Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ιάπωνες γιατροί ξεσηκώνονται ενάντια στο νέο «εμβόλιο » Covid του Μπιλλ Γκέητς




Χιλιάδες Ιάπωνες γιατροί και καθηγητές πανεπιστημίου έχουν ξεσηκωθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανάπτυξη από την κυβέρνηση του θανατηφόρου νέου «εμβολίου» του Μπιλλ Γκέητς για τον Covid.

Η ομάδα, γνωστή ως «Οι Ενωμένοι Πολίτες για τη Διακοπή των Εμβολίων mRNA», έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το «εμβόλιο Recepton».

Η ένεση είναι ένα νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από την Arcturus Therapeutics.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο, που έχει προγραμματιστεί να χορηγηθεί σε Ιάπωνες πολίτες τον Οκτώβριο, ενέχει αναγνωρισμένους κινδύνους.

Προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο κοινό και αρνούνται να χορηγήσουν τα επικίνδυνα εμβόλια στους ασθενείς τους.

Οι γιατροί τονίζουν ότι το εμβόλιο Replicon είναι ένα «αυτοενισχυόμενο εμβόλιο mRNA» που δεν έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους πριν.

Αυτά τα πειραματικά εμβόλια προωθούνται από τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλλ Γκέητς.

Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επικίνδυνες ενέσεις «αυτοενισχυόμενου mRNA».

Εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την αυτοαναπαραγόμενη λειτουργία του εμβολίου, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων πρωτεΐνης ακίδας σε λήπτες χωρίς μηχανισμό φρένων.

Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τη μετάδοση συστατικών εμβολίων από λήπτες σε άλλους.

Ο Δρ SANO Shigetoshi, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Kochi και δερματολόγος, εκφράζει ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο των εμβολίων COVID-19 στην υγεία των ανθρώπων.

Αναφέρει αύξηση των ασθενών που εμφανίζουν συμπτώματα όπως λεύκη μετά τον εμβολιασμό και υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα στο εμβόλιο μπορεί να διαταράξει το ανοσοποιητικό σύστημα.


Ο Δρ Sano ισχυρίζεται ότι έχει ανιχνεύσει πρωτεΐνες ακίδας σε σημεία δερματικής νόσου σε εμβολιασμένους ασθενείς.

Η ομάδα των γιατρών επισημαίνει τους θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο και τα πιστοποιητικά κινδύνου για την υγεία στην Ιαπωνία, με περιπτώσεις που κυμαίνονται από νευροπάθεια και αυτοάνοσες ασθένειες έως καρδιακές παθήσεις όπως μυοκαρδίτιδα / περικαρδίτιδα.

Υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια ανησυχητική τάση θανάτων που συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο, με τους λήπτες να βιώνουν σταδιακή επιδείνωση της υγείας ή ακόμη και να πεθαίνουν αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Οι γιατροί αναρωτιούνται γιατί η κυβέρνηση προχωρά στη χρήση του εμβολίου Replicon χωρίς να επιβεβαιώνει την ασφάλειά του.

Οι ανησυχίες τους εγείρουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τα εμβόλια mRNA.

Οι γιατροί παρακαλούν την κυβέρνηση για περαιτέρω έρευνα και διαφάνεια στην ανάπτυξη και τη χορήγηση εμβολίων.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!