Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ..."ΠΙΑΣΑΤΕ"; Η 'FRONTEX' συλλαμβάνει όσους ...ΦΕΥΓΟΥΝ και ΟΧΙ όσους ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!


ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΟΛΟΨΥΧΑ" ΤΑ ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ..."ΑΕΤΟΥΣ" (ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ) ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ...ΦΕΥΓΟΥΝ! ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ... (ΟΧΙ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΟΣ

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, συνέβη λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 9ης Φεβρουαρίου 2017, όταν το πλήρωμα του ρουμανικού σκάφους της 'Frontex', που περιπολούσε στην περιοχή, εντόπισε την βάρκα με τους δύο μετανάστες και τους γύρισε στο λιμάνι της Χίου!...


Και οι δύο συνελήφθησαν για την ...κλοπή της βάρκας και θα προσαχθούν από το λιμεναρχείο Χίου στην εισαγγελία, η οποία και θα (...) αποφασίσει, αν (...)  θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Βεβαίως, η 'FRONTEX' ακολουθώντας τις εντολές της Ε.Ε., σε συμφωνία με την (100% ξενόδουλη) κυβέρνηση και την (...το ίδιο!) αξιωματική αντιπολίτευση, φρόντισαν ώστε να συλληφθούν κατά την ώρα της... Ε Ξ Ο Δ Ο Υ τους! 

Αυτό, όμως, αποδεικνύει ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί κατά την ώρα της ...εισόδου, διαφυλάττοντας την χώρα μας και από τους ισλαμιστές και από τις απειλές της τουρκίας.


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!