Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Γυναίκα καταδικάζεται για φερόμενη μόλυνση γείτονα με ....Covid



Το περιφερειακό δικαστήριο του Klagefurt καταδίκασε μια γυναίκα για «ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια» που λέγεται ότι μόλυνε τον γείτονά της με κορωνοϊό.

Ο άνδρας με καρκίνο πέθανε.




13 Σεπτεμβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,3 λεπτά



Τον Δεκέμβριο του 2021, ο άνδρας προσβλήθηκε από Covid. Πέθανε από πνευμονία, «κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης από κορωνοϊό», λέγεται. Μολυνθεί από τον γείτονα, λέει η οικογένεια. 

Ο εμπειρογνώμονας διαπίστωσε επίσης ότι η γενετική ανάλυση είχε δείξει ότι ο ιός του νεκρού και ο ιός της γυναίκας ταιριάζουν «σχεδόν 100%». Αυτό ήταν αρκετό για να βρεθεί η γυναίκα ένοχη.



Γενετικός έλεγχος ως αποδεικτικό στοιχείο

Η 54χρονη δεν πιστεύει ότι είχε κορωνοϊό. Είχε προσβληθεί από βρογχίτιδα τον χειμώνα του 2021, «όπως κάνω κάθε χρόνο το χειμώνα», εξήγησε στο δικαστήριο. Ωστόσο, η οικογένεια του νεκρού δηλώνει ότι ο καρκινοπαθής άνδρας μολύνθηκε από την γειτόνισσα στο κλιμακοστάσιο. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ήταν πολύ άρρωστη για να μπορεί να σηκωθεί καν.

Από την άλλη, υπάρχει θετικό τεστ C από εκείνη τη στιγμή. Η γυναίκα είχε επίσης σπάσει την καραντίνα που της είχε συνταγογραφηθεί, γι' αυτό και είχε καταδικαστεί σε τρίμηνη επιτήρηση. Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τον τόπο και τον χρόνο της πιθανής μόλυνσης, ήταν δήλωση κατά δήλωσης.

Αλλά η δικαστής πίστεψε τον εμπειρογνώμονα. Η γυναίκα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή για ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια. Πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 800 ευρώ. Η ετυμηγορία δεν είναι ακόμη οριστική.

Η δικαστής εξήγησε την ετυμηγορία ως εξής:

«Λυπάμαι για εσάς προσωπικά – νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί πιθανώς εκατό φορές. Αλλά έχετε την κακή τύχη ότι ένας εμπειρογνώμονας έχει καθορίσει με πιθανότητα που συνορεύει με βεβαιότητα ότι ήταν μια λοίμωξη που ξεκίνησε από εσάς».



Η γυναίκα είναι σχεδόν σίγουρα το πρώτο άτομο στην Αυστρία που καταδικάζεται για μόλυνση κάποιου άλλου (πιθανώς) με μολυσματική ασθένεια. Μια καινοτομία. 😏

Ο Ralph Brinks, επιδημιολόγος και στατιστικολόγος στο Πανεπιστήμιο Witten, σχολιάζει την απόφαση ως εξής:

«Κάποιος θα ήθελε ο ειδικός να γνωρίζει κάποια στατιστικά στοιχεία εκτός από την ιολογία. Ακόμα κι αν τα στελέχη του ιού ταιριάζουν με το 99,9%, αυτό δεν σημαίνει ότι κατά 

99,9% προέρχονται από την γειτόνισσα».


Πιθανότατα δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε γι' αυτό. Ή για να το θέσουμε αλλιώς: Μια γενετική ανάλυση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει μια οδό μόλυνσης θα ήταν μια καινοτομία.

Ο φιλοξενούμενος συγγραφέας του TKP Hans-Joachim Kremer αναφέρει ένα άλλο «τυφλό σημείο» στην ετυμηγορία: «Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το θύμα πέθανε από αυτόν τον ιό (SC2;). Έχω τις μεγαλύτερες αμφιβολίες επ' αυτού! Το θύμα είχε καρκίνο. Και το 2020, οι περισσότεροι από εκείνους που είχαν πραγματικό πνευμονικό πρόβλημα πέθαναν από βακτηριακή λοίμωξη».



Εικόνα: pixabay / OrnaW



ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:

  1. Sabine Schoenfelder14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9:29 π.μ.-Απάντηση

    ΚΟΥΦΟ! Υπάρχει μόνο ένα τεστ, το PCR, που δεν μπορεί να ανιχνεύσει μολυσματικότητα. Ένας λεγόμενος «ειδικός» χωρίς καμμία «κατανόηση» κρίνει με την έννοια του πολιτικού αφηγήματος, ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.
    Τι θέλει να αποδείξει; Ότι δεν έχει γίνει ακόμη μετάλλαξη μέσα σε ένα νοικοκυριό;
    Αυτός ο ανυποψίαστος αφηγηματικός φύλακας θα βρει το ίδιο αποτέλεσμα σε κάθε νοσοκομείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι νοσηλευτές και οι γιατροί καταδικάζονται;
    Ακόμη και ένας σκύλος που χαϊδεύτηκε από τον νεκρό, κάθε λαβή πόρτας που άγγιξε ή το ρολό χαρτιού υγείας από το σούπερ μάρκετ μπορεί να είχε μολυνθεί με την «τρέχουσα έκδοση» του ιού Sars-Cov-2, ο οποίος δεν προκαλεί μόλυνση στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων...... και αν μολυνθεί....τότε υποφέρει από ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ. Αν η θανατηφόρα πνευμονία προκλήθηκε από στελέχη κορωνοϊού, θα πρέπει να αποδειχθεί. ‼️‼️‼️‼️

  2. ΟΜS14 Σεπτεμβρίου 2024 στις  9:11 π.μ.-Απάντηση

    Κραυγαλέα εσφαλμένη εκτίμηση! Με αυτό το προηγούμενο μιας ετυμηγορίας, ο καθένας είναι ένοχος αμελούς σωματικής βλάβης που αφήνει τους τέσσερεις τοίχους του με κρυολόγημα, φτέρνισμα, ή ανοίγει τα παράθυρα για αερισμό σε περίπτωση ασθένειας, επειδή θα μπορούσε να μολύνει έναν άλλο με κρυολόγημα. Εξάλλου, δεν είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί μόνο μέσω εντατικής σωματικής επαφής και ανταλλαγής σωματικών υγρών, αλλά ένας ιός που εξαπλώνεται μέσω αερολυμάτων και επομένως βρίσκεται στον ατμοσφαιρικό αέρα. Ένας ιός δεν έχει τρόπο να αποδείξει από ποιον έχει μεταδοθεί. Η πολιτική και το δικαστικό σώμα έχουν τρελλαθεί εντελώς εξαιτίας του C. Παραφροσύνη!

  3. Daisy14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 6:43 π.μ.-Απάντηση

    Δεν μπορείτε να σκοτώσετε κανέναν με κορωνοϊό. Ο Covid είναι λιγώτερο επικίνδυνος από τη γρίπη. Αυτό θα σήμαινε ότι εάν μολύνετε κάποιον με κρυολόγημα ή γρίπη στο μέλλον, θα ήταν επίσης ανθρωποκτονία εξ αμελείας εάν το ενδιαφερόμενο άτομο πεθάνει τυχαία από κάτι άλλο. Ο δυτικός κόσμος γίνεται όλο και πιο ηλίθιος. Είναι ο νόμος της παρακμής των προηγμένων πολιτισμών. Καταποντιζόμαστε...

    • Dorothea14 Σεπτεμβρίου 2024 στις  9:07 π.μ.-Απάντηση

      Αυτό άνοιξε την πόρτα σε κάθε φανατικό του κορωνοϊού που μπορεί να κατηγορήσει τους ανεμβολίαστους για την ασθένειά του. Στο κλιμακοστάσιο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα στο μέλλον ώστε να μην συναντήσετε κανέναν. Αποφύγετε το ασανσέρ ούτως ή άλλως μόλις οι αγαπητοί εμβολιασμένοι γείτονες μπούνε μέσα. Επειδή ακόμη και κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, κρατούσαν κάτι μπροστά στα πρόσωπά τους όταν μπήκα στο ασανσέρ. Με την απόφαση αυτή, η διαίρεση συνεχίζεται. Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς ήταν με το ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό και πώς θα είναι στο μέλλον.

  1. Dorothea13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 5:38 μ.μ.-Απάντηση

    Ένα εύκολο παιχνίδι για άτομα που μπορούν να ικανοποιήσουν το μένος τους με τους ανεμβολίαστους γείτονες υποβάλλοντας καταγγελία και στη συνέχεια τιμωρώντας τους. Πίσω από τις κατηγορίες και τους διωγμούς βρίσκεται κρυφά η παραδοχή ότι εσείς οι ίδιοι είστε οι νομοταγείς και ο γείτονάς σας κολυμπά ενάντια στο ρεύμα.

    «Και ο πιο ευσεβής δεν μπορεί να ζήσει ειρηνικά αν δεν αρέσει στον κακό γείτονα!»



    ΠΗΓΗ: Frau wird verurteilt, weil sie Nachbar angesteckt haben soll (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΘΑΝΑΤΟΙ:

Η πρωτοπόρος μπαλαρίνα Michaela Mabinty DePrince πέθανε σε ηλικία 29 ετών







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πληθαίνουν ανάλογα δημοσιεύματα στα μπουκωμένα μέχρι σκασμού media:



Καναδάς: Δύο διαδηλωτές που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις για τον κορωνοϊό καταδικάστηκαν σε έξι χρόνια φυλάκισης
Ο Anthony Olienick και ο Chris Carbert συμμετείχαν στον αποκλεισμό των συνόρων στο Coutts τον Φεβρουάριο του 2022. Το δικαστικό σώμα τους είχε κατηγορήσει για ταραχές, αδικήματα περί όπλων και συνωμοσία για φόνο. Η ετυμηγορία εκδόθηκε από δικαστή που διορίστηκε στο δικαστήριο της Αλμπέρτα από τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τρυντώ το 2018.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια - δικαστήριο καταδικάζει γυναίκα που μόλυνε γείτονα με καρκίνο με κορώνα
Υπήρχαν πιθανώς εκατοντάδες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας Corona στις οποίες οι άνθρωποι μόλυναν τους γείτονές τους με Corona - αλλά στην περίπτωση μιας θανατηφόρας περίπτωσης, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί σχεδόν σίγουρα. Ως εκ τούτου, μια 54χρονη γυναίκα καταδικάστηκε.



Αυστρία: Μελέτη δείχνει σχέση μεταξύ εμβολιασμού και υπερβάλλουσας θνησιμότητας
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Αυστρία συσχετίζεται με την εκστρατεία εμβολιασμού. Ο μαθηματικός εκλιπαρεί για πιο λεπτομερείς έρευνες.



Σιγκαπούρη: Καραντίνα και εκστρατεία εμβολιασμού κατά της ευλογιάς των πιθήκων
Τα μέτρα θυμίζουν πολιτική Covid. Οι επικριτές κατηγορούν την κυβέρνηση για δρακόντειες μεθόδους.



Μελέτη συνδέει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας των παιδιών με χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμόνες
Η χρήση διαφορετικών προϊόντων φροντίδας του δέρματος οδήγησε σε υψηλότερες συγκεντρώσεις φθαλικών ενώσεων και των υποκατάστατών τους, οι οποίες σχετίζονται με διαφορές στη σύνθεση του σώματος, τη νευρολογική ανάπτυξη και τη λειτουργία των πνευμόνων και του ανοσοποιητικού.



Ερευνητές εκπαιδεύουν αλγόριθμο για να σαρώσουν τη γλώσσα και να βρουν μοτίβα ασθενειών
Με βάση την κινεζική ιατρική, μια νέα τεχνολογία δείχνει υπόσχεση για τη διάγνωση ασθενειών .



Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου που συνδέεται με ασυνήθιστα επίπεδα μεταβολιτών: μελέτη
Ο έλεγχος νεογνών μπορεί να κρατήσει το κλειδί για την πρόληψη του SIDS. Οι ειδικοί μοιράζονται επίσης άλλες μεθόδους πρόληψης.



Μείωση του κινδύνου άνοιας: Πώς μπορεί να βοηθήσει το ελαιόλαδο
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το ελαιόλαδο προσφέρει ένα εκπληκτικό όφελος για την υγεία - ακόμη και μικρές ποσότητες ημερησίως θα μπορούσαν να κάνουν θετική διαφορά.



ΕΜΒΟΛΙΟ COVID: Ορισμένες παρτίδες αυξάνουν τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά 9 φορές ή περισσότερο.
Κανείς που εργάζεται στη δημόσια υγεία δεν ενδιαφέρεται πραγματικά πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται από την έλλειψη ποιοτικού ελέγχου σε αυτά τα εμβόλια. Είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές» ακόμα και όταν δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!