Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ! Και αυτό! Η Ιταλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την λειτουργία των καταστημάτων τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ! Χάριν της οικογενειακής ΣΥΝΟΧΗΣ!


Σχετική εικόνα

(ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ  Θ Α Ψ Ι Μ Ο ! ΠΑΛΙ...)
Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η νέα ιταλική κυβέρνηση θα ψηφίσει ΝΟΜΟ, που θα απαγορεύει στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν τις Κυριακές!
Αποτέλεσμα εικόνας για luigi di maio

Σύμφωνα το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων 'Ansa', με τον τρόπο αυτό, η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει την παραδοσιακή οικογενειακή συνάντηση της Κυριακής, ανέφερε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Λουίτζι Ντι Μάιο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Conad , Φαντσέσκο Πουλιέζε, αντέδρασε στην απαγόρευση αυτή δηλώνοντας ότι θα οδηγήσει στην απόλυση περίπου 50 χιλιάδων υπαλλήλων.

«Αυτή ( η απαγόρευση) θα έχει συνέπεια της αύξησης των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου, ένα γεγονός που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στους μεγάλους όσο και στους μικρούς εμπόρους. 
Η απαγόρευση της εργασίας την Κυριακή είναι γελοία. Ανησυχώ με τη λογική, ότι το κράτος θα πρέπει να λέει πότε κανείς να αγοράσει», είπε ο Πουλιέζε.

Σχετική εικόνα

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι τουλάχιστον 19,5 εκατομμύρια Ιταλοί αγοράζουν τις Κυριακές και η ημέρα αυτή, σύμφωνα με την ανάλυση, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική ημέρα της εβδομάδας.

H υπάρχουσα νομοθεσία επιτρέπει στους εμπόρους να καθορίζουν οι ίδιοι τις ώρες εργασίας την Κυριακή, ανάλογα με τη ζήτηση.

https://www.mikres-ekdoseis.gr/2018/09/blog-post_12.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!