Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ... φουκαριάρικα «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Μυτιλήνης

(ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ...ΞΕΝΟΙ ! ! !)
Εικόνες ΧΑΟΥΣ διαδραματίζονται –ειδικά τις τελευταίες ημέρες- στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, το οποίο είναι ουσιαστικά κλειστό για τους Έλληνες!


Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Μυτιλήνης



Το υπάρχων προσωπικό έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, τα δε ραντεβού που έχουν κλειστεί (με Έλληνες…) ακυρώνονται συστηματικά, λόγω του ότι προσέρχονται σωρηδόν τα ...«προσφυγάκια» που καταφτάνουν στο νησί, σε μεγάλους αριθμούς – μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήρθαν 620 «προσφυγάκια"! 

Επιπροσθέτως, υπάρχει κι ένας μεγάλος αριθμός παλαιότερων στο νησί «προσφύγων», που πηγαίνουν και ξαναπηγαίνουν στο Νοσοκομείο επικαλούμενοι σοβαρά προβλήματα υγείας, ελπίζοντας ότι θα τους δοθεί η άδεια να μεταβούν στην Αθήνα για εξειδικευμένη νοσηλεία, παίρνοντας μαζί και τις οικογένειές τους! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ήδη, παραιτήθηκε από την θέση του ο προϊστάμενος του γραφείου των ραντεβού, Στέλιος Λαμπρινίδης, ο οποίος ήταν ο αποδέκτης των διαμαρτυριών των πολιτών της Λέσβου για τις ακυρώσεις των ραντεβού τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες (που διαψεύδονται από την διοίκηση του Νοσοκομείου), η παραίτησή του οφείλεται κυρίως στο ότι οι 'Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις' έχουν προτεραιότητα στα ραντεβού!!!

[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!