Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Τρεις υπουργοί ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ στήν Βουλγαρία, μετά το τροχαίο με τους 17 νεκρούς ! ΑΚΟΥΤΕ; ΑΚΟΥΤΕ; (Ή μπάς δεν σας το είπε κανείς;)

ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ!
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Κ Α Ν   3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ !

ΕΔΩ;

ΓΙΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ;


Bulgaria



ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Θ Η Κ Ε  ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΠΟΣΟ ...ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ "ΚΕΙΤΑΙ" Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;
Οι υπουργοί Μεταφορών Ιβάϊλο Μόσκοφσκι, Περιφερειακής Ανάπτυξης Νικολάϊ Νάνκοφ και Εσωτερικών Βαλεντίν Ράντεφ, ανακοίνωσαν ότι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, όπως τους είχε ζητήσει ο (κεντροδεξιός) πρωθυπουργός Μπόϊκο Μπορίσοφ!

Αποτέλεσμα εικόνας για 3 ΜΙΝΙΣΤΕΡ IN BULGARIA EXPELLED

Αποτέλεσμα εικόνας για 3 ΜΙΝΙΣΤΕΡ IN BULGARIA EXPELLED

Τρεις Βούλγαροι υπουργοί, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών, παραιτήθηκαν πρίν μία εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά ένα σοβαρό οδικό δυστύχημα που είχε αποτέλεσμα 17 θανάτους και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κατηγορίες για διαφθορά....

Αποτέλεσμα εικόνας για 3 ΜΙΝΙΣΤΕΡ IN BULGARIA EXPELLED

Εν αντιθέσει με την Ελλάδα, που η τραγωδία στο Μάτι με τους 98 νεκρούς, δεν ήταν προϊόν λάθος χειρισμού κάποιου πολιτικού προσώπου της κυβέρνησης ή της περιφέρειας Αττικής, στην Βουλγαρία, οι υπουργοί Μεταφορών Ιβάϊλο Μόσκοφσκι, Περιφερειακής Ανάπτυξης Νικολάϊ Νάνκοφ και Εσωτερικών Βαλεντίν Ράντεφ, ανακοίνωσαν ότι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, όπως τους είχε ζητήσει ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SERIOUS TRAFFIC ACCIDENT WITH 17 DEAD IN BULGARIA

«Προφανώς δεν καταφέραμε να οργανώσουμε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτραπεί αυτή η τραγωδία», δήλωσε ο Ράντεφ.

Το απόγευμα του προπερασμένου Σαββάτου, υπό καταρρακτώδη βροχή, ένα λεωφορείο το οποίο μετέφερε Βούλγαρους τουρίστες έπειτα από επίσκεψη σε μοναστήρι, σε μια ορεινή περιοχή βόρεια της Σόφιας, βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε στην κοίτη ενός ποταμού. Δεκαεπτά επιβάτες σκοτώθηκαν και 21 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, τέσσερις από τους οποίους παραμένουν σε σοβαρή κατάσταση.

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SERIOUS TRAFFIC ACCIDENT WITH 17 DEAD IN BULGARIA

Ειδικοί διαπίστωσαν πως το οδόστρωμα, κοντά στην πόλη Σβόγκε, ήταν ολισθηρό στην στροφή όπου συνέβη το δυστύχημα.

Είχε ανακαινιστεί πρόσφατα με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, όμως ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, είχε επισημάνει την κακή ποιότητα της ασφάλτου που χρησιμοποιήθηκε, καθώς είχε μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβεστόλιθο προκειμένου να μειωθεί το κόστος!...

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SERIOUS TRAFFIC ACCIDENT WITH 17 DEAD IN BULGARIA

Κάτοικοι της περιοχής που διαδηλώνουν εδώ και μια εβδομάδα στον τόπο του δυστυχήματος δηλώνουν, πως είχαν ενημερώσει για το πρόβλημα την τροχαία, η οποία δεν αντέδρασε.

«Η τραγωδία ανέδειξε τον ελαττωματικό χαρακτήρα του συστήματος δημόσιων προμηθειών, κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα, όπου η ατιμωρησία είναι παντού», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ.

«Η διαφθορά σκοτώνει», κατηγόρησε την κυβέρνηση η επικεφαλής της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης Κορνέλια Νίμοβα.

Εισαγγελείς ερευνούν το δυστύχημα για το οποίο έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου.

Σχετική εικόνα

Το δυστύχημα πλήττει την αξιοπιστία του πρωθυπουργού Μπόϊκο Μπορίσοφ, ο οποίος προβάλλει τακτικά τις προσπάθειες της κυβέρνησεώς του στον τομέα της βελτιώσεως των υποβαθμισμένων οδικών υποδομών σε αυτή την πιο φτωχή χώρα της Ε.Ε.

Στην Βουλγαρία, μια χώρα επτά εκατομμυρίων κατοίκων, το 2017 καταγράφηκαν 96 θάνατοι σε τροχαία ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, σύμφωνα με την 'Eurostat'. 
Είναι ο μεγαλύτερος απολογισμός μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. μετά την Ρουμανία και είναι διπλάσιος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

https://www.protothema.gr/world/article/817179/voulgaria-treis-upourgoi-paraitithikan-meta-to-trohaio-me-tous-17-nekrous/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!