Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Γλώσσα φύλου: Χειραγώγηση και σημάδια εξουσίας της αριστεράς



Συμβολική εικόνα: Η γυναίκα με τα μωβ μαλλιά λέει ανοησίες για το φύλο. (γ) Report24.news / AI


Η γλώσσα του φύλου, η οποία συνεχίζει να προωθείται από την αριστερή πολιτική, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σκόπιμη αλλαγή στη γλώσσα.

Το υπόβαθρο είναι μια σκληρή πολιτική στρατηγική που συζητείται πολύ λίγο δημόσια.

Δεν πρόκειται για «ισότητα των φύλων», αλλά για κυριαρχία – παρόμοια με το πώς οι γιγάντιες ανεμογεννήτριες δείχνουν ποιος είναι αφέντης και ποιος είναι σκλάβος.

Από τον Guido Grandt (GuGraMediaVerlag)


Ο στόχος της αριστερής «τρανς ιδεολογίας» και της «θρησκείας των φύλων» είναι να ταρακουνήσει τα πολιτιστικά θεμέλια, να καταστρέψει τη συμβατική εικόνα της οικογένειας και μερικές φορές να κάνει αποδεκτό το ενήλικο σεξ με παιδιά. 

Το γεγονός του «βιολογικού» φύλου απορρίπτεται, αλλά μάλλον παρουσιάζεται ως «κοινωνικό κατασκεύασμα». Ελεύθερα επιλέξιμο για όλους. 

Το τρανσέξουαλ δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα μεγάλο ψέμμα που έχει σκοπό να δηλητηριάσει ολόκληρη την κοινωνία!



Νέα Παγκόσμια Τάξη και "Ρευστότητα φύλου"

Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη», η οποία πρόκειται να επιβληθεί σχεδόν βίαια από τις οικοσοσιαλιστικές, αριστερές ελίτ, περιλαμβάνει όχι μόνο την πανδημία του κορωνοϊού και την ανθρωπογενή κλιματική φάρσα, αλλά και την ιδεολογία των τρανσέξουαλ. 

Κατά τη διαδικασία, τα γνωστά πρότυπα ρόλων μεταξύ ανδρών και γυναικών ρίχνονται εντελώς στη θάλασσα στη λεγόμενη «ρευστότητα των φύλων». Και συνεχώς «επαναδιαπραγματεύεται» τη δική του σεξουαλικότητα.

Η έκρηξη των τύπων φύλου και των σεξουαλικών προσανατολισμών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη: Λέγεται ότι υπάρχουν συνολικά 72 διαφορετικά φύλα.


Αυτή η ιδεολογία, η οποία έρχεται σε ριζική αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, είναι ιδιαίτερα ύπουλη επειδή ακόμη και πολύ μικρά παιδιά εμπλέκονται σε έναν ιστό ψεμμάτων που μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία. Και τα παιδιά είναι τόσο ανασφαλή και θυμωμένα που μερικές φορές δεν ξέρουν καν αν είναι κορίτσια ή αγόρια. Παρ' όλα αυτά, το τρανσέξουαλ προωθείται συνεχώς από την πολιτική αριστερά. 

Ο στόχος αυτής της νέας θρησκείας λατρείας είναι να κανονικοποιήσει την τρανς και έμφυλη μανία στην κοινωνία και να την προστατεύσει από οποιαδήποτε ορθολογική κριτική.



Το «ψέμμα των φύλων»

Κανείς δεν φαίνεται να αμφισβητεί αν η ατζέντα των τρανς είναι ίσως χτισμένη πάνω σε ένα ψέμμα ή όχι! Εξάλλου, το βιολογικό φύλο είναι στην πραγματικότητα η μόνη επιστημονικά αποδεδειγμένη ταυτοποίηση ανδρών και γυναικών.

Από την άλλη, η ρευστότητα των φύλων που διαδίδεται από την αριστερά δεν έχει απολύτως καμμία επιστημονική βάση στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη για την ύπαρξή τους! 

Και όμως, έχουν εισαχθεί νόμοι για την προστασία αυτής της φαντασίωσης που κάποτε εφευρέθηκε από σεξολόγους. 

Τελικά, το θέμα είναι ότι μια μικρή μειοψηφία θέλει να αλλάξει τις παραδοσιακές συμπεριφορές της πλειοψηφίας των «κανονικών» και να τους υπαγορεύσει νέους πολιτιστικούς κανόνες. 

Υποστηρίζεται από την πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.







Το κοφτερό σπαθί της «γλώσσας του φύλου»

Ο αριστερός, σοσιαλιστικός τρανσέξουαλ, τρανσεξουαλισμός και μετανθρωπισμός ετοιμάζονται να επαναπροσδιορίσουν την κοινωνία. 

Η γλώσσα του φύλου, η οποία προωθείται παντού, δεν είναι παρά μια σκόπιμη αλλαγή γλώσσας ως πολιτική στρατηγική!

Η Gabriele Kuby γράφει στο πολυβραβευμένο βιβλίο της «Η Παγκόσμια Σεξουαλική Επανάσταση – Καταστροφή της Ελευθερίας στο Όνομα της Ελευθερίας»: «Όροι που εκφράζουν παραδοσιακές αξίες (γίνονται) ύποπτοι και απορρίπτονται.

Παράδειγμα: Αγνότητα. Όροι που έχουν θετική χροιά γεμίζουν με νέο περιεχόμενο κατά βούληση και έτσι εργαλειοποιούνται. Για παράδειγμα: ποικιλλομορφία. Νέοι όροι εφευρίσκονται για να μεταφέρουν τη νέα ιδεολογία. Για παράδειγμα: Φύλο. Εισάγονται νέοι όροι για να δυσφημίσουν τον αντίπαλο. Για παράδειγμα: ομοφοβία (και για μεγάλο χρονικό διάστημα επίσης τρανσφοβία/GG)».[1]


Σε κάθε περίπτωση, αλλάζοντας γλώσσα και όρους κάτω από ψευδείς ετικέτες, οι άνθρωποι χειραγωγούνται, δηλαδή αναγκάζονται να αλλάξουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους.

Κατά συνέπεια, η έννοια των αξιών, για παράδειγμα, γίνεται μια κενή φράση, επειδή αυτές οι αξίες δεν υπάρχουν πλέον με την πραγματική έννοια. 

Σήμερα, η ελευθερία αντιπροσωπεύει επίσης το γεγονός ότι το «νέο φύλο άτομο» «επιτρέπεται να κάνει ό, τι θέλει». Και η ανοχή, η οποία στο πνεύμα πρέπει να ανέχεται τις αντίθετες απόψεις, έχει γίνει εδώ και καιρό μια κραυγή μάχης σχετικισμού, η οποία εξαλείφει κάθε κριτική από την αρχή και αμέσως την υποτιμά ως «μισαλλόδοξη»! Τρελλός κόσμος!

Η δικαιοσύνη μεταλλάσσεται σε καθαρή «δικαιοσύνη των φύλων» προκειμένου να δικαιολογήσει την επιλογή του (κοινωνικού, φανταστικού) φύλου σε κάθε επικριτή. 

Οι διακρίσεις γίνονται μια βασική έννοια για τη νομιμοποίηση του αγώνα για το νέο σύστημα αξιών των φύλων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οποιαδήποτε καταγγελία καταπολεμάται αμέσως. 

Από την άλλη, η ποικιλλομορφία υποτίθεται ότι νομιμοποιεί όλα τα είδη σεξουαλικών πρακτικών.[2]





Η «ανατίμηση των αξιών»

Οι προσπάθειες, ειδικά από την αριστερή κοκκινοπράσινη πολιτική, πρέπει να εξεταστούν υπό αυτές τις πτυχές όταν πρόκειται για το φύλο και το 'queer'. 

Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι όροι είναι κάτι περισσότερο από μια ακίνδυνη ατζέντα, αλλά αντίθετα προπαγανδίζουν μια ανατίμηση και αντιστροφή των αξιών· μια υποτιθέμενη «απελευθέρωση» του άνδρα και της γυναίκας από τις φυσικές (θρησκευτικές θα έλεγα «θεόδοτες») συνθήκες. 

Η «διάλυση της οικογένειας» και κατ' επέκταση ο ομφάλιος λώρος, η βάση της κοινωνίας, σύρεται κάτω από τη σημαία του φαινομενικού «επιτεύγματος της σύγχρονης σκέψης». Αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε καμμία περίπτωση!


Επιπλέον, αυτή η ατζέντα δεν καθοδηγείται σε καμμία περίπτωση από την πλειοψηφία του λαού και δεν υποστηρίζεται καθόλου, αλλά από μια μικρή, παράνομη και ριζοσπαστική μειοψηφία, από «κοινωνικούς μηχανικούς» που διεκδικούν τα συμφέροντά τους εις βάρος του κοινού καλού

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η (υποτιθέμενη) έννοια της ελευθερίας πίσω από αυτό είναι «μια ακρωτηριασμένη έννοια, αποκομμένη από την αλήθεια, από την ευθύνη, από την ευημερία του άλλου, από το κοινό καλό. 

Η αποπλάνηση σε αυτές τις νέες απαιτήσεις συμβιβάζεται με τον εγωισμό του αυτόνομου ατόμου. Για να επιβάλει τη νέα ηθική στη συνείδηση των ανθρώπων, ο ΟΗΕ διοργανώνει παγκόσμιες διασκέψεις για να δημιουργήσει ένα νέο όραμα για τον κόσμο (Kuby).[3]

Ήταν ο Γάλλος μυθιστοριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, φιλόσοφος, δημοσιογράφος και κριτικός της θρησκείας Jean Paul Sartre (1905-1980) που είπε κάποτε: «Ο άνθρωπος πρέπει να δημιουργηθεί, και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει τον άνθρωπο».[4] 

Αυτό ακριβώς διακυβεύεται σήμερα: η δημιουργία ενός νέου ανθρώπινου όντος, ενός «έμφυλου προσώπου», όπως απαιτεί εδώ και καιρό η ιδεολογία του τρανς και η αριστερή πολιτική.



[1] Gabriele Kuby: Die globale sexuelle Revolution – Zerstörung der Freiheit im Namen der Freiheit, Kißlegg 2016, S. 183

[2] Zur Politisierung der Gender-Sprache siehe: Gabriele Kuby: Die globale sexuelle Revolution – Zerstörung der Freiheit im Namen der Freiheit, Kapitel VIII. Politische Vergewaltigung der Sprache, S. 180-200).

[3] Gabriele Kuby: Die globale sexuelle Revolution – Zerstörung der Freiheit im Namen der Freiheit, Kißlegg 2016, S. 95, 96



Τα βιβλία του Guido Grandt μπορείτε να βρείτε στο: gugramediaverlag.wordpress.com






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!