Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ! ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!


Δείγμα του απόλυτου πανικού των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου «υποδοχής» του αρχιπροδότη στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο, εκτός από την αστυνομοκρατία και την αμερικανοκρατία (με πράκτορες της CIA, του FBI και πλοίο του 6ου Στόλου!) είναι κατευθυνόμενα από την Ασφάλεια δημοσιεύματα καθεστωτικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία έχουν διαταχθεί παράνομες παρακολουθήσεις πατριωτών στην Θεσσαλονίκη, για… λόγους ασφαλείας.
Αναφέρει σχετικά καθεστωτική ιστοσελίδα:

«Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές και σε προληπτικό επίπεδο, έχει καταρτιστεί από την αστυνομία σχέδιο που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα ελέγχων και διακριτική επιτήρηση σε άτομα, ομάδες και στέκια του ακροδεξιού χώρου.
Για την υλοποίηση του σχεδίου έχουν δραστηριοποιηθεί ειδικές ομάδες της κρατικής ασφάλειας, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες έχουν ενισχυθεί με κλιμάκια από την Αθήνα και ασχολούνται αποκλειστικά με τη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών. Σε επιφυλακή, για τον ίδιο λόγο, βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Βορείου Ελλάδος».
Μάταιος ο κόπος σας, Τσιπροβλαμμένοι! Οι… Ρώσσοι πράκτορες, εκτός των άλλων, δίδαξαν και μεθόδους… αντιπαρακολούθησης στους πατριώτες, οπότε προβλέπονται μεγάλα ρεζιλίκια για τους… Θου-Βου σας!
(ΥΓ): Αλήθεια, μόνο συριζοασφαλίτες έχουν επιστρατευθεί για την παρακολούθηση των πατριωτών, ή έχουνε μπει στο κόλπο και οι παρακρατικοί;
Σχόλιο ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ TV: Τὸ ἄρθρο μᾶς τὸ ἔστειλε ὁ φίλος «'Επίκουρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!