Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΒΟΜΒΑ: Ιάπωνες ερευνητές: Τα εμβόλια Covid-19 βλάπτουν το αίμα και εξαπλώνουν περαιτέρω καταστροφή μέσω μεταγγίσεων αίματος




Μια πρόσφατη μελέτη προεκτύπωσης επισημαίνει έξι βασικούς τομείς όπου τα τρυπήματα COVID καταστρέφουν τη συνέχεια και τη βιοχημεία του ανθρώπινου αίματος.


Από τον Lance D. Johnson
18 Σεπτεμβρίου 2024


Μια πρόσφατη μελέτη προεκτύπωσης από μια ομάδα Ιαπώνων ερευνητών πυροδότησε μια έντονη συζήτηση στην ιατρική κοινότητα, αποκαλύπτοντας σοβαρούς κινδύνους που σχετίζονται με μεταγγίσεις αίματος που λαμβάνονται από άτομα που έχουν εμβολιαστεί με COVID-19. 

Η μελέτη επισημαίνει έξι βασικούς τομείς όπου τα εμβόλια COVID καταστρέφουν τη συνέχεια και τη βιοχημεία του ανθρώπινου αίματος.

Η μελέτη έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια της χρήσης τέτοιου αίματος σε ιατρικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα εμβόλια COVID-19 - τα οποία απέτυχαν να διεγείρουν μια ουσιαστική ανοσολογική απόκριση στον ιό SARS-CoV-2 - έχουν ακούσιες συνέπειες που επηρεάζουν την ακεραιότητα του αίματος. 

Τα ευρήματα της ομάδας υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβείς αλλαγές στο αίμα, οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους λήπτες μεταγγίσεων αίματος αλλά και εκείνους που λαμβάνουν μεταμοσχεύσεις οργάνων από εμβολιασμένους δότες.



Έξι τρόποι με τους οποίους τα εμβόλια COVID προκαλούν βλάβη στο αίμα:

1) Η μελέτη δείχνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας, τις οποίες τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί να παράγουν, μπορούν να παραμείνουν στο αίμα και να συσσωρευτούν σε διάφορα όργανα. Αυτές οι πρωτεΐνες έχουν συνδεθεί με διάφορες τοξικές επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης στα ερυθρά αιμοσφαίρια και της συσσώρευσης αιμοπεταλίων. Οι ερευνητές συνιστούν τα προϊόντα αίματος να καθαρίζονται για να αφαιρεθούν αυτές οι επιβλαβείς πρωτεΐνες ακίδας.


2) Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα δεν εξουδετερώνει τις πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται από τα εμβόλια COVID-19. Οι πρωτεΐνες ακίδας που δεν καθαρίζονται από το σώμα μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό αμυλοειδών συσσωματωμάτων και μικροθρόμβων ή συστάδων μη φυσιολογικών πρωτεϊνών και μικρών θρόμβων αίματος. Αυτά τα συσσωματώματα είναι δύσκολο να εξαλειφθούν και μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα υγείας. Η διασφάλιση της απομάκρυνσης αυτών των συσσωματωμάτων από μολυσμένο αίμα είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των ασθενών.


3) Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί μπορεί να βλάψουν την ανοσολογική λειτουργία, με αποτέλεσμα ανεπαρκή επίπεδα ανοσοσφαιρινών (αντισωμάτων). Το αίμα που δωρίζεται από βαριά εμβολιασμένα άτομα μπορεί να παρέχει ανεπαρκή επίπεδα ανοσίας σε κοινές λοιμώξεις λόγω ανοσολογικής αποτύπωσης ή αλλαγής κατηγορίας σε IgG4. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστήσει το αίμα από βαριά εμβολιασμένα άτομα λιγώτερο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση λοιμώξεων, καρκίνου και μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.


4) Τα εμβόλια mRNA χρησιμοποιούν λιπιδικά νανοσωματίδια (LNPs) για την παροχή γενετικού υλικού. Η μελέτη δείχνει ότι τα LNPs και το ψευδοουριδωμένο mRNA μπορεί να παραμείνουν στην κυκλοφορία του αίματος περισσότερο από το αναμενόμενο, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε φλεγμονώδεις αντιδράσεις και ακούσια πρωτεϊνική σύνθεση ακίδας σε διάφορους ιστούς του σώματος.


5) Η παρουσία συσσωρευμένων ερυθρών αιμοσφαιρίων ή αιμοπεταλίων, μια άλλη παρενέργεια των πρωτεϊνών ακίδας, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο θρόμβων αίματος και καρδιαγγειακών επεισοδίων, εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά πριν από τη μετάγγιση.


6) Η μακροχρόνια έκθεση στην πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία αντισωμάτων IgG4 και Β κυττάρων μνήμης, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια φλεγμονή και ανοσολογική δυσλειτουργία.


Το μη εμβολιασμένο αίμα είναι ιατρικά πιο πολύτιμο και πρέπει να είναι το μόνο αίμα που χρησιμοποιείται στις μεταγγίσεις

Οι ερευνητές ζήτησαν άμεση επανεξέταση και αναθεώρηση των τρεχουσών πρακτικών σχετικά με τις δωρεές αίματος από εμβολιασμένα άτομα. Η μελέτη τους υπογραμμίζει την επείγουσα ανάγκη για ειδικές δοκιμές και κανονισμούς για την αντιμετώπιση αυτών των σοβαρών κινδύνων.

«Οι τραυματισμοί στην υγεία που προκαλούνται από τον γενετικό εμβολιασμό είναι ήδη εξαιρετικά σοβαροί και είναι καιρός οι χώρες και οι σχετικοί οργανισμοί να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα από κοινού για να εντοπίσουν τους κινδύνους και να τους ελέγξουν και να τους επιλύσουν», έγραψαν οι ερευνητές στην εργασία τους.

Αυτή η έρευνα υπογραμμίζει έναν κρίσιμο τομέα ανησυχίας στον απόηχο του παγκόσμιου πειράματος εμβολιασμού κατά του COVID-19. 

Καθώς οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και οι ρυθμιστικές αρχές συνειδητοποιούν τι έχουν κάνει για τη μελλοντική παροχή αίματος, η προτεραιότητα θα είναι να διασφαλιστεί ότι οι πρακτικές μεταμόσχευσης αίματος και οργάνων προσαρμόζονται για να ελαχιστοποιήσουν τους πιθανούς κινδύνους και να προστατεύσουν τους ευάλωτους ασθενείς. 

Το μη εμβολιασμένο αίμα θα πρέπει να θεωρείται καθαρό και να θεωρείται ιατρικά πιο πολύτιμο από το εμβολιασμένο αίμα.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, το μη εμβολιασμένο αίμα πρέπει να είναι το μόνο αίμα που χρησιμοποιείται στις μεταγγίσεις αίματος.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Γιαυτο δεν καναμε χειρουργηκη επεμβαση διοτι ο γιατρος δεν ηθελα να χρεισιμοποιησει το αιμα μη εμβολιασμενου που δωσαμε. Η χειρουργηκη επεμβαση δεν εγινε πανω απο ενα χρονο , αν και αυτη τη στιγμη επιδυνοθηκε η υγεια της ενα ακομη επικιδυνο η μαλλον θανατηφορο λαθος του γιατρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!