Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Kamala λέει δυνατά αυτό που δεν μας λένε: Η κυβερνητική «εποπτεία» πρέπει να αστυνομεύσει το διαδίκτυο και να χαλιναγωγήσει τα εγκλήματα σκέψης



Η παγκόσμια καταστολή της ελευθερίας του λόγου συνεχίζεται αμείωτη και αν νομίζετε ότι υποβιβάζεται σε χώρες όπως η Κίνα, η Κούβα και η Βόρεια Κορέα, ξανασκεφτείτε το.

Μια επιτροπή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση αναστολής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης "X" του Elon Musk στη χώρα.

Την περασμένη Παρασκευή, ο δικαστής Alexandre de Moraes διέταξε τον αποκλεισμό της πλατφόρμας.

Μετά την απόφαση, ο Musk και οι υποστηρικτές του προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον de Moraes ως αποστάτη και αυταρχικό λογοκριτή του πολιτικού λόγου. Αλλά η Βραζιλία δεν είναι ακραία. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταπολεμά επίσης την ελευθερία του λόγου με τον νόμο για τις διαδικτυακές υπηρεσίες και έχουμε τους δικούς μας μισητές της ελευθερίας του λόγου εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην πραγματικότητα, ένας από αυτούς είναι υποψήφια πρόεδρος.

Η Kamala Harris βγήκε το 2019 και παραδέχτηκε ανοιχτά ότι θέλει να δει τον ίδιο τύπο κρατικής λογοκρισίας να εφαρμόζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με αυτό που βλέπουμε τώρα να διαμορφώνεται στη Βραζιλία.


Η κυβέρνηση, πιστεύει η Harris, θα πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του τι επιτρέπεται σε εσάς και εμένα να δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο, καθώς και περισσότερο έλεγχο σε αυτό που επιτρέπεται να βλέπουμε και να ακούμε. Δεν μας εμπιστεύεται να αποφασίσουμε μόνοι μας ως προς την αλήθεια ή την ακρίβεια όσων βλέπουμε ή διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και αφήστε τη σοβαρότητα αυτού που υποστηρίζει η Harris να βυθιστεί για μια στιγμή.





Έτσι, είναι πολύ εντυπωσιασμένη με τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της νομικής δράσης της Βραζιλίας να κλείσει το Twitter, που τώρα ονομάζεται "X".

Μας λέει ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται σήμερα, «μιλούν απευθείας σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα επίπεδο εποπτείας ή ρύθμισης και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Αυτό σημαίνει, κατά την άποψή της, ότι όλες οι φωνές πρέπει να κοσκινίζονται μέσω ενός φίλτρου. Το ερώτημα που τίθεται είναι, ποιον πρέπει να επιτρέψουμε να είναι το επίσημο φίλτρο ειδήσεων και πληροφοριών; Ποιος πρέπει να επιτρέπεται να είναι ο επιτηρητής; Νομίζω ότι η Kamala είναι αρκετά σαφής σε αυτό. Είναι η κυβέρνηση. Και αυτό είναι τόσο αντιαμερικανικό και αντισυνταγματικό όσο δεν παίρνει.

Αλλά δεν είναι μόνο η Kamala Harris που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας μεταξύ των αυτοαποκαλούμενων παγκοσμιοποιημένων ελίτ παγκοσμίως.

Ο Robert Reich, πρώην γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ υπό τον Bill Clinton, δήλωσε σε ένα άρθρο γνώμης στις 30 Αυγούστου για τον Guardian ότι ο Elon Musk θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σκληρά για τη δέσμευσή του στην ελευθερία του λόγου στην πλατφόρμα "Χ" του, την οποία ο Reich περιέγραψε ως «εκτός ελέγχου».

Ο Reich απαρίθμησε έξι πράγματα που μπορούν να γίνουν για να τον «χαλιναγωγήσουν» και ένα από αυτά ήταν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να «απειλήσουν τον Μασκ με σύλληψη εάν δεν σταματήσει να διαδίδει ψέμματα και μίσος στον "Χ"». 

Ανέφερε τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου του Telegram Pavel Durov από τη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα ως πρότυπο για το τι πρέπει να γίνει στον Musk και σε οποιονδήποτε άλλο τολμά να αμφισβητήσει τις επίσημες αφηγήσεις της παγκοσμιοποίησης σε βασικά ζητήματα όπως τα εμβόλια, τα ζητήματα LGBTQ, ορισμένα εκλογικά αποτελέσματα, οι επιθετικοί πόλεμοι του ΝΑΤΟ κ.λπ.

Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken δήλωσε στις 2 Ιουλίου ότι το τμήμα του εργάζεται για τη δημιουργία ενός προγράμματος που θα διευθύνεται από AI που θα σαρώνει το διαδίκτυο αναζητώντας αναρτήσεις που αντιτίθενται στις επίσημες αφηγήσεις της κυβέρνησης (το αποκαλεί παραπληροφόρηση) και στη συνέχεια θα τιμωρήσει ή θα περιθωριοποιήσει με κάποιο τρόπο τους συντάκτες των μη εξουσιοδοτημένων σχολίων.

Προχωρήστε γρήγορα στο σημείο των 3 λεπτών και παρακολουθήστε το 7:07 για να ακούσετε τον Blinken να μιλάει με τόλμη (βλ. θράσος) για το όραμά του κατά της ελευθερίας του λόγου, κατά της Πρώτης Τροπολογίας για την Αμερική. Παραδέχεται ότι αυτό το όραμα προέρχεται από τα Ηνωμένα Έθνη.





Μόνο οι απροκάλυπτοι κομμουνιστές και τεχνο-τύραννοι θα παραδέχονταν ότι υποστηρίζουν τέτοιες αυταρχικές ιδέες και αντιλήψεις.

Δυστυχώς, αυτό έχουν γίνει οι σημερινοί πολιτικοί-μαριονέτες καθώς συνεχίζουν να υπερασπίζονται τους παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στα Ηνωμένα Έθνη. 

Τόσο το WEF όσο και ο ΟΗΕ βρίσκονται στη μέση μιας παγκόσμιας εκστρατείας για την εξάλειψη όλων των φωνών διαφωνίας και τον επαναπροσδιορισμό τους ως εγκληματίες. 

Τα καθεστώτα στην Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και την Κούβα δεν επέτρεψαν ποτέ στους ανθρώπους να μιλούν επικριτικά για τις κυβερνητικές αρχές, οπότε τίποτα δεν αλλάζει εκεί.

Είναι οι δυτικές λεγόμενες «δημοκρατίες» που βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της παγκόσμιας εκστρατείας.

Θα υποταχθείτε σε αυτό το σύστημα του θηρίου; Ή θα διπλασιάσετε το θάρρος σας και θα πείτε την αλήθεια στη δύναμη, υποτασσόμενοι μόνο στην ανώτερη εξουσία του Θεού και του Υιού Του, Ιησού Χριστού;


ΠΗΓΗ: Kamala says quiet part out loud: Government ‘oversight’ needed to police the internet and rein in thought crimes – LeoHohmann.com



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!