Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Οι «δημοκράτες» απαιτούν από πολιτικό να αποδείξει τη θεότητα του Ιησού Χριστού!

Αγαπητοί αναγνώστες, η αποψινή ζώνη θα ασχοληθεί με το λεγόμενο "Σύμφωνο για το Μέλλον" του ΟΗΕ που υιοθετήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς ...κοιμόμασταν όρθιοι, την ώρα που κάποιοι λάμβαναν δυσοίωνες και εφιαλτικές αποφάσεις για το μέλλον μας.






Η εκπληκτική απαίτηση ήρθε ως μέρος μιας καυτής διαμάχης για την πίστη, αφού το κόμμα απαγόρευσε τον Χριστιανό υποψήφιο από τη λίστα των υποψηφίων του λόγω των πεποιθήσεών του.


Το πολιτικό κόμμα των «Φιλελεύθερων Δημοκρατών» στο Ηνωμένο Βασίλειο ΑΠΑΙΤΕΙ από έναν Χριστιανό πολιτικό, για την υπεράσπιση των πεποιθήσεών του, να αποδείξει στο δικαστήριο τη θεότητα του Ιησού Χριστού.

Η εκπληκτική απαίτηση ήρθε ως μέρος μιας καυτής διαμάχης για την πίστη, αφού το κόμμα απαγόρευσε έναν Χριστιανό υποψήφιο από τη λίστα των υποψηφίων του, λόγω των πεποιθήσεών του.

Σύμφωνα με την βρετανική Independent, ένας δικηγόρος του Χριστιανού υποψηφίου David Campanale εξήγησε ότι οι χριστιανικές πεποιθήσεις προστατεύονται από το άρθρο 10 του νόμου περί ισότητας, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης, «Ο Ιησούς Χριστός είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή», από το ευαγγέλιο του Ιωάννη.



David Campanale


«Αλλά σε απάντηση, η νομική υπεράσπιση των Φιλελεύθερων Δημοκρατών είπε ότι ο κ. Campanale θα πρέπει να αποδείξει νομικά ότι η δήλωση πίστης είναι αληθινή στο δικαστήριο», εξήγησε η έκθεση.

"[Η δήλωση] είναι εν αγνοία του κατηγορουμένου και ούτε παραδέχεται ούτε αρνείται. Ο ενάγων υποχρεούται να αποδείξει το ίδιο."

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Tim Walz έχει ήδη ουσιαστικά εξορίσει τους Χριστιανούς από τις τάξεις των δασκάλων των δημόσιων σχολείων. 

Συνόδευσε στο νόμο μια απαίτηση που τεχνικά επιτρέπει στους Χριστιανούς να είναι δάσκαλοι, αλλά απαιτεί από αυτούς, σε αυτές τις τάξεις, αλλά αρνείται δημοσίως τις βασικές πεποιθήσεις της Βίβλου.

Ο Independent ανέφερε ότι ο δικαστικός αγώνας που άσκησε ο Campanale εναντίον του κόμματος μετά την αποπομπή του, έχει τους «Φιλελεύθερους Δημοκράτες» να εμφανίζονται «για να απαιτήσουν από έναν απολυμένο υποψήφιο να αποδείξει τη θεότητα του Ιησού Χριστού στο δικαστήριο».

Ο Campanale απορρίφθηκε από το κόμμα ως υποψήφιος για τους Sutton και Cheam.

Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Canterbury Δρ Rowan Williams καταδίκασε τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες για την υπόθεση Campanale και ισχυρίστηκε ότι είναι πλέον «αδύνατο» για ορθόδοξους Χριστιανούς, Μουσουλμάνους ή Εβραίους να υποστηρίξουν το κόμμα.

Η μάχη είναι για το αν ένας υποψήφιος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών μπορεί να «έχει κοινωνικά συντηρητικές απόψεις σε θέματα όπως η άμβλωση, τα δικαιώματα των τρανς και ο γάμος του ίδιου φύλου».

Ο Campanale είπε στη δημοσίευση: «Ο Θεός δεν χρειάζεται υπεράσπιση. Είναι άλλωστε ο Κριτής. Έχει να κάνει με το αν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες εξακολουθούν να θεωρούνται εκτός επαφής στην κοινή γνώμη με τον φιλελευθερισμό και την ανοχή του βρετανικού λαού.

«Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν τη χριστιανική μου πεποίθηση ότι οι ελευθερίες του έθνους μας χτίστηκαν πάνω σε βιβλικά θεμέλια και τη μεγάλη ιστορία του χριστιανικού αγώνα μέσα από τις γενιές για την κατάργηση της δουλείας, τα δικαιώματα των παιδιών να μην στέλνονται για παιδική εργασία και την ύπαρξη του συνδικαλισμού. Αν το κόμμα ανακάλυπτε ξανά και γιόρταζε αυτή την ιστορία και δεν την γελοιοποιούσε, οι ψηφοφόροι θα έδιναν μεγαλύτερη προσοχή στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες».

Το ίδιο το κόμμα έχει παραδεχτεί ότι έχει γίνει αντιχριστιανικό.

«Είναι παραδεκτό ότι ο κ. Taylor είπε λόγια σύμφωνα με τα οποία το κόμμα των πρώην επιφανών Φιλελεύθερων Δημοκρατών με χριστιανικές πεποιθήσεις, όπως η Shirley Williams και ο Charles Kennedy, «έχει τελειώσει». Αυτή ήταν μια δήλωση γεγονότων που αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες πολιτικές πλατφόρμες και τη δημόσια πολιτική στάση των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, όπως διαμορφώθηκε δημοκρατικά από τις αποφάσεις των μελών της».

Το Χριστιανικό Ινστιτούτο σημείωσε ότι το μήνυμα ήταν σαφές: «Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες έχουν δηλώσει ότι εκείνοι που υποστηρίζουν τις χριστιανικές αξίες δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι κομμάτων».

Δεδομένου ότι εκδιώχθηκε λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων κατά των αμβλώσεων, του γάμου ομοφυλοφίλων και των ιδεολογιών αλλαγής φύλου, μηνύει για θρησκευτικές διακρίσεις.


ΠΗΓΗ: 'Democrats' demand politician prove the divinity of Jesus Christ! * WorldNetDaily * by Bob Unruh (wnd.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος εκ Πεποιθήσεως25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 7:47 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στην Οδύσσεια, που επέμεινε στο ζήτημα αυτό από την αρχή.
    Έχω συγκεντρώσει εδώ και πολλούς πολλούς μήνες τα σχετικά προειδοποιητικά σας άρθρα.

    Νοιώθω απογοήτευση, όμως όχι από τα αργυρώνητα μιντιακά γιουσουφάκια που απέκρυψαν εγκληματικά το τι ετοιμάζεται πίσω από την πλάτη μας, αλλά από την πλειονότητα των αυτοαποκαλούμενων πατριωτικών ιστολογίων που στην καλύτερη περίπτωση αναφέρθηκαν στο καυτό αυτό ζήτημα επιδερμικά ή εγκληματικά το αγνόησαν, ίσως γιατί δεν θα εισέπρατταν επαρκείς για τον εγωισμό τους θεάσεις από το κοιμισμένο πόπολο.

    Παρακαλώ, Οδύσσεια, δεχθείτε και πάλι τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου, για το αυτονόητο που έχει χαθεί πλέον στην Ελλάδα και δη να κάνετε ευσυνείδητα τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8:41 μ.μ.

      Σας ευχαριστούμε πολύ γιά τά καλά σας λόγια, μας δίνετε κουράγιο γιά τήν συνέχεια!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!