Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α! ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Δήμαρχος στην Ξάνθη, π α ι ν ε ύ ε ι τους τουρκο-πράκτορες!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ, ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  Α Ν Υ Π Α Ρ  Κ Τ Ο!
ΕΝΤΕΛΩΣ...

Ξεφτίλα! Δήμαρχος στην Ξάνθη παινεύει τους τούρκους πράκτορες - ΒΙΝΤΕΟ

(ΝΑ ΤΟΝ "ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!)
Ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης, ονόματι Μίχογλου, έπειτα από την νομιμοποίηση της παράνομης τουρκικής οργανώσεως «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» προέβη  σε ένα ακόμα 
φ ι λ ο τ ο υ ρ κ ι κ ό παραλήρημα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΠΕΙΡΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΠΕΙΡΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δίνοντας το «παρόν» σε τουρκο-εκδήλωση του δήμου Μπαϊράμπασα στα πλαίσια μιας καθαρά τουρκικής κρατικής δράσεως, που οργανώνει θρησκευτικά γεύματα σε πληθυσμούς μουσουλμάνων στα Βαλκάνια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που εργάζονται για την απόσχιση εθνικού εδάφους, με τα εξής λόγια:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία τους τον κ. Πρόξενο, ο οποίος είναι ένας από τούς καλύτερους ανθρώπους (!) πού έχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τον κύριο, τον σοφολογιότατο Μουφτή τον κ. Μέτε, να ευχαριστήσω τον βουλευτή μας κ. Ζεϊμπέκ (...) πού πραγματικά είναι η ψυχή και τον αγαπώ ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσω τον αδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά για την εδώ παρουσία του…»

Δείτε τις ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ του δημάρχου προς τον πρόξενο της Τουρκίας και τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε:





[ΠΗΓΗ: 'el.gr']
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!