Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελλάδα δεν χορήγησε βίζα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Πατριαρχείου Μόσχας

 

 Σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Εξισλαμισμός της Ευρώπης και της Ελλάδας αλλά και το ‘’ανακάτεμα’’ τους με όλους τους έγχρωμους πληθυσμούς του πλανήτη για την δημιουργία της ‘’γκρί’’ φυλής χωρίς εθνική συνείδηση, ήθη και έθιμα η οποία θα είναι ένας άβουλος και εύκολα διαχειρίσιμος ''δίποδος'' χυλός. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και η περικύκλωση της Ρωσίας με αλλόθρησκους μουσουλμάνους εχθρικά διακείμενους προς αυτήν :

 

Η Ελλάδα δεν χορήγησε βίζα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Πατριαρχείου Μόσχας

© RIA Novosti / Vladimir Fedorenko
Ελλάδα Άγιο Όρος. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 8 Σεπτεμβρίου -RIA  Novosti. Το Προξενικό Τμήμα της Ελλάδας αρνήθηκε τη βίζα Σένγκεν στον διευθύνοντα σύμβουλο του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη της Αγίας Πετρούπολης και του Ladoga Varsonofy που ήθελε να προσκυνήσει  στο Άγιο Όρος, ανέφερε το Σάββατο στο RIA Novosti διαχείρηση των υποθέσεων του Πατριαρχείου


"Ο Σεβασμιότατος  Varsonofy για πολλά χρόνια κάνει ένα προσκύνημα στο Άγιον Όρος το φθινόπωρο, αλλά αυτή τη φορά του  αρνήθηκαν την  θεώρηση,"-είπε ο συνομιλητής του οργανισμού, χωρίς να διευκρινίζει άλλες λεπτομέρειες.


Νωρίτερα σε μια σειρά από Ρωσικά μέσα ενημέρωσης υπήρχαν πληροφορίες ότι το Ελληνικό Προξενείο αρνείται να εκδώσει θεωρήσεις σε Ρώσους ιερείς ή  τριετούς διάρκειας ως τουρίστες αλλά μηνιαίες θεωρήσεις. Έτσι ο πρωτοπρεσβύτερος  Βλαντίμιρ Vigilyansky  ενημέρωσε ότι στο τέλος του Μαΐου στην  σύζυγό του δόθηκε βίζα για τρία χρόνια, και αυτός-μόνο για ένα μήνα, αν και ζήτησε για τρία έτη. Ο Vigiljansky, ανέφερε, είχε προηγουμένως βρεθεί στην Ελλάδα για τουλάχιστον 15 φορές και  κατηγόρησε  τις αρχές για "κατάφωρη παραβίαση" της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών, καθώς επίσης και  για διακρίσεις.  Ο Πρωτοπρεσβύτερος Vigiljanskij είπε ότι "πολλοί Ρώσοι κληρικοί" λένε  ότι η ίδια ιστορία είχε συμβεί σε αυτούς κατά τους τελευταίους έξι μήνες-έδωσαν βίζα για ένα μέγιστο ενός μήνα.

Ο Πρωτοπρεσβυτερος Βασίλι Biksej είπε στο  RIA Novosti ότι αυτό το καλοκαίρι σχεδίαζε να περάσει διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα, οι θεωρήσεις δόθηκαν σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά στον ίδιο αρνήθηκαν.

Τον Αύγουστο, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έστειλε ένα σημείωμα στην Ελληνική Πρεσβεία ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με τις δυσκολίες στην έκδοση θεωρήσεων στους ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


https://ria.ru





Το Κουτσαβάκι
ΥΓ Το Face Book εδώ και ένα μήνα μου έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο με μπλοκάρει συνέχεια αφήνοντας με να γράφω μόνο στις δικές μου ομάδες με σκοπό να με φιμώσει κλιμακώνοντας συνεχώς τις ποινές. Δεν προλαβαίνω να ξεμπλοκαριστώ και σε λίγο είμαι μπλοκαρισμένος με αυξημένη τιμή. Θα συνεχίσω τον αγώνα της ενημέρωσης όπως μπορώ.


 https://tokoutsavaki.blogspot.com/2018/09/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!