Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Christine Anderson, ευρωβουλευτής: Οι ίδιοι άνθρωποι που σας είπαν ψέματα για τον Covid προσπαθούν τώρα να σας πουν ότι όλοι θα πεθάνουμε από την κλιματική αλλαγή



«Αμφισβητήστε ΟΛΑ όσα κάνει ή λέει η κυβέρνησή σας...»


«Αμφισβητήστε ΟΛΑ όσα κάνει ή λέει η κυβέρνησή σας, ή δεν κάνει ή δεν λέει. Και μην αμφισβητείτε μόνο και δυσπιστείτε στην κυβέρνησή σας. 

Πάνω απ' όλα, πρέπει να μην εμπιστεύεστε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είναι μια τρύπα κόλασης, είναι η έδρα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης... 

Τίποτε από όσα μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη δεν θα σώσει πραγματικά τον πλανήτη... Αλλά θα καταργήσει την ελευθερία, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ''ΔΙΚΟ ΜΑΣ'' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΟΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!