Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ! Ακούστε ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους δώσουμε τα Αμερικανάκια! Και ασφαλώς "εμείς", ΔΕΝ λέμε ποτέ μας ΟΧΙ ! (ΠΟΥ είσαι Ιωάννη Μεταξά;)

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΤΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ..."ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

Αποτέλεσμα εικόνας για q9 reaper

Όπως αποκαλύπτει σχετικό 'ρεπορτάζ' της 'Wall Street Journal', οι συζητήσεις για την ολοκληρωτική μετατροπή της Ελλάδος, σε "σίγουρο" προκεχωρημένο φυλάκιο του αμερικανισμού στην Ευρώπη, γίνονται μεταξύ του Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη (του μόνου Α/ΓΕΕΘΑ στην Ευρώπη που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος – κατά της 'Χ.Α.' βεβαίως…) και 
από αμερικανικής, ο πρεσβευτής (Ύπατος Αρμοστής!) των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ, 

Αποτέλεσμα εικόνας για τζέφρι Πάϊατ

ο οποίος – σύμφωνα με το δημοσίευμα - έχει κάνει παράρτημα της πρεσβείας το (δήθεν!) υπουργείο «Εθνικής Αμύνης» (στην πραγματικότητα, «Εθνικής Υποτέλειας»)!

Αποτέλεσμα εικόνας για wall street journal
Αποτέλεσμα εικόνας για q9 reaper

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα «γούστα», σύμφωνα πάντα με την (άριστα πληροφορημένη ως συνήθως) 'W.S.J.':

«Οι αμερικανοί διαπραγματεύονται να αποκτήσουν ακόμα δύο, ή τρεις (!) βάσεις, πέραν της Σούδας. 

Σχετική εικόνα

Για παράδειγμα θέλουν την Λάρισα (το Αρχηγείο δηλαδή της Τακτικής Αεροπορίας) για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους ('Q-9 Reaper') τα οποία (όπως ήδη συμφωνήθηκε) θα παραμείνουν στην Λάρισα για άλλους ...12 μήνες και εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο, να αντικατασταθούν με άλλα 'drones', που θα φέρουν οπλισμό! 

Αποτέλεσμα εικόνας για q9 reaper

Έως τώρα τα υπερσύγχρονα αμερικανικά αυτά 'drones' ενεργούσαν από την Λάρισα, χωρίς οπλισμό, κάνοντας κατασκοπευτικές πτήσεις κυρίως προς την Βόρεια Αφρική και κυρίως προς Υεμένη και Λιβύη. 

Σχετική εικόνα

Επιπλέον οι Αμερικανοί συζητούν και την μεταστάθμευση στη Λάρισα των ιπταμένων 'τάνκερς' τους, για ανεφοδιασμό των αμερικανικών μαχητικών και βομβαρδιστικών αεροπλάνων που δρουν στην περιοχή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για flying tankers

Επιθυμούν δηλαδή να μετασταθμεύσουν τουλάχιστον τέσσερα ιπτάμενα 'τάνκερς'. Κατά μία εκδοχή οι αμερικανοί θέλουν να μετακινήσουν προς Ελλάδα μέρος της βάσεώς τους στο Ιντζιρλίκ, ενώ επιθυμούν να δημιουργήσουν και ένα πεδίο εξάσκησης στις βολές αμερικανικών αεροσκαφών κοντά στην Κρανέα. 

Σχετική εικόνα

Αναφέρονται μάλιστα τα αεροσκάφη 'F-35' και 'F-22', ενώ επανήλθε και πάλι στο τραπέζι η δημιουργία αμερικανικής βάσεως (για εκπαίδευση και ξεκούραση των περιβόητων 'US Navy Seals') στην  Κ ά ρ π α θ ο

Σχετική εικόνα

μία πρόταση που έκανε μονομερώς (!) η Αθήνα, με την ανάληψη τις εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η οποία επανήλθε αναβαθμισμένη με την προσθήκη και ενός ελικοδρομίου, ή μεταστάθμευσης μαχητικών στο νησί... (ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ...)

Σχετική εικόνα

Εκείνο που έχει σημασία και εάν όντως καταλήξουν οι συνομιλίες σε υπογραφή συμφωνίας (εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται στην Αθήνα για την υπογραφή της συμφωνίας) ο υφυπουργός Γουές Μίτσελ, που έχει την όλη ευθύνη των συνομιλιών».

Αποτέλεσμα εικόνας για wess mitchell

Κι όλα αυτά γίνονται βεβαίως με την συμφωνία της (ανύπαρκτης) ψοφοδεξιάς:

«Εάν καταλήξουν όλα αυτά σε συμφωνία (εκκρεμεί και μία επίσκεψη στο τέλος Σεπτεμβρίου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Νέα Υόρκη στα πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ), τότε ο προσανατολισμός των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, αλλάζει και γίνεται πιο επιθετικός.... 

Άγνωστο ακόμα παραμένει, εάν θα περάσει από την Βουλή η όποια συμφωνία, πάντως έως τώρα δεν υπήρξε καμμία αντίδραση από την αντιπολίτευση…».

[Πηγή: Απόσπασμα αναρτήσεως απο το ιστολόγιο 'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!