Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ: Δελφίνια, έβγαλαν εικόνα της Π α ν α γ ί α ς στην ακτή !!!


dolphins icon 1

(Η ΦΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ!)
Ένα ΘΑΥΜΑΣΤΟ και ασυνήθιστο γεγονός που μας θυμίζει τά Συναξάρια μέ τις ζωές των Αγίων, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών, έβγαλε στην ακτή μία ...εικόνα της Παναγίας (!) μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία!dolphins icon 1

Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα ένας συνταγματάρχης του Ρωσικού Στρατού και η σύζυγός του, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τα δελφίνια να κολυμπάνε πολύ κοντά στην ακτή και να βγάζουν ένα αντικείμενο.

Όταν τα δελφίνια απομακρύνθηκαν προς το πέλαγος, το ζευγάρι πλησίασε το σημείο, όπου είδαν το αντικείμενο καλυμμένο από λάσπη.

Τότε η σύζυγος του συνταγματάρχου καθαρίζοντας το αντικείμενο, αντίκρυσε μια εικόνα της Παναγίας, δοξάζοντας τον Θεό για αυτό το  θ α υ μ α σ τ ό γεγονός!

Να αναφερθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει, πως η εικόνα κατέληξε στον βυθό της Μαύρης Θαλάσσης, αλλά και πως τα δελφίνια την μετέφεραν μέχρι την ακτή, παραμένει  α ν ε ξ ή γ η τ ο...

Τέλος να σημειωθεί, πως ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, με την ελπίδα να την δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο και να του διηγηθεί το θαυμαστό γεγονός.

[Πηγή: 'romfea.gr']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!