Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ! «ΠΟΥ@@@ΔΕΣ… ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Θυμάστε τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τους πολιτικούς;
Υπενθυμίζω λοιπόν: ‘’Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες’’ !!!
Ακόμη δεν είδατε τίποτα….. σας το λέω χωρίς καμία επιφύλαξη!




Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διεθνής διαιτητής) επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού για τοπικό ματς όταν άγνωστοι που φορούσαν μαύρα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα με καδρόνια!

Κατά τη διάρκεια της χειροδικίας, οι δράστες φώναζαν «πουλήσατε τη Μακεδονία π..ηδες» γεγονός που κάνει τον βουλευτή να πιστεύει ότι έπεσε θύμα επίθεσης ακροδεξιών στοιχείων.

Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικό ιατρικό έλεγχο ενώ του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 προσαγωγές ατόμων, ενώ η ερεύνα συνεχίζεται.


ΦΩΤΟ: Το μέρος που έγινε η συμπλοκή
Σύμφωνα με το besttv.gr «30 άτομα τον χτυπούσαν με ότι έβρισκαν μπροστά τους» ανέφεραν συνεργάτες του, στο σκηνικό που συνέβη λίγο μακριά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Μια κατάσταση που έχει να κάνει με επίθεση που δέχθηκε αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό από μερίδα οπαδών συνδέσμου της Καλαμάτας


Με πληροφορίες από tharrosnews.gr, kalamatatimes.gr, eleftheriaonline.gr

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!