Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1972...

Αποτέλεσμα εικόνας για μονή εσφιγμένου


ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ "ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΩΞΗ Η ΜΟΝΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ 
ΜΟΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για μονη εσφιγμενου

Αποτέλεσμα εικόνας για μονη εσφιγμενου

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑ', ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΑΝ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ "ΝΙΚΗΘΕΙ" Η ΜΟΝΗ, (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ), ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ 'ΠΑΡΤΥ'!

Αποτέλεσμα εικόνας για μονη εσφιγμενου

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΡΩΜΗ... (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ).

ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ & ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ,  ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ & ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 'ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΒΕΚΚΟ' ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

[Τό 'βίντεο' είναι απο το ιστολόγιο 'σίβυλλα']





"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ακουσα και είδα τον πατριάρχη να μιλάει σαν οθόδοξος χριστιανός τουρκος.Σταματήστε αυτή τη χαζομάρα κυριε βορθολαμαίε αφου δεν ειστε τίποτε παρα μόνο έμπορος της πιστη μας.
    αν τολμάτε πεστε τι πιστεύετε για τους μουσουλμάνους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Νεοταξίτες ΓΟΧ τού Καλλινίκου, δέν ἒχουν θέση στήν ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, Τής Εκκλησίας τής Ελλάδος, τού Πατριαρχείου τών Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, πού είναι στήν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και μόνον εκεί.

    …Σάς αρέσει, δέν σάς αρέσει, αυτή είναι η μοναδική καί δυστυχώς γιά εσάς τούς ΓΟΧ αλήθεια. Αν θέλετε ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ, κάντε μία νέα κάπου αλλού, όχι να ἒχετε καταλάβει και να ιδιοποιηθήκατε Μονές, Κελιά και Καταλύματα της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

    …Άντε να ζητήσουν τα ίδια με εσάς, Ευαγγελικοί, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανοί, Γιεχωβάδες, Σαββατιανοί, Αντβεντιστές, Παπικοί καθολικοί και λοιποί. Όλοι έχουν το Ευαγγέλιο. Τι θα γίνει το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, τουριστικό κατάλυμα;

    …Ὃσο, γιά τον Πατριάρχη και εμείς τά παρακολουθούμε, και λυπούμαστε, αλλά δεν πάμε να κάνουμε Νέο Πατριαρχείο, γιά να ἒχουμε νέες καρέκλες, σαν εσάς, φίλοι μου ορθόδοξοι, παρασυρμένοι από Παλαιοημερολίτες Ξυρισμένους ἢ Κακοενθρονισμένους και Σχισματικούς τελικά. Υπάρχει χρηματοδότηση από Αμερική, και είναι γνωστή η κρυφή κατάσταση σε πολλούς.

    …Η Παγκοσμιοποίηση δεν μας αρέσει. Την Οικολογία την βλέπουμε με μισό μάτι. Οι παπικοί είναι εχθροί μας, σκότωσαν τον Άπόστολο Παύλο, τον Άπόστολο Πέτρο, τον Άγιο Ανδρέα και πάρα πολλούς άλλους Αγίους και όχι μόνον. Σήμερα κακώς, ονομάζουν την εκκλησία τους ΠΕΤΡΟΥ και ΠΑΥΛΟΥ, ας τους συγχωρέσει Ο ΚΥΡΙΟΣ. Φαντασθείτε να εἲχαμε κάνει αυτά τα εγκλήματα, εμείς οι Έλληνες, τι θα περνούσαμε σήμερα. Φαντασθείτε να εἲχαμε σταυρώσει ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, πράγμα που διέπραξαν οι Εβραίοι της εποχής εκείνης, και ζήτησαν η τιμωρία να είναι επί τα τέκνα των. Τι πιο διαβολικό αίτημα, επί τά τέκνα των, δεν το χωράει λογικός νούς.

    …Εμείς κάναμε στην άκρη το 12θεο, που οι ίδιοι εἲχαμε δημιουργήσει, καταστρέψαμε όλα μας τα υπέροχα δημιουργήματα, επάνω τους οικοδομήσαμε τους νέους Ναούς, ενστερνιστήκαμε την νέα θρησκεία, και την διαδώσαμε στα πέρατα του κόσμου. Γι’ αυτό μας τίμησε Ο Κύριος με την γνωστή ρήση του, Ιδού οι ΕΛΛΗΝΕΣ…....κάτι ήξερε Αυτός. Γι’ αυτό μας δόθηκαν και τα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, μόνον σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    …Εμείς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κάναμε στην άκρη το 12θεο, που οι ίδιοι εἲχαμε δημιουργήσει, καταστρέψαμε όλα μας τα υπέροχα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δημιουργήματα, επάνω τους οικοδομήσαμε τους νέους Χριστιανικούς Ναούς, ενστερνιστήκαμε την νέα θρησκεία, και την διαδώσαμε στα πέρατα του κόσμου. Γι' αυτό μας τίμησε Ο Κύριος με την γνωστή ρήση του, Ιδού οι ΕΛΛΗΝΕΣ…....κάτι ήξερε Αυτός. Γι’ αυτό μας δόθηκαν και τα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, μόνον σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό το γνωρίζουν και το μαρτυρούν οι Μουσουλμάνοι και το γράφουν στο ΚΟΡΑΝΙ για να το βλέπουν όλοι, και όσοι είναι άπιστοι στον κόσμο. Ξεχάστε Μορμόνους, Γιεχωβάδες, Κόπτες, Μουσουλμάνους κ.τ.λ. εσείς είστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και πάλι εάν το θέλετε, δεν πιέζεστε διόλου, που να πάρει. Αν θέλετε Αφρικανοί, Αφρικανοί. Ακόμη άν δεν είστε χριστιανοί, δεν πρέπει να ομιλείτε για θέματα χριστιανικά καθόλου, εντελώς.


    …Ο γέρων Ευθύμιος ἦταν πιό συνετός. Το πρόβλημα δεν είναι διόλου θρησκευτικό. 13 ημέρες δεν είναι τίποτα. Σε λίγα χρόνια θα γίνουν 14. Ζούμε σε μία ενιαία ΓΗ, σε μία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και πρέπει να επικοινωνούμε δεόντως, όχι αποκομμένοι. Δημοσιογράφους, ανίδεα υποχείρια, μήν χρησιμοποιείτε, είναι αμαρτία και αυτό. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΒΑΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.

    …Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος Νικόδημο, Χρυσόστομο, Μεθόδιο………………και, και, δεν ἒχουμε, ούτε γνωρίζουμε. Έναν ἒχουμε, και ονομάζεται ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΑΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    …Αρχιεπίσκοπο Αμερικής έναν ἒχουμε και ονομάζεται Δημήτριος. Ο δικός σας δεν υπάρχει, και είναι αυθαιρέτως λειτουργών.

    …Άγίους ἒχουμε τον Άγιο Νεκτάριο τον θαυματουργό, τον αγαπημένο μου Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον Όσιο Παϊσιο, τον Άγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη, τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο, τον Άγιο Πορφύριο, τον Άγιο………… και ετοιμάζουμε τον γ. Ιάκωβο Τσαλίκη.

    …Ὃσοι δέν γνωρίζουν πρέπει, και οφείλουν, νά παύουν νά εκφέρουν γνώμες, εντελώς αυθαίρετες τελικά. ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!