Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σουηδία: Εκλογές υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους


Σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Εξισλαμισμός της Ευρώπης και της Ελλάδας αλλά και το ‘’ανακάτεμα’’ τους με όλους τους έγχρωμους πληθυσμούς του πλανήτη για την δημιουργία της ‘’γκρί’’ φυλής χωρίς εθνική συνείδηση, ήθη και έθιμα η οποία θα είναι ένας άβουλος και εύκολα διαχειρίσιμος ''δίποδος'' χυλός. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και η περικύκλωση της Ρωσίας με αλλόθρησκους μουσουλμάνους εχθρικά διακείμενους προς αυτήν :




Σουηδία: Εκλογές υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους



http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/711706_soyidia-ekloges-ypo-kathestos-tromokratias-apo-toys-extremistes


Εκλογές υπό καθεστώς τρομοκρατίας και βίας στη Σουηδία σήμερα, καθώς οι Σουηδοί ψηφοφόροι καλούνται να ψηφίσουν για τη νέα κυβέρνηση και τις 343 θέσεις στο κοινοβούλιο της χώρας (Riksdag).
Οι απειλές από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους που διαμένουν στη χώρα είναι  συνεχείς. Η πιο πρόσφατη από μια ομάδα ισλαμιστών οι οποίοι απείλησαν να αποκεφαλίσουν τον Jimmie Åkesson τον ηγέτη των Σουηδών Δημοκρατών και τον 14χρονο γιό του, για τη στάση του κατά της μετανάστευσης.


«Θα σε αποκεφαλίσουμε εσένα και το γιό σου εάν δεν αποσυρθείς από τις εκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων επιστολή που στάλθηκε στον Åkesson γραμμένη στα σουηδικά και τα αραβικά ενώ σε αυτή υπήρχε σχέδιο της σημαίας της ISIS.
Πριν τις εκλογές συμμορίες αλλοδαπών είχαν προχωρήσει σε μαζικούς εμπρησμούς αυτοκινήτων (μόνο 100 αυτοκίνητα είχαν καεί στις 15 Αυγούστου) σε μια από τις χειρότερες εξάρσεις βίας από αλλοδαπούς στη χώρα.

Σεότι αφορά την στάση του εκλογικού σώματος οι σουηδοί Δημοκράτες απειλούν την επί έναν αιώνα πρωτοκαθεδρία των Σοσιαλδημοκρατών στη Σουηδία. Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, για πρώτη φορά από το 1917 οι σουηδοί Σοσιαλδημοκράτες, εμπνευστές του κράτους προνοίας, ενδέχεται να μην αναδειχθούν πρώτη δύναμη στις σημερινές εκλογές.
Στη Σουηδία, την κοιτίδα της σοσιαλδημοκρατίας, η μεταναστευτική  κρίση ενίσχυσε τις δεξιές δυνάμεις.

Εδώ και μήνες οι Σουηδοί Δημοκράτες  πλησιάζουν τους κυβερνώντες Σοσιαλδημοκράτες, όσον αφορά το ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.
Όσο ενισχύονται οι Σουηδοί Δημοκράτες, τόσο υποχωρούν οι Σοσιαλδημοκράτες. Λίγο πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις έβλεπαν τα δύο κόμματα να συναντώνται στο 22% ή το 23%.
Χαμένοι των σημερινών εκλογών θα αναδειχθούν, όπως όλα δείχνουν, οι Σοσιαλδημοκράτες. Και στη Σουηδία λοιπόν, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η σοσιαλδημοκρατία βρίσκεται σε υποχώρηση.

Και δεν είναι μόνο οι γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες που απέσπασαν στις τελευταίες εκλογές το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα της ιστορίας τους με 20,5%. Σε μόλις 6 από τα συνολικά 28 κράτη-μέλη της ΕΕ κυβερνούν σήμερα κλασικές κεντροαριστερές κυβερνήσεις: Ρουμανία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Μάλτα, Ισπανία και Σουηδία.


 http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/711706_soyidia-ekloges-ypo-kathestos-tromokratias-apo-toys-extremistes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!