Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ "ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ" ΣΑΝ ΧΕΛΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP AND BILL O'REILLY


Τον σεβασμό του για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε για άλλη μια φορά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αν και εμμέσως φάνηκε να "αποδέχθηκε" τον χαρακτηρισμό δολοφόνος, που απέδωσε για τον Ρώσο πρόεδρο, ο  - εντελώς "προβοκάτορας" - δημοφιλής στις ΗΠΑ δημοσιογράφος του καναλιού 'Fox', στον οποίο παραχώρησε την συνέντευξη...
[ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' !]

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP AND BILL O'REILLY

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP AND BILL O'REILLY

«Σέβομαι τον Πούτιν» είπε ο αμερικανός πρόεδρος στην ερώτηση του δημοσιογράφου του 'Fox', Μπιλ Ο’ Ρέιλι, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί πριν τον σημερινό αγώνα του 'Σούπερ Μπόουλ', για το αμερικανικό 'φούτμπολ'.

Είναι όμως δολοφόνος, παρατήρησε ο δημοσιογράφος με τον Τραμπ να απαντά «υπάρχουν αρκετοί δολοφόνοι, έχουμε αρκετούς και στις ΗΠΑ. 
Τι; 
Πιστεύετε ότι η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».


«Σέβομαι αρκετούς ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάω καλά μαζί τους. Είναι ηγέτης της χώρας του. Λέω ότι είναι καλύτερο να τα πηγαίνουμε καλά με την Ρωσία και αν η Ρωσία μας βοηθήσει στον αγώνα μας κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια μεγάλη μάχη, τότε αυτό είναι καλό πράγμα» συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP AND BILL O'REILLY

«Θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ πιθανόν να μην συμβεί αυτό» κατέληξε για τις σχέσεις με τον Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο συνομίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια συζήτηση που εξελίχθηκε πιο ομαλά σε σύγκριση με τηλεφωνήματα που είχε με άλλους πρωθυπουργούς όπως αυτός της Αυστραλίας. [ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ "ΦΟΡΤΩΣΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΓΕΜΙΣΕΙ" ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ...ΟΜΠΑΜΑ!!! Ο ΤΡΑΜΠ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ (ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ) ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ..."ΣΤΡΑΒΩΣΕ" Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!...]

Στην ίδια συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό κανάλι, ο Τραμπ ερωτήθηκε για το αν ήταν ανεύθυνο εκ μέρους του να υποστηρίξει, ότι τρια εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές χωρίς να παρουσιάσει τις αντίστοιχες αποδείξεις γι’ αυτό με τον ίδιο να απαντά ότι «όταν βλέπεις παράνομους ανθρώπους να είναι στους εκλογικούς καταλόγους… 

Κοίτα Μπιλ, δεν μπορούμε να είμαστε παιδι, αλλά βλέπεις τους εκλογικούς καταλόγους, έχεις παράνομους μετανάστες, έχεις νεκρούς ανθρώπους, έχεις αυτά- είναι μια πραγματικά άσχημη κατάσταση».


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" / 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!