Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΝΥΧΤΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ" ΤΟ ...ΘΑΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!! ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΜΠΑΑΑΑ....

Α Θ Ο Ρ Υ Β Α...
Υ Π Ο Υ Λ Α...
Δ Ο Λ Ι Α...
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΑ 'ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ'...
ΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ;;;


Αποκάλυψη: Για πάντα στην Ελλάδα οι μετανάστες με νέα τροπολογία!


(ΠΙ-ΣΩ-ΠΛΑ-ΤΑ!)
Με...μεταμεσονύχτια ψηφοφορία ("κλασσικές" παλαιοκομματικές ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ μεθοδεύσεις, όταν ΟΛΟΙ απουσιάζουν στα μπάνια!) στην Βουλή αποφασίστηκε η  ο ρ ι σ τ ι κ ή   ΠΑΡΑΜΟΝΗ (!!!) των μεταναστών και των προσφύγων στην Ελλάδα και μάλιστα με την καθολική ψήφο ΟΛΩΝ των (ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΩΝ!) κομμάτων της αντιπολιτεύσεως! 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ φωναζουν
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ φωναζουν

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, (ποιός άλλος;) συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου. Την τροπολογία υπερψήφισαν ακόμα και τα "συντηρητικά" (λέμε τώρα...) κόμματα του Κοινοβουλίου, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ φωναζουν

(ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΔΙΕΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;
ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ;
ΡΩΤΟΥΝ;
ΞΕΡΟΥΝ;
Ή ΘΑ ...ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΟΥ ...ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ φωναζουν

Μέχρι χθες, ο νόμος όριζε, πως όποιος παράνομος αλλοδαπός καταθέσει αίτηση ασύλου, παραμένει στην χώρα, έως ότου εξεταστεί η αίτησή του. 

Τώρα με την νέα τροπολογία, ο χρόνος που μεσολαβεί από την κατάθεση της αιτήσεως μέχρι την απόφαση  δ ι π λ α σ ι ά ζ ε τ α ι (!) έτσι ώστε οι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να παραμείνουν στην χώρα για ΠΑΝΤΑ, αφού μέχρι στιγμής, ο μέσος χρόνος εξετάσεως ασύλου ξεπερνά τους 8 μήνες.

Σχετική εικόνα

Πιο συγκεκριμένα, οι «ανεξάρτητες επιστροπές» που συστήνει ο Μουζάλας, όχι μόνο   δ ι π λ α σ ι ά ζ ο υ ν   τον χρόνο παραμονής του παράνομου αλλοδαπού, αλλά και μεταφέρουν λειτουργίες του κράτους στις ΜΚΟ και τον ΟΗΕ, αφού ένα εκ των μελών της επιτροπής ορίζεται από την Ύπατη Αρμοστεία! 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ φωναζουν

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΤΩΡΑ ΕΔΩ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς ψηφοφορίας της εν λόγω επιτροπής, εάν δηλαδή η παραμονή ενός αλλοδαπού, κρίνεται σε καθεστώς ομοφωνίας, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο, ότι πλέον το ελληνικό κράτος έχει απωλέσει τον έλεγχο των μεταναστών και τυπικά δεν θα έχει κανένα ρόλο στην απόφαση παραμονής, ή όχι ενός αλλοδαπού.

Σχετική εικόνα

Με αυτή την "ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ" & ΔΟΛΙΟΤΑΤΗ έως εκεί που δέν παίρνει τροπολογία, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, το (1.000% ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ!) σχέδιο 'γκετοποιήσεως' της Ελλάδος και της μετατροπής της, σε ΘΛΙΒΕΡΟ, ΑΠΕΡΑΝΤΟ και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ στρατόπεδο λαθρομεταναστών, προφανώς-προφανέστατα με τις "ευλογίες" της Ε.Ε.


Σχετική εικόνα

[Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'el.gr']
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Οτι εχουν ψηφισει απο το 10 ειναι παρανομο,και υπο το καθεστος κατοχης.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!