Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Από τον καρκίνο turbo στη νόσο Turbo Alzheimer: Οι ατελείωτες ανεπιθύμητες ενέργειες των «εμβολιασμένων»


Αυτό το Substack αναφέρει επιμελώς όλες τις πρωτοφανείς ασθένειες που έχουν «ξαφνικά» αρχίσει να μαστίζουν την ανθρωπότητα από τότε που κυκλοφόρησε το «εμβόλιο» του βιολογικού όπλου αργής θανάτωσης ...

.

Από τον καρκίνο turbo στην αιφνίδια καρδιακή θνησιμότητα: οι ατελείωτες ανεπιθύμητες ενέργειες των «εμβολιασμένων»






… και τώρα έχουμε αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί πιο σωστά η νόσος του Turbo Alzheimer, η οποία πλήττει όχι μόνο τους ηλικιωμένους, αλλά όλες τις ηλικίες, ακόμη και τα παιδιά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη ερευνητική μελέτη με τίτλο, Μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού COVID-19 και της ανάπτυξης της νόσου του Alzheimer, έχουμε περαιτέρω επιβεβαίωση του πόσο θανατηφόρα είναι πραγματικά αυτά τα «εμβόλια» και τώρα προκαλούν σοβαρές ασθένειες με βάση το πρίον, οι οποίες οδηγούν σε άνοια πρώιμης έναρξης και νόσο Turbo Alzheimer (TAD).


Οι προκλήσεις της πανδημίας COVID-19 επεκτείνονται στις ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, ιδίως τις πιθανές συνδέσεις με νευροεκφυλιστικές νόσους όπως η νόσος του Alzheimer (AD).

Ο στόχος της μελέτης ήταν απλός και ξεκάθαρος:


Αυτή η μελέτη διερευνά τη σχέση μεταξύ του εμβολιασμού COVID-19 και της εμφάνισης της AD και της πρόδρομης κατάστασής της, της ήπιας γνωστικής εξασθένησης (MCI).

Ο σχεδιασμός ήταν πλήρης, με μεγάλο και υψηλής ποιότητας μέγεθος δείγματος:


Διεξήχθη μια εθνική, αναδρομική μελέτη κοόρτης που αξιοποιεί δεδομένα από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλισης Υγείας της Κορέας.

Η μελέτη, που διεξήχθη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, ανέλυσε δεδομένα από τυχαίο δείγμα 50% κατοίκων της πόλης ηλικίας 65 ετών και άνω, συνολικά 558.017 άτομα. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε εμβολιασμένες και μη εμβολιασμένες ομάδες, με εμβολιασμούς που περιελάμβαναν εμβόλια mRNA και cDNA. Η μελέτη επικεντρώθηκε στα περιστατικά AD και MCI μετά τον εμβολιασμό, που προσδιορίστηκαν μέσω κωδικών ICD-10, χρησιμοποιώντας πολυμεταβλητές αναλύσεις λογιστικής και παλινδρόμησης Cox. Οι ασθενείς με αγγειακή άνοια ή νόσο του Parkinson χρησίμευαν ως μάρτυρες.

Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά τρομακτικά:


Τα ευρήματα έδειξαν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης MCI και AD σε εμβολιασμένα άτομα, ιδιαίτερα σε εκείνους που έλαβαν εμβόλια mRNA, εντός τριών μηνών μετά τον εμβολιασμό. Η ομάδα του εμβολίου mRNA παρουσίασε σημαντικά υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης AD (λόγος πιθανοτήτων [OR]: 1,225, 95% διάστημα εμπιστοσύνης [CI]: 1,025–1,464; P = 0,026) και MCI (OR: 2,377; CI: 1.845–3.064; P < 0,001) σε σύγκριση με την ομάδα των μη εμβολιασμένων. Δεν βρέθηκε σημαντική σχέση με την αγγειακή άνοια ή τη νόσο του Parkinson.

Εδώ είναι τι "μια σημαντικά υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης AD" και MCI μοιάζει γραφικά:



Και τα συμπεράσματα της μελέτης είναι απολύτως καταδικαστικά, καταδικάζοντας περαιτέρω αυτή την τροποποιημένη πλατφόρμα δηλητηριάσεων mRNA που θα πρέπει να κάνει τους πάντες εξοργισμένους και βαθιά ενοχλημένους:


Προκαταρκτικά στοιχεία υποδεικνύουν πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολιασμού κατά της COVID-19, ιδιαίτερα των εμβολίων mRNA, και των αυξημένων περιστατικών AD και MCI. Αυτό δικαιολογεί την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα για να διευκρινιστεί η σχέση μεταξύ των ανοσολογικών αποκρίσεων που προκαλούνται από τα εμβόλια και των νευροεκφυλιστικών διεργασιών, υποστηρίζοντας τη συνεχή παρακολούθηση και διερεύνηση των μακροπρόθεσμων νευρολογικών επιπτώσεων των εμβολίων.

Δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έρευνα, επειδή η BigPharma και οι χειριστές του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Νοημοσύνης γνώριζαν πάντα την ακριβή φύση του πόσο επικίνδυνα και θανατηφόρα ήταν πραγματικά αυτά τα «εμβόλια». Γνωρίζουμε ότι οι κάτοχοι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας βιολογικών όπλων COVID-19 όπως το Υπουργείο Άμυνας και το NIH πραγματοποίησαν τις ερευνητικές τους μελέτες σε ζώα που έδειξαν καταστροφικές ανεπιθύμητες ενέργειες που σήμαιναν ότι αυτή η πλατφόρμα δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει σε δοκιμές σε ανθρώπους, γι 'αυτό μαγείρεψαν το PSYOP-19 scamdemic τους. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να αναγκάσουν αυτές τις θανατηφόρες παρεμβάσεις γονιδιακής τροποποίησης στον πληθυσμό υπό την κάλυψη της Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) ακριβώς επειδή δεν υπήρχε άλλος δυνατός τρόπος για να επιτευχθεί το παγκόσμιο πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού.

Ευτυχώς, μπορεί να υπάρχουν πρωτόκολλα θεραπείας για την πιθανή αντιστροφή αυτής της επιδημίας TAD:

Άνοια & θεραπεία του Αλτσχάιμερ: Μυκητιασική λοίμωξη στον εγκέφαλο παράγει αποτελέσματα παρόμοια με το Αλτσχάιμερ




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η παροχή αίματος είναι μολυσμένη



μένων»


ΠΗΓΗ: From Turbo Cancer to Turbo Alzheimer's Disease: The Never-Ending Adverse Events of the "Vaccinated" (2ndsmartestguyintheworld.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το εμβόλιο της ευλογιάς των πιθήκων ACAM2000 «ενέχει κίνδυνο για τη δημόσια υγεία»
Αυτή η προειδοποίηση προέρχεται από τον Karl Jablonowski, ανώτερο επιστήμονα στο Children's Health Defense. Αναφέρεται σε έγγραφα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), σύμφωνα με τα οποία το εμβόλιο Mpox θα μπορούσε να προκαλέσει μια ολόκληρη σειρά «σοβαρών επιπλοκών», συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, του εμβρυϊκού θανάτου και του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!