Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΕ, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ (ΒΡΕΓΜΕΝΑ) ..."Σ Π Ι Ρ Τ Α", ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ο 'τσίριζα'...



Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτής Ιγγλέζη Κατερίνα

(ΑΦΟΥ πρώτα ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ...'Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ "ΠΑΤΕΝΤΑ" ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ", ΕΣΠΕΥΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ!...)
Σε  α π ό σ υ ρ σ η  της ΑΝΕΙΠΩΤΑ & ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ προκλητικής τροπολογίας που ΖΗΤΟΥΣΕ την ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ(!!!) κινήσεως, σε εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε ...βουλευτικά και κομματικά γραφεία, ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ η 'τσιριζαία' βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη, μετά από την γενικευμένη κατακραυγή!
Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτής Ιγγλέζη Κατερίνα

Η ρύθμιση είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπ. (α-) Παιδείας για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομαθείας που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα με την διαδικασία του επείγοντος...

Να σημειωθεί ότι η 'ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ' τροπολογία είχε «εισπράξει» και την ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ των συν-κυβερνητικών 'ΑΝΕΛ' με τον βουλευτή κ. Δημ. Καμμένο, να αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω την διαφωνία μου για την τροπολογία της κυρίας Ιγγλέζη για τις υπερωρίες των αποσπασμένων εκπαιδευτικών. 
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. 
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ. 
ΝΤΡΟΠΗ!».

ΣΕ ΑΠΛΑ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ', ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΠΩΣ 'ΣΥΡΙΖΑ', (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.), ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ & ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΠΑΜΠΟΝΗΡΑ "ΧΩΜΕΝΕΣ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΥΛΟΓΗΘΟΥΝ" ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεασ παπανδρεου

ΟΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ή Σταυρόπουλος, που ήταν το αληθινό τους επώνυμο...), τους αξίζει να τους τοποθετήσουμε 'μιά για πάντα', στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!