Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΕΛΕΤΗ-ΣΟΚ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Τα εμβόλια Covid προκαλούν αιφνίδιο θάνατο επιτίθενται στην καρδιά και τον εγκέφαλο





Μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων ζητά όλοι όσοι έλαβαν «εμβόλια» Covid να τεθούν υπό ιατρική παρακολούθηση μετά από μια μεγάλη μελέτη που συνέδεσε τις ενέσεις με την παγκόσμια αύξηση των αιφνίδιων θανάτων.

Η μελέτη διεξήχθη από τον ιατρικό μικροβιολόγο καθηγητή Kai Wei Lee στο Universiti Putra Malaysia (UPM).

Η ομάδα, η οποία περιελάμβανε επίσης επιστήμονες από το Universiti Tunku Abdul Rahman στη Μαλαισία, προσπάθησε να εντοπίσει την αιτία «ενός φάσματος καρδιακών και νευρολογικών διαταραχών που αναφέρθηκαν μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων» «μετά από μαζικούς εμβολιασμούς για τον έλεγχο της επιδημίας COVID-19».

Το έγγραφο της μελέτης δημοσιεύθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής.

Η μελέτη συστηματικής ανασκόπησης ανέλυσε αναφορές περιπτώσεων και σειρές περιπτώσεων από τρεις βάσεις δεδομένων ιατρικής βιβλιογραφίας.


Οι ερευνητές συγκέντρωσαν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με καρδιακές και νευρολογικές επιπλοκές σε άτομα που είχαν λάβει εμβόλια Covid.

Στη συνέχεια ανέλυσαν τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες και ποια έκδοση του εμβολίου είχε λάβει ο ασθενής.

Η ανασκόπηση αποκάλυψε ότι οι τεχνολογίες εμβολίων Covid συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά και δημιούργησαν διαφορετικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Από τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά, το 90% των ασθενών είχαν λάβει εμβόλια mRNA όπως η Pfizer και η Moderna.

Από εκείνους που είχαν υποστεί εγκεφαλικές διαταραχές, το 52,6% είχε εμβόλια ιικού φορέα, όπως J&J και AstraZeneca, ενώ οι υπόλοιποι είχαν λάβει ενέσεις mRNA.

Στην ενότητα "Περίληψη" του εγγράφου της μελέτης, οι επιστήμονες έγραψαν:

«Δεν υπήρξε αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανομή των φύλων μεταξύ αυτών των δύο ομάδων ληπτών εμβολίων.

«Τα εμβόλια mRNA (όλων των εμπορικών σημάτων) συσχετίστηκαν με σχεδόν το 90,0% των καρδιακών επιπλοκών, ενώ τα εμβόλια ιικού φορέα συσχετίστηκαν με λίγο περισσότερο από το ήμισυ (52,6%) των νευρολογικών επιπλοκών».





Οι ασθενείς που υπέφεραν από καρδιακές διαταραχές είχαν συχνά λάβει δύο ή περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA, σημειώνουν οι ερευνητές.


Ωστόσο, χρειάστηκε μόνο μία δόση για να προκαλέσει μια διαταραχή του εγκεφάλου σε πολλές από τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι τα εμβόλια ιικού φορέα δόθηκαν ως σειρά μίας δόσης, ενώ τα εμβόλια mRNA απαιτούσαν συνήθως δύο δόσεις.

Στην ενότητα "Περίληψη", οι ερευνητές σημειώνουν:

«Όσον αφορά τη δόση, οι καρδιακές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά τη δεύτερη (69,1%), ενώ οι νευρολογικές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά την πρώτη δόση (63,6%)».

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι οι εμβολιασμένοι θα πρέπει τώρα να παρακολουθούνται, ακόμη και αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα που σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες.

Υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που έλαβαν τα εμβόλια κινδυνεύουν τώρα να πεθάνουν ξαφνικά.


Στην ενότητα "Περίληψη", οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το ποσοστό θνησιμότητας στα δεδομένα της μελέτης τους ήταν αρκετά υψηλό ώστε να δικαιολογεί σημαντικές ανησυχίες.

«Το 5,9% των περιπτώσεων με νευρολογικές επιπλοκές και το 2,5% αυτών με καρδιακές επιπλοκές ήταν θανατηφόρες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεπούς παρακολούθησης και της προσεκτικής παρακολούθησης των εμβολιασμένων ατόμων για τον μετριασμό αυτών των περιστατικών», προειδοποιούν.

Αυτή η είδηση έρχεται καθώς οι επιστήμονες και οι γιατροί συνεχίζουν να συνδέουν τα «εμβόλια» Covid με έναν αυξανόμενο αριθμό παρενεργειών, ασθενειών και αιφνίδιων θανάτων.

Όπως ανέφερε το Slay News την περασμένη εβδομάδα, ερευνητές στην Ιαπωνία εξέδωσαν κόκκινο συναγερμό μετά από μια «συγκλονιστική» ανακάλυψη.

Ιάπωνες επιστήμονες προειδοποιούν το κοινό ότι τα εμβόλια mRNA Covid τώρα «επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας».

Οι κορυφαίοι ειδικοί του έθνους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού συνέδεσαν τις ενέσεις mRNA Covid με αυξήσεις σε 201 επικίνδυνες και θανατηφόρες ασθένειες.

Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου 93 λεπτών, κατά τη διάρκεια της οποίας, ορισμένοι από τους κορυφαίους ερευνητές της Ιαπωνίας αποκάλυψαν ότι τα «εμβόλια» Covid έχουν πλέον συνδεθεί με χιλιάδες παρενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ομάδα Μελέτης Θεμάτων Εμβολίων, μια ομάδα διακεκριμένων ιατρικών εμπειρογνωμόνων, ανέλυσε λεπτομερώς τα ευρήματα από μια «συγκλονιστική» συστηματική ανασκόπηση ερευνητικών εργασιών.

Τα ευρήματα ακολούθησαν έξι μήνες ερευνών σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA Covid που προωθήθηκαν στο κοινό για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση του COVID-19.

Ο ομότιμος καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο προειδοποιεί ότι το εύρος των βλαβών είναι «άνευ προηγουμένου» για τις ιατρικές θεραπείες.

«Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε κάποιες συγκλονιστικές πληροφορίες», δήλωσε ο Φουκουσίμα στους δημοσιογράφους.

«Χιλιάδες μελέτες έχουν αναφέρει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, επηρεάζοντας κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας, από την οφθαλμολογία έως την ψυχιατρική», είπε.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!