Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Καί πάλι πιλότοι... "ξ α φ ν ι κ ά καί α π ρ ο σ δ ό κ η τ α".....




Οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού είναι προφανώς... «αποτελεσματικοί» μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, όχι με τον τρόπο που μας είχαν υποσχεθεί. 

Αυτό είναι πολύ εμφανές, μεταξύ άλλων, στην σχεδόν πλήρως εμβολιασμένη επαγγελματική ομάδα πιλότων, των οποίων η υγεία παρακολουθείται επίσης στενά.


28 Αυγούστου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,1 λεπτά



Η Airliners for Humanity αναφέρει επανειλημμένα νέα περιστατικά με πιλότους που ξαφνικά δεν μπορούν να εργαστούν και θανάτους στο πιλοτήριο εν ώρα εργασίας

Εάν πετάτε μεγαλύτερες αποστάσεις, θα έχετε παρατηρήσει ότι το πλήρωμα καμπίνας ειδικότερα είναι διαφορετικό από ό, τι πριν από το 2020.

Αεροσυνοδοί που δεν μιλούν λέξη γερμανικά και αγγλικά μπορούν να βρεθούν ακόμη και στην πρώην Swissair (νυν Swiss), η οποία ήταν γνωστή για καλή εξυπηρέτηση.

Το προσωπικό είτε απολύθηκε ενεργά είτε έφυγε από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Οι μεμονωμένες περιπτώσεις δεν φτάνουν πάντα στις ειδήσεις ή στα εμπορικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη και με πιλότους. 
Ωστόσο, ένα στατιστικό στοιχείο μας δίνει αναφορές σχετικά με τη μαζική αύξηση των κωδικών έκτακτης ανάγκης μέσω ασυρμάτου

Το γαλλικό αεροπορικό περιοδικό "Piloter" ανέφερε στο τεύχος 104 (Μάρτιος/Απρίλιος 2024) αύξηση της χρήσης του κωδικού αναμεταδότη 7700 στη διεθνή αεροπορία.

Αυτός ο κωδικός εκδίδεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από το 2022, σημειώθηκε αύξηση 272%. Τη σεζόν 2022/2023, αυξήθηκε ακόμη και κατά 386%.



Ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις

Στις 4 Ιουνίου, η πτήση AM34 της AeroMexico από το Μοντερέϋ στη Μαδρίτη έπρεπε να κάνει μια στάση στην Πόλη του Μεξικού επειδή ο πρώτος αξιωματικός είχε προβλήματα υγείας. Το B787 προσγειώθηκε σχεδόν 9 ώρες αργότερα στη Μαδρίτη.

Στις 12 Ιουνίου, ο κυβερνήτης πεθαίνει σε πτήση από το Κάϊρο στο Ταΐφ. Ο συγκυβερνήτης πρέπει να κάνει αναγκαστική προσγείωση του Airbus A 320 στη Τζέντα. Η πτήση NE130 της Nesma Airlines εκτελούνταν από την Sky Vision, η οποία απασχολούσε τους πιλότους. Βίντεο από την ανακοίνωση από το μεγάφωνο του συγκυβερνήτη, ο οποίος ενημέρωσε τους επιβάτες για το τραγικό περιστατικό, κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Εδώ είναι μια περίπτωση της Edelweiss, της θυγατρικής της ελβετικής εταιρείας, η οποία ήταν ιδιαίτερα ριζοσπαστική στην επιμονή της στον εμβολιασμό. Στις 22 Ιουλίου, το πλήρωμα της πτήσης WK5 από την Τάμπα (Φλόριντα) στη Ζυρίχη ανέφερε ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Περίπου 90 λεπτά πριν από την προσγείωση στη Ζυρίχη, ένας από τους 3 πιλότους ήταν ανίκανος.

Συγκυβερνήτης της EasyJet ανίκανος. Στις 27 Ιουλίου, ο συγκυβερνήτης της πτήσης U2-2459 από το Λονδίνο στη Λισσαβώνα λιποθύμησε. Ο κυβερνήτης προσγείωσε το Airbus A320 με ασφάλεια στη Λισσαβώνα. Οι διασώστες περίμεναν ήδη τον συγκυβερνήτη και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ανίκανος ο συγκυβερνήτης της WIZZ AIR: Στις 19 Αυγούστου, ο πρώτος αξιωματικός της πτήσης W6-1451 από τη Βαρσοβία στη Λάρνακα κατέστη ανίκανος. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την απογείωση στη Βαρσοβία. Ο κυβερνήτης αποφάσισε να γυρίσει πίσω στη Βαρσοβία, όπου προσγείωσε το A321 με ασφάλεια 25 λεπτά αργότερα. Ένα πλήρωμα αντικατάστασης πραγματοποίησε την πτήση προς Κύπρο με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 4 ωρών.

Το πρόβλημα με τους άρρωστους εμβολιασμένους είναι ενδημικό, όπως δείχνει αυτή η ανάρτηση στο "X"
:




Όπως έχει επανειλλημένως αναφέρει το TKP, τα παρασκευάσματα mRNA βλάπτουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και, πάνω απ' όλα, μόνιμα. 

Οι μηχανισμοί είναι γνωστοί, οι πρωτεΐνες ακίδας διεισδύουν στα κύτταρα και εμποδίζουν την παραγωγή ζωτικών ενζύμων


Ένα άλλο πρόβλημα είναι τα αντισώματα IgG4, τα οποία επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα ξανά σε παιδιά ένα χρόνο μετά τη δεύτερη δόση. Μειώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε περίπτωση λοιμώξεων και προκαλούν ακόμη και πιο σοβαρές ασθένειες.



Εικόνα από SKYRADAR από Pixabay




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Π.Ο.Υ. διορθώνει τον αριθμό των κρουσμάτων Mpox και των θανάτων προς τα κάτω
Η κήρυξη παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία δικαιολογήθηκε από το δραματικό 20.000 ασθένειες και τους 500 θανάτους.
Τώρα ο Π.Ο.Υ. έχει μειώσει αυτούς τους αριθμούς σε 3.659 επιβεβαιωμένα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων και 32 θανάτους σε όλη την Αφρική. 
Η ελονοσία σκοτώνει 500.000 παιδιά στην Αφρική κάθε χρόνο. «Βάλτε ένα τέλος στη διαφημιστική εκστρατεία για μια επιδημία ευλογιάς», απαιτεί η Δρ Meryl Nass.




Η Γαλλία εξετάζει την πλήρη απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
Ένα πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά στα γαλλικά σχολεία που περιορίζει περαιτέρω τη χρήση κινητών τηλεφώνων. Η πρωτοβουλία κατά της υπερσυνδεσιμότητας στρέφεται επίσης κατά στρατηγικών που «δένουν τα παιδιά στις οθόνες τους, τα ελέγχουν, τα εθίζουν και κερδίζουν χρήματα μαζί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!