζει τώρα μια πολιτικά φορτισμένη νομική επίθεση, καθώς οι εισαγγελείς ζητούν ποινή φυλάκισης έξι ετών για αυτόν. Η κατηγορία;

Η σταθερή απόφαση του Σαλβίνι το 2019, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, να εμποδίσει περισσότερους από 100 παράνομους μετανάστες να αποβιβαστούν από το πλοίο Open Arms.

Αυτό το πλοίο, που συνδέεται με τη διαβόητη ΜΚΟ που υποστηρίζεται από τον Τζώρτζ Σόρος και κατηγορείται ευρέως για εμπορία ανθρώπων, περιπολούσε στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, διευκολύνοντας την παράνομη μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η άρνηση του Σαλβίνι να χορηγήσει άδεια ελλιμενισμού στο πλοίο δεν ήταν κάποια αυθαίρετη κίνηση. Εκείνη την εποχή, υποστήριζε την ευθύνη του απέναντι στον ιταλικό λαό ως υπουργός Εσωτερικών, αποφασισμένος να σταματήσει την πλημμύρα των παράνομων μεταναστών που εισρέουν στη χώρα. 

Το πλοίο Open Arms, το οποίο είχε αγνοήσει τις προσφορές να ελλιμενιστεί σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, παρέμεινε στη θάλασσα για εβδομάδες, καθώς ο Σαλβίνι ζήτησε επανειλημμένα από το πλοίο να εγκαταλείψει τα ιταλικά ύδατα και να κατευθυνθεί προς την Ισπανία, όπου η αριστερή κυβέρνηση είχε εκδώσει δημόσια πρόσκληση για να ελλιμενιστεί το σκάφος. Αλλά το πλοίο παρέμεινε στα ιταλικά ύδατα, δημιουργώντας την πολιτική αναμέτρηση που βλέπουμε σήμερα.

Τώρα, ένας αριστερός εισαγγελέας στο Παλέρμο πιέζει για ποινή φυλάκισης έξι ετών, κατηγορώντας τον Σαλβίνι για «απαγωγή» αυτών των παράνομων μεταναστών. 

Η πραγματικότητα; Ο Σαλβίνι έκανε απλώς τη δουλειά του: υπερασπίστηκε την Ιταλία από την παράνομη μετανάστευση, κάτι που οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης και οι αριστεροί πολιτικοί θέλουν να ποινικοποιήσουν.

Αυτή η δίκη, όπως και το πολιτικό κυνήγι μαγισσών που βλέπουμε παγκοσμίως, στοχεύει στη φίμωση ηγετών που τολμούν να αντισταθούν στις ριζοσπαστικές πολιτικές ανοιχτών συνόρων της αριστεράς.

Η απάντηση του Σαλβίνι είναι σαφής και τολμηρή: «Θα τα έκανα όλα ξανά: η υπεράσπιση των συνόρων από τους παράνομους μετανάστες δεν είναι έγκλημα». Και έχει απόλυτο δίκιο. 

Οι ενέργειές του ήταν απαραίτητες για την προστασία της Ιταλίας από τα κύματα παράνομης μετανάστευσης που συνεχίζουν να αποσταθεροποιούν την Ευρώπη και στέκεται δίπλα τους, δηλώνοντας με υπερηφάνεια τον ρόλο του στη διαφύλαξη της εθνικής ασφάλειας της Ιταλίας. 

Ο ρυθμός και η φύση της μετανάστευσης την κάνουν να μοιάζει με ε ι σ β ο λ ή περισσότερο από οποιονδήποτε από τους ευφημισμούς που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν την παράνομη είσοδό τους στα δυτικά έθνη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο RAIR Foundation USA, ο Salvini αποκάλυψε τον βαθύτερο συντονισμό μεταξύ των λεγόμενων ανθρωπιστικών ΜΚΟ και των διακινητών ανθρώπων

Αυτοί οι διακινητές εκμεταλλεύονται πλατφόρμες όπως το Facebook για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους, δελεάζοντας τους μετανάστες να κάνουν το επικίνδυνο ταξείδι στη Μεσόγειο. Αυτές δεν είναι αποστολές διάσωσης – είναι επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης ανθρώπων και αυτές οι ΜΚΟ είναι σ υ ν έ ν ο χ ε ς

Ο Σαλβίνι, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εσωτερικών, είχε το θάρρος να το καταγγείλει και να σταματήσει τις δραστηριότητές τους, εκθέτοντάς τους για αυτό που είναι: υποκινητές της παράνομης μετανάστευσης και του χάους.




Κατά τη διάρκεια της θητείας του Σαλβίνι, ο αριθμός των σκαφών παράνομων μεταναστών που αποβιβάζονται στην Ιταλία έπεσε κατακόρυφα. Το 2018, υπήρξαν 42.700 αφίξεις. Αλλά χάρη στις πολιτικές του Σαλβίνι, ο αριθμός αυτός μειώθηκε σε μόλις 8.690 κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός. 

Ωστόσο, μετά την αναχώρηση του Σαλβίνι, οι πύλες έχουν ανοίξει ξανά και ο αριθμός των παράνομων αφίξεων έχει αυξηθεί σε 21.000. Η ηγεσία του ήταν απαραίτητη για τον περιορισμό των δικτύων εμπορίας ανθρώπων και οι αποφασιστικές ενέργειές του έσωσαν αμέτρητες ζωές αποθαρρύνοντας τις επικίνδυνες διαβάσεις.

Σε μια ισχυρή βιντεοσκοπημένη δήλωση, ο Σαλβίνι αφηγήθηκε τα γεγονότα της αντιπαράθεσης Open Arms:


«Στις 29 Ιουλίου 2019, ένα ισπανικό πλοίο μιας ισπανικής ΜΚΟ, της Open Arms, πηδά από τις Συρακούσες στη Λαμπεντούζα. Δεν θα φτάσει ποτέ στη Λαμπεντούζα. Ξαφνικά ακυρώνει τον προορισμό από το ημερολόγιο του πλοίου και κατευθύνεται προς την ακτή του Νικ. Την 1η Αυγούστου, καταφέρνει να αναχαιτίσει μια βάρκα με λαθρεμπόρους. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να πλέει μέσω της Μεσογείου, μαζεύοντας άλλους λαθρούς και κατευθυνόμενος προς την Ιταλία. Στις 20 Αυγούστου, θα φτάσει μπροστά από τις ακτές της Σικελίας με 164 λαθρεμπόρους επί του σκάφους.




Το πλοίο Open Arms αγνόησε τα αιτήματα να ελλιμενιστεί στην Τυνησία, τη Μάλτα, ακόμη και την Ισπανία, η οποία αρχικά τους είχε προσκαλέσει. Για περισσότερες από 20 ημέρες, έπλευσε με τους μετανάστες στο πλοίο, αποφεύγοντας σκόπιμα στενότερα λιμάνια για να αναγκάσει την Ιταλία να τους δεχτεί. 

Ο Σαλβίνι ορθώς επεσήμανε την πολιτική χειραγώγηση πίσω από αυτόν τον ελιγμό και αρνήθηκε να επιτρέψει στην Ιταλία να γίνει χωματερή για παράνομους μετανάστες.


«Αυτό το ισπανικό πλοίο δεν εμποδίστηκε ποτέ να πάει πουθενά, εκτός από την Ιταλία, επειδή δεν μπορούσαμε πλέον να είμαστε στρατόπεδο προσφύγων. Καμία κυβέρνηση και κανένας υπουργός στην ιστορία δεν έχει κατηγορηθεί ή διωχθεί ποτέ για την υπεράσπιση των συνόρων της χώρας του. Το άρθρο 52 του ιταλικού συντάγματος ορίζει ότι η υπεράσπιση της πατρίδας είναι ιερό καθήκον του πολίτη.


 




Οι ενέργειες του Σαλβίνι δεν ήταν μόνο δικαιολογημένες, αλλά ήταν επίσης μια απαραίτητη υπεράσπιση της κυριαρχίας της Ιταλίας. Ωστόσο, τώρα, επειδή απλά έκανε τη δουλειά του, ο Σαλβίνι αντιμετωπίζει ένα πολιτικό κυνήγι μαγισσών, όπως και άλλοι συντηρητικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο που αντιτίθενται στις παγκόσμιες ατζέντες μετανάστευσης. 

Ο στόχος του αριστερού εισαγγελέα είναι σαφής: να απομακρύνει τον Σαλβίνι από την πολιτική, να του αφαιρέσει τη βουλευτική ασυλία και να τον φυλακίσει επειδή υπερασπίστηκε το έθνος του.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζώρτζια Μελόνι υποστήριξε πλήρως τον Σαλβίνι, δηλώνοντας:


«Είναι απίστευτο ότι ένας υπουργός της Ιταλικής Δημοκρατίας κινδυνεύει με έξι χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε τη δουλειά του για την υπεράσπιση των συνόρων του έθνους, όπως απαιτείται από την εντολή που έλαβε από τους πολίτες».


 



Αυτό το κυνήγι μαγισσών εναντίον του Σαλβίνι έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα επικίνδυνο προηγούμενο - όχι μόνο για την Ιταλία, αλλά για ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. 

Εάν μπορούν να ποινικοποιήσουν την υπεράσπιση των συνόρων ενός έθνους, τότε καμμία χώρα δεν θα είναι σε θέση να σταθεί ενάντια στο παλιρροϊκό κύμα παράνομης μετανάστευσης που ενορχηστρώνεται από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πολιτική επίθεση του Σαλβίνι. Το 2019, αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες επειδή εμπόδισε τους μετανάστες να αποβιβαστούν από το πλοίο Gregoretti, ένα άλλο σκάφος ΜΚΟ που υποστηρίζεται από τον Σόρος. Σε αυτή την περίπτωση, ο εισαγγελέας συνέστησε να μην δικαστεί το 2021, αναγνωρίζοντας ότι ο Σαλβίνι απλώς εφάρμοζε την κυβερνητική πολιτική. Ωστόσο, το ακροαριστερό νομικό σύστημα στην Ιταλία συνεχίζει να τον σέρνει από δικαστήριο σε δικαστήριο σε μια αμείλικτη προσπάθεια να τον καταδικάσει.

Αλλά ο Σαλβίνι παραμένει προκλητικός, δηλώνοντας:


«Δηλώνω ένοχος για την υπεράσπιση της Ιταλίας και των Ιταλών. Δηλώνω ένοχος που κράτησα τον λόγο μου».


Αυτή η δίκη δεν είναι απλώς μια επίθεση στον Σαλβίνι – είναι μια επίθεση στην κυριαρχία των εθνών παντού. Είναι μια προσπάθεια να διαλυθούν τα σύνορα και να πλημμυρίσει η Ευρώπη με μετανάστες υπό το πρόσχημα του ανθρωπισμού, ενώ ηγέτες όπως ο Σαλβίνι διασύρονται επειδή τόλμησαν να προστατεύσουν τους λαούς τους. 

Η θαρραλέα στάση του Σαλβίνι κατά της παράνομης μετανάστευσης πρέπει να επικροτηθεί, όχι να ποινικοποιηθεί.

Όπως λέει ο ίδιος, «πρώτα η Ιταλία, πάντα».






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Μά, δέν ντρέπονται καθόλου;
    Τί είδους δικαστικοί είναι αυτοί;
    Τί αναταραχή (;) συμβαίνει μέσα στά μυαλά τους;
    Έχουν στά αλήθεια αποφοιτήσει από Νομικές Σχολές ;
    Τολμούν αυτοί οι δικαστές εκεί, νά ποινικοποιήσουν τό ίδιο τό 52ο Άρθρο του Συντάγματός τους;
    Καί νά οδηγήσουν στήν φυλακή 6 χρόνια (!!!!!!!) τόν υπουργό που υπερασπίσθηκε τό πάτριο έδαφος από μαζική εισβολή λαθρομεταναστών ;
    Τηρώντας τό Σύνταγμα;
    Η όχι μόνο ιταλική, αλλά δυστυχώς πανευρωπαϊκή μαρξιστική επιδημία, ακριβώς όπως καί στήν χώρα μας, εξαπλώνεται επικίνδυνα...
    Πολλοί επιμένουν μάλιστα, πώς είναι ήδη πολύ αργά.
    Θά πληρώσουμε όλοι πάρα πολύ ακριβά καί ανεπανόρθωτα τό κόστος της αδιαφορίας μας, του ωχαδερφισμού μας καί της καλοπέρασής μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:31 π.μ.

      Επιδημία είπες;
      Κατακόκκινη;
      Ναί;
      Καί τί ...."σωτήριο τσιμπηματάκι" συστήνουν γι' αυτή;
      Όπως κάτι άλλα.....

      Διαγραφή
  2. Κάτω τά ξερά σας από τόν Ματτέο Σαλβίνι!

    Καταντήσατε σκέτη αηδία μέ όλα αυτά καί πολλά άλλα που διαρκώς (μας) σκαρώνετε!

    Εμετός!

    Καί όσοι "πονόψυχοι" του καναπέ καί του πληκτρολογίου, ενεργούμενα καί καλολαδωμένοι ξένων σκοτεινών ΜΚΟ καί "μεγαλο-αγκαλίτσες", νά ανοίξετε διάπλατα κιόλας τά σπίτια σας καί νά τούς βάλετε μέσα!

    Τά δικά σας σπίτια!

    Καί όπως έχει συμβεί "κύριοι" καί "κυρίες" μεγαλοχαζοχαρούμενοι αναρίθμητες φορές μέ τέτοια παραδείγματα σέ ευρωπαϊκές χώρες, θά επιτεθούν συντομότατα στό ίδιο σπίτι που αφελώς τούς φιλοξενεί, στά μέλη της οικογενείας μέ τίς αγριότερες των διαθέσεων!

    Χαρά στούς Ιταλούς πολίτες που έχουν τέτοιον ψυχωμένο πολιτικό νά τους εκπροσωπεί!

    Πού όπως είδαμε στό σχετικό βίντεο που μιλάει, δηλώνει έ ν ο χ ο ς επειδή υπερασπίσθηκε τήν Πατρίδα του!

    Άγνωστο εντελώς "είδος" γιά τό Ελλαδιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άν υπήρχε στήν Ελλάδα τέτοιος πολιτικός, τέτοιος υπουργός, πράγμα εντελώς απίθανο αλλά "λέμε τώρα", θά τόν είχαν ρίξει στά λιοντάρια "ζωντανό" νά τόν φάνε!
    Καί οι αμέτρητοι καρασυστημικοί ( αλλά "ανεξάρτητοι"! ) τηλεπαπαγάλοι, όπως καί οι ξεχειλολαδωμένες πέννες στόν τύπο, θά "πλαισίωναν" τό γενικώτερο σέ βάρος του υβρεολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!