Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ιδρύεται ΑΜΕΣΑ στίς ΗΠΑ, «Στρατιωτικό Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Ι Κ Ο Σώμα». Ετοιμάζουν κάτι, ή ...προετοιμάζονται;;; (3 'Βίντεο')


Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN SPACE CORP


(Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ 'ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ' ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ! ΤΟ "ΠΑΛΕΥΑΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ronald reagan

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ψήφισε την παρελθούσα Πέμπτη και αποφάσισε την ίδρυση ενός νέου στρατιωτικού κλάδου: του Αμερικανικού Διαστημικού Σώματος!
Το σώμα θα είναι το έκτο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και η πρώτη νέα στρατιωτική υπηρεσία που δημιουργείται από το 1947!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN SPACE CORP

Το «Space Corps» των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ενσωματωθεί στο στρατό ως μέρος μιας ξεχωριστής στρατιωτικής δυνάμεως εντός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα οι ΗΠΑ διαθέτουν τρείς κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, στρατό, Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Πεζοναύτες και Λιμενικό Σώμα. 
Η Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων αυτή την εβδομάδα ψήφισε την ίδρυση του έκτου σκέλους του Αμερικανικού στρατού, με την ονομασία «Αμερικανικό Σώμα Διαστήματος», το οποίο θα είναι πλέον απολύτως υπεύθυνο για τον επικείμενο πόλεμο στο διάστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN SPACE CORP

Το Σώμα του Διαστήματος σύντομα θα αποσυνδεθεί σε μεγάλο βαθμό από την Πολεμική Αεροπορία, η οποία ήταν το τελευταίο καινούργιο τμήμα του αμερικανικού στρατού που δημιουργήθηκε το 1947.

Η πρόταση αποτελεί συνέχεια των αυξανόμενων προσπαθειών του Πενταγώνου τα τελευταία χρόνια, για να λάβει μεγάλη χρηματοδότηση για την επικείμενη μάχη (;) του διαστήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN SPACE CORP

Αυτό έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες αφότου η Πολεμική Αεροπορία δημιούργησε το Κέντρο Διαστημικών Επιχειρήσεων, υποσκάπτοντας σημαντικά τις προσπάθειές του στρατού να αναλάβει την ευθύνη των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ σε μελλοντικούς διαστημικούς πολέμους.

Όλα αυτά βέβαια, αναφέρει ο αμερικανικός τύπος, συμβαίνουν παρόλο που καμμία άλλη χώρα του πλανήτη δεν έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην καταπολέμηση του διαστήματος, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν υπάρχει αξιόπιστος αντίπαλος για τις ΗΠΑ να πολεμήσει σε αυτόν τον μελλοντικό πολεμικό πόλεμο , ή συμβαίνει κάτι διαφορετικό;

Ο κόσμος ευρίσκεται , σύμφωνα ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου. Μετά τις απειλές για υβριδικό , οικονομικό , ενεργειακό , εμπορικό πόλεμο , ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, ο «διαστημικός πόλεμος», σύμφωνα με ρωσικό κανάλι.

Για το σκοπό κάτω από άκρα μυστικότητα, Ρωσία , Κίνα , τώρα και οι ΗΠΑ , «εργάζονται» πυρετωδώς για την κατασκευή των ανάλογων οπλικών συστημάτων και υπηρεσιών . 
Πιθανότατα να έχουν τεθεί σε τροχιά οι αποκαλούμενοι «δορυφόροι-δολοφόνοι», οι οποίοι διαθέτουν την μοναδική ικανότητα να είναι εξοπλισμένοι με όπλα ισχυρών ΑΚΤΙΝΩΝ λέϊζερ, για να  κ α τ α σ τ ρ έ φ ο υ ν ανταγωνιστικούς δορυφόρους.

Μετά από αυτό το στάδιο, θα εισέλθουμε στον σχεδιασμό ενός εντελώς νέου στρατιωτικού επιπέδου , που αφορά την διεξαγωγή πολέμου από το διάστημα προς « επίγειους στόχους», σύμφωνα με « διάσπαρτες» πληροφορίες.

Με αυτόν τον τρόπο τα επίγεια συστήματα αεράμυνας καθίστανται τελείως «ανενεργά», και ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου «κτυπήματος» σε οποιοδήποτε επίγειο στόχο με «οπτική επαφή». Τρομερές δυνατότητες και σενάρια που μας μεταφέρουν σε ταινίες δράσεως του Κινηματογράφου.

Πολλοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η εξάρτηση της ανθρωπότητος, από τους δορυφόρους είναι τεράστια. 
Σε περίπτωση π.χ, που «απενεργοποιηθούν» κάποιοι δορυφόροι και κατά συνέπεια » κρεμάσει» το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού GPS, αυτό «μπορεί να οδηγήσει σε χάος όλο τον κόσμο».

Η απώλεια του δορυφορικού ελέγχου θα οδηγήσει σε αδυναμία πλοήγησης εκατοντάδων πλοίων και αεροσκαφών, θα απενεργοποιήσει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, δημιουργώντας ταυτόχρονα» «οικονομικό Αρμαγεδώνα» στα χρηματιστήρια , ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν προβλήματα ακόμα και με τα ΑΤΜ. 
Τρομερές συνέπειες, για αυτό και ο « κατέχων τα όπλα» αυτά, θα διαθέτει τεράστια δύναμη στο οπλοστάσιο του .

«Το πρώτο πλήγμα σε περίπτωση « απενεργοποιήσεως» δορυφόρων, θα δεχθεί ο χώρος των ενόπλων δυνάμεων καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής των επίγειων, εναέριων , και θαλάσσιων επιχειρήσεων.

Κάτι το οποίο αποτελεί σοβαρότατο ζήτημα , στο πολύ άμεσο μέλλον μάλιστα . Οι επικοινωνίες, η πλοήγηση, η ακρίβεια των κατευθυνόμενων πυραυλικών συστημάτων, και πολλά άλλα θέματα που έχουν σαφή αναφορά στις διαστημικές παραμέτρους, θα επηρεαστούν τα μέγιστα από ένα τέτοιο πλήγμα .

Σχετική εικόνα

«Το ζήτημα της υπεροχής στον αποκαλούμενο διαστημικό χώρο είναι πολύ, πολύ σοβαρό. » τονίζει Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.
Τον Απρίλιο, αναφέρθηκε ότι η διοίκηση της ρωσικής Αεροδιαστημικής Άμυνας , ανακάλυψε αμερικανικό δορυφόρο σε τροχιά, ο οποίος μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση, ηλεκτρονικές πληροφορίες κατασκοπεύοντας την ρωσική επικράτεια , ανακοίνωσε και το ρωσικό ΥΠΑΜ .

Μέχρι σήμερα, στην επίσημη λίστα του κέντρου εξερεύνησης του διαστήματος, στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, αναφέρονται πάνω από 20.000 διαστημικά « αντικείμενα». 
Συνολικά κοντά στη Γη αιωρούνται περίπου εκατό χιλιάδες αντικείμενα, ενώ οι ενεργοί ρωσικοί δορυφόροι ανέρχονται στους 140.

Οι φόβοι για μια διαστημική σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις αυξάνεται δραματικά μετά την ανακοίνωση από το Πεκίνο των 30 + εκτοξεύσεων μόνο για το 2017, εν μέσω φόβων ότι προμηνύεται πόλεμος για την πρωτοκαθεδρία στο διάστημα .

Διεθνείς εμπειρογνώμονες ασφάλειας έχουν προειδοποιήσει ότι οι Κινέζοι επιδιώκουν να αποκτήσουν πρόσβαση ελέγχου στον χώρο πάνω από την γη, κατοχυρώνοντας την ηγεμονία τους με την επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για AMERICAN SPACE CORP

Πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον η Κίνα θα ανταγωνίζονται πραγματικά τις δύο άλλες υπερδυνάμεις Ρωσία και ΗΠΑ, αλλάζοντας τον παγκόσμιο χάρτη .

Τρομακτικές είναι οι προβλέψεις των μελλοντικών συγκρούσεων από τον ανελέητο ανταγωνισμό μεταξύ των υπερδυνάμεων για επικείμενες επιθέσεις από το διάστημα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

Τέτοιου είδους επιθέσεις σε βασικούς στρατηγικούς στόχους από το διάστημα ενάντια σε οποιαδήποτε χώρα θα μπορούσε να είναι καταστροφικές για την υποδομή και τις εγκαταστάσεις .

Καταστρέφοντας την διαστημική υποδομή του κράτους-εχθρού θα μπορούσε να διακοπεί για παράδειγμα η ηλεκτροδότηση ολόκληρων περιοχών , και να τεθούν εκτός λειτουργίας τηλεοράσεις, τηλέφωνα, GPS, ακόμη και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε αεροπλάνα και πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

Ο Αμερικανός στρατηγός John Hyten, επικεφαλής της στρατηγικής διοίκησης των ΗΠΑ, είπε για το θέμα: «Ως άνθρωποι βγαίνοντας εκεί πάνω πάντα θα υπάρχει σύγκρουση, σαν την Άγρια Δύση, … η οποία μας έδωσε δύο φορές στην Ευρώπη φρικτούς παγκόσμιους πολέμους. 
Έτσι, κάθε φορά που οι άνθρωποι πραγματικά προχωρούν τεχνολογικά υπάρχει σύγκρουση, και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν» .

Η Κίνα είναι αποφασισμένη να επιταχύνει το ρυθμό της ανάπτυξης διαστημικής βιομηχανίας της και το φιλόδοξο διαστημικό της πρόγραμμα αναφέρει επίσκεψη στο φεγγάρι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους με επιστροφή στην Γη.

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας προειδοποιούν ότι η Κίνα αυξάνει το πρόγραμμά της και την καινοτομία στον διαστημικό χώρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον διαστημικό πόλεμο με άλλα έθνη.

Η Ρωσία ταράζοντας και πάλι «τα ύδατα» δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο (!) ο οποίος κατασκευάστηκε από την κρατική εταιρεία «Roscosmos» για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Κίνα , Ρωσία και ΗΠΑ πρώτα από όλα θα κονταροχτυπηθούν εκεί ψηλά και μετά στην γη , διότι όποιος ελέγχει πλέον το διάστημα ελέγχει και τον πλανήτη. Από ότι φαίνεται το «πανηγύρι» ξεκίνησε και επίσημα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά.


[Πηγή:
'pentapostagma.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!