Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ὁ «Συριζώνυμος» πῆγε ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ στά Σχολεῖα!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: το πρώτο πράγμα, που φρόντισαν να αλώσουν οι εχθροί των Ελλήνων ήταν η εκκλησία, έτσι ώστε να αποκόψουν τον Ελληνισμό από την Ορθοδοξία, που αποτελεί συνδετικό κρίκο του Έθνους μας. Εδώ βλέπουμε έναν υποτιθέμενο ‘’παππά’’ να εκτελεί προβοκατόρικα το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI, με σκοπό τον εξισλαμισμό της χώρας μας σύμφωνα με τις εντολές των Ιλλουμινάτι, που προφανώς υπηρετεί…





ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΛΙΒΕΡΟΣ…!

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τον αγιασμό στην Λεόντειο Σχολή στα Άνω Πατήσια και στα 15ο και 60ο Γυμνάσια και 15ο ΓΕΛ, χωρίς όμως να φέρει το παραμικρό ίχνος του θρησκευτικού συμβόλου της Ορθοδοξίας, του Σταυρού,  και αυτό για να μην αισθανθούν προσβεβλημένοι οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί!
Και όλα αυτά όχι σε κάποια χώρα του τρίτου κόσμου, αλλά στην Ελλάδα.
Η «απολιτίκ» αυτή εμφάνιση του Αρχιεπισκόπου ξενίζει, αλλά κυρίως προβληματίζει για το που τελικά ζούμε, σε ποια χώρα και αν φοβόμαστε να δηλώνουμε ποιοι είμαστε.
Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε και συμβολές στους αλλοδαπούς λέγοντας ότι υπάρχουν δύο είδη σοφίας, η σοφία που προέρχεται από τα γράμματα και τις επιστήμες και η άνωθεν Σοφία, χωρίς να πει την λέξη Θεός, παραπέμποντας στην θεώρηση της Πίστης – Σοφίας των γνωστικών ευαγγελίων.
«Όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο είδη Σοφίας δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και κάλεσε τους μαθητές να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τα χαρίσματά τους για το κοινό καλό, ενώ ευχήθηκε σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή σχολική χρονιά.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!