Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Η Γερμανία αρχίζει την καταστολή των γιατρών που αρνούνται να προωθήσουν τα εμβόλια Covid





Οι γιατροί στη Γερμανία αντιμετωπίζουν τώρα καταστολή από την κυβέρνηση εάν αρνηθούν να προωθήσουν πειραματικά εμβόλια mRNA Covid στους ασθενείς τους.

Στον πρώτο Γερμανό γιατρό που τιμωρήθηκε επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ (2.799 δολλάρια ΗΠΑ) επειδή προειδοποίησε για ανθρώπους που πεθαίνουν λόγω των ενέσεων mRNA Covid το 2021.

Η Δρ Heidi Göldner δήλωσε «έκπληκτη» από την απόφαση του Κρατικού Ιατρικού Συλλόγου.

Αντί να σταθεί πίσω από τους γιατρούς και να τους υποστηρίξει στην άσκηση του όρκου τους, το ιατρικό συμβούλιο τους μαχαίρωσε πισώπλατα.


Όπως ανέφερε το Apollo News, η Δρ Heidi Göldner του Braunfels στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Έσσης δημοσίευσε ένα γραπτό σημείωμα στην πρακτική της το φθινόπωρο του 2021 προειδοποιώντας για τους κινδύνους των πειραματικών λήψεων.

Η Δρ. Gölder δήλωσε στο σημείωμα:

«Αγαπητοί ασθενείς, λόγω επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων: Λόγω του δυσανάλογα υψηλού αριθμού μερικές φορές σοβαρών παρενεργειών και των περισσότερων από 40 (πιθανότατα 50) θανάτων σε σχέση με εμβολιασμούς COVID-19 που βίωσα στην τοπική κοινότητα, θα συνεχίσω να μην πραγματοποιώ εμβολιασμούς Covid-19 στο ιατρείο μου!»

Σε απάντηση, ο Ιατρικός Σύλλογος της Έσσης κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον της Δρ Göldner.

Η Ένωση τόνισε ότι θα διερευνήσει όλες τις καταγγελίες εναντίον γιατρών που φέρονται να κάνουν «ψευδείς ισχυρισμούς» σχετικά με τα τρυπήματα COVID-19.

Σύμφωνα με το Apollo News, η Gölder είχε υπερασπιστεί τη δήλωσή της σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα το 2021 λέγοντας ότι ασθενείς, διευθυντές κηδειών και γνωστοί της είχαν αναφέρει αιφνίδιους θανάτους εκείνη την εποχή - ανθρώπων που είχαν λάβει τα εμβόλια Covid λίγο πριν.

Σε μια ομιλία που έδωσε η Gölder το 2022, είπε ότι η χριστιανική της πίστη την ώθησε να αναρτήσει την πινακίδα, παρ' όλο που ήξερε ότι θα μπορούσε να την βάλει σε μπελάδες.

«Σκεφτόμουν για πολύ καιρό αν θα έπρεπε να βάλω αυτήν την ειδοποίηση και πώς θα έπρεπε να το γράψω», δήλωσε ο γιατρός, προσθέτοντας, «Είμαι Χριστιανή και το έκανα με εμπιστοσύνη στον Θεό.


«Αυτό που έχω γράψει είναι η αλήθεια. Ζω στην αλήθεια και ζω στην αγάπη του Θεού και το μεταδίδω αυτό στους ασθενείς μου, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Η δίκη διεξήχθη την Τρίτη 20 Αυγούστου και το δικαστήριο αποφάσισε ότι η οικογενειακή γιατρός πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η Göldner δήλωσε «έκπληκτη».

Σύμφωνα με το Apollo News, ήταν εξαιρετικά απογοητευμένη με τον Κρατικό Ιατρικό Σύλλογο. Αντί να σταθεί πίσω από τους γιατρούς και να τους υποστηρίξει στην άσκηση του όρκου τους, η οργάνωση μαχαίρωνε τους γιατρούς στην πλάτη.

Η Δρ. Gölder δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προειδοποιεί για τις επικίνδυνες ενέσεις mRNA:

«Έχω δει τις παρενέργειες και η δουλειά μου ως γιατρός είναι να προστατεύω τους ασθενείς μου, να υπερασπίζομαι την υγεία τους και θα συνεχίσω να το κάνω».

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε διαδήλωση αλληλεγγύης προς την γιατρό μπροστά από τον καθεδρικό ναό Wetzlar πριν από τη δίκη.

Εκεί, δήλωσε για άλλη μια φορά ότι «αισθάνεται υποχρεωμένη μόνο στον όρκο της ως γιατρός και στη συνείδησή της».

Η καταδίκη της Δρ. Gölder έρχεται παρ' όλο που υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι τα εμβόλια του Covid έχουν πράγματι βλάψει σοβαρά τους ανθρώπους και έχουν προκαλέσει πολλούς θανάτους.

Οι αναφορές για τουλάχιστον 1.644.248 τραυματισμούς και θανάτους από COVID μόνο στις ΗΠΑ θέτουν σοβαρά υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια των εμβολίων, όπως και το εύρημα από τη μεγαλύτερη μελέτη COVID μέχρι σήμερα για «υψηλότερη από την αναμενόμενη» αύξηση των νευρολογικών και καρδιακών προβλημάτων μετά τα τρυπήματα.

Ενισχύοντας αυτές τις ανησυχίες για την ασφάλεια είναι το γεγονός ότι οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν προειδοποιήσει ότι οι συχνές ενισχυτικές δόσεις COVID θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς το ανοσοποιητικό σύστημα και ότι ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield, σε ακρόαση της Γερουσίας των ΗΠΑ τον Ιούλιο, αποκάλεσε τα εμβόλια COVID «τοξικά» και είπε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν επιβληθεί.

Επιπλέον, το έγκυρο ιατρικό περιοδικό BMJ Public Health διεξήγαγε ανάλυση δεδομένων 47 χωρών, κυρίως στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, που βρήκαν υψηλά ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας για τρία συνεχή χρόνια από το ξέσπασμα του COVID-19, ονομάζοντας τα εμβόλια Covid και άλλα «μέτρα περιορισμού» όπως τα lockdown ως πιθανούς παράγοντες που συμβάλλουν σε εξαιρετικά υψηλούς αριθμούς υπερβολικών θανάτων.

Επιπλέον, έγγραφα που διέρρευσαν πρόσφατα από κορυφαία γερμανική υπηρεσία υγείας δείχνουν ότι οι πολιτικοί γνώριζαν ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID δεν εμπόδισαν τη μετάδοση και ότι τα lockdown προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό, αλλά υποστήριξαν ούτως ή άλλως εντολές εμβολίων, αποδεικνύοντας την ανεντιμότητα του πολιτικού κατεστημένου σχετικά με τις εξαιρετικά αμφιλεγόμενες ενέσεις Covid.


ΠΗΓΗ: Germany Begins Cracking Down on Doctors Who Refuse to Push Covid Shots - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:









ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ανακαλείται κανέλλα σε 5 πολιτείες των ΗΠΑ λόγω μόλυνσης από μόλυβδο
Η έκθεση στο στοιχείο μπορεί να προκαλέσει μαθησιακές διαταραχές στα παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. Ποια Γερμανία η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στην γενοκτονία των πολιτών της με τα γνωστά σκευάσματα τεχνολογίας mRNA. https://www.pronews.gr/ygeia/ksekina-apo-ayrio-to-programma-tis-eyropaikis-kartas-emvoliasmou-pistopoiitiko-gia-olous-tous-emvoliasmenous/
    Η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσω του κοινωνικού αποκλεισμού των πολιτών της που έχουν αντίθετη γνώμη. Αυτό δεν λέγεται φασισμός; Πως αλλιώς λέγεται;
    Σου δίνει ουσιαστικά το ελληνικό κράτος δύο επιλογές 1) Κάνε ότι σου λένε και αυτοκτόνα εμμέσως ή ζήσε με αναπηρίες παντός τύπου άλλα περήφανος που θα σου κάνουν δωρεές όπως καροτσάκια και άλλα αξεσουάρ αλλά και συνταγογράφηση φαρμάκων από το ΚΑΠΗ σου με ένα τηλέφωνο χωρίς να κουράζεσαι περαιτέρω.
    Η 2η επιλογή να μην εμβολιστείς και να μην έχεις την πιστοποίηση που σου δίνει το κράτος και να ζεις αναξιοπρεπώς αφού το ίδιο το κράτος θα σε αποκλείει από δυνατότητες-υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!