Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Όχι μόνο στο Σπρήνγκφιλντ του Οχάϊο - Τρεις γάτες βρέθηκαν ακρωτηριασμένες, κομμένες στη μέση με τα πόδια καθαρά κομμένα, χωρίς αίμα στη σκηνή στο Χιούστον του Τέξας σε λιγώτερο από δύο εβδομάδες


Τα λείψανα μιας γάτας, που βρέθηκε ακρωτηριασμένη, ανακαλύφθηκαν (Credit: KPRC Click2Houston)

Όπως ανέφερε το The Gateway Pundit, οι κάτοικοι του Σπρήνγκφιλντ του Οχάϊο ισχυρίζονται ότι οι Αϊτινοί στην πόλη τους «αρπάζουν πάπιες από το λαιμό, τις αποκεφαλίζουν και φεύγουν μαζί τους για φαγητό».

Άλλοι αποκάλυψαν πώς η μαζική εισροή μεταναστών, χάρη στην τσαρίνα των συνόρων Κάμαλα Χάρρις, έχει εξαντλήσει τους πόρους του Σπρήνγκφιλντ και έχει μετατρέψει μια κάποτε ασφαλή πόλη σε κόλαση που μαστίζεται από το έγκλημα.

Μια κάτοικος ισχυρίστηκε ακόμη ότι είδε μια γάτα να κρέμεται από ένα κλαδί και να τεμαχίζεται για φαγητό από μετανάστες της Αϊτής. Έχουν επίσης προκύψει αναφορές ότι οι Αμερικανοί βετεράνοι που έχουν θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο στερούνται επιδομάτων, ενώ οι Αϊτινοί αρμέγουν τους φορολογούμενους.


Τώρα, μια αρρωστημένη και τρομακτική ιστορία έχει προκύψει στο Χιούστον του Τέξας, που πιθανώς προσδίδει αξιοπιστία στους ισχυρισμούς στο Σπρήνγκφιλντ.

Το KPRC 2 ανέφερε την Πέμπτη ότι αρκετές γάτες βρέθηκαν νεκρές και κομμένες στη μέση στη γειτονιά East End του Χιούστον.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον (HPD) ερευνά και ζητά τη βοήθεια του κοινού για να καθορίσει εάν ένα άτομο με άνοια είναι υπεύθυνο ή αν είναι άλλο ζώο.

Η HPD λέει ότι υπήρξαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες νεκρών γατών που εμφανίστηκαν ακρωτηριασμένες στην περιοχή. Το πρώτο κρούσμα αναφέρθηκε στις 26 Αυγούστου, το δεύτερο την Κυριακή και το τρίτο την Τετάρτη.

Σε κάθε φρικιαστική περίπτωση, οι γάτες βρέθηκαν κομμένες στη μέση, τα πόδια καθαρά, χωρίς αίμα στη σκηνή. Οι γείτονες είπαν στο KPRC 2 ότι όλες οι νεκρές γάτες βρέθηκαν μέσα σε ένα τετράγωνο του South Lockwood Drive και του Park Drive.

Ένας από τους γείτονες με τους οποίους μίλησε το μέσο, ο Jackson Hime, είπε ότι η μητέρα του έβγαζε βόλτα τον σκύλο της όταν έπεσε πάνω σε μια μαύρη γάτα που είχε κοπεί στη μέση.

«Η μαμά μου έβγαινε βόλτα με τον σκύλο της και πέρασε, είδε ότι η μαύρη γάτα είχε κοπεί στη μέση», είπε ο Hime. «Δεν μου φαίνεται φυσικό».

Είπε ότι δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι ένα ζώο ήταν υπεύθυνο επειδή περιστατικά όπως αυτό δεν είχαν συμβεί ποτέ στα 30 χρόνια που ζούσε στη γειτονιά.

«Είναι αηδιαστικό. Είναι τρομακτικό», δήλωσε ο Hime. «Για να συμβεί αυτό τρεις φορές σε δύο εβδομάδες, όταν δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο εδώ και 30 χρόνια, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πρόκειται απλώς για μια τυχαία επίθεση ζώων».

Το KRPC 2 αναφέρει ότι υπάλληλοι από το BARC, το καταφύγιο ζώων και την εγκατάσταση υιοθεσίας του Χιούστον, εμφανίστηκαν για να συλλέξουν τα λείψανα της γάτας μια ολόκληρη μέρα αφού οι γείτονες έκαναν την κλήση 911. Θα γίνει νεκροψία στα λείψανα.

«Μιλήσαμε με τους αξιωματικούς χθες και, όπως μπορείτε να δείτε, το κουφάρι είναι ακόμα εδώ έξω και τρώγεται από μύγες», δήλωσε ο Hime.

Ένας εκπρόσωπος της BARC δήλωσε στο KRPC ότι με βάση τα στοιχεία, φαίνεται ότι ένας άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον ακρωτηριασμό.


Η Κοινωνία του Χιούστον και η Πρόληψη της Σκληρότητας στα Ζώα, ωστόσο, δημοσίευσε μια δήλωση εξηγώντας γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια επίθεση ζώων:

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας ερευνητής κατά της σκληρότητας ζώων SPCA του Χιούστον απάντησε στο East End μετά από μια αναφορά σκληρότητας που κατατέθηκε στην οργάνωση διάσωσης ζώων ότι δύο νεκρές γάτες διαμελίστηκαν. Μετά από μια αρχική έρευνα, πιστεύεται ότι αυτό προκλήθηκε από επίθεση ζώου, πιθανώς κογιότ, καθώς η περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό έχει πολύ υψηλό πληθυσμό άγριων γατών.

Η SPCA του Χιούστον ενημερώθηκε για ένα τρίτο παρόμοιο περιστατικό. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν, πιστεύεται ότι και αυτό προκλήθηκε από επίθεση ζώων. Η υπόθεση θα παραμείνει ανοικτή εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, εάν δικαιολογείται.

Η SPCA του Χιούστον ενθαρρύνει την κοινότητα να υποβάλει αναφορά για ύποπτη κακοποίηση ζώων στο 713.869.7722 ή HoustonSPCA.org.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!