Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Ισραηλινοί β ρ ά β ε υ σ α ν τον Γιάννη Μπουτάρη...


Αποτέλεσμα εικόνας για Μπουτάρης

Σειρά συναντήσεων και επαφών είχε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Τελ Αβίβ, από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2018.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου, στην οποία μετείχαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι Αντιδήμαρχοι Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Γιώργος Δημαρέλος,  β ρ α β ε ύ τ η κ ε από τον δήμο του Τελ Αβίβ,
για την συνεισφορά του στην διαφύλαξη, ανάδειξη και διάδοση της εβραϊκής ιστορίας, της εβραϊκής κληρονομιάς και του εβραϊκού πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη.


Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Τελ Αβίβ Ron Huldai στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων πόλεων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ron huldai

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπουτάρης στο Ισραήλ


Παράλληλα, επισκέφτηκε το Μουσείο Ολοκαυτώματος του Τελ Αβίβ 'Yad Vashem', όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Avner Shalev, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με το υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπουτάρης στο Ισραήλ

Αποτέλεσμα εικόνας για ron huldai

Επιπλέον, ο Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε με την Δήμαρχο της Βαρσοβίας Hanna Gronkiewicz, με την οποία αναζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας του εβραϊκού Μουσείου Polin της Βαρσοβίας, με το υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

Από voria
https://www.el.gr/thriskia/sion/oi-israilinoi-vraveysan-ton-gianni-mpoytari/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!