Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

"Δ ι δ ά ξ τ ε αυνανισμό στα σχολεία"!!!!!!


(ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;
Ή ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟΣ;)
Μία ειδικός (ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ...) σε θέματα σεξ, προκάλεσε αντιδράσεις σε γονείς μαθητών, όταν δήλωσε ότι ο αυνανισμός πρέπει (;;;!!!) να διδάσκεται στα σχολεία!

Αποτέλεσμα εικόνας για AN WOMAN SEX EXPERT SUGGEST MASTURBATION FOR YOUNG CHILDREN

Αποτέλεσμα εικόνας για australian tv show 'this morning'


Η Νάντια Μπόκοντί που εμφανίστηκε στην εκπομπή  της αυστραλιανής τηλεοράσεως «This Morning»,  εξήγησε το στίγμα και την ντροπή που είναι συνδεδεμένα με αυτή την  σεξουαλική πράξη, ειδικά για τα μικρά κορίτσια και τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αυτό στο μέλλον. 

Αποτέλεσμα εικόνας για AN WOMAN SEX EXPERT SUGGEST MASTURBATION FOR YOUNG CHILDREN

Για να αποφευχθεί αυτό, η Νάντια υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει (;;;) να μαθαίνουν πως να ικανοποιούν σεξουαλικά τον εαυτό τους από την ηλικία των ...11!


Σχετική εικόνα


Αυτός ο ισχυρισμός της ξεσήκωσε αντιδράσεις στους γονείς πολλών μαθητών, πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις. 

Η Νάντια πιστεύει ότι είναι σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά τους μηχανισμούς (!) πίσω από την σεξουαλική ευχαρίστηση και ειδικά (!) στα νεαρά κορίτσια. 
Σύμφωνα με την Νάντια, η έμφαση πρέπει να δοθεί στα μικρά κορίτσια, επειδή τα αγόρια μαθαίνουν από νεαρή ηλικία πως λέγονται όλα τα μέρη του σώματός τους συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων.



«Είναι ευεργετικό (ΕΛΕΟΣ!) και για τα δυο φύλα, αλλά ξέρουμε όλοι ότι κοινωνικά είναι περισσότερο αποδεκτό για τα αγόρια να αναγνωρίζουν και να κατονομάζουν τα γεννητικά τους όργανα. 
Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τα κορίτσια και ξέρουμε ότι σαν γυναίκες θα έχουν αρκετές δυσάρεστες σεξουαλικές συνευρέσεις», ανέφερε η Νάντια...

[Πηγή:'el.gr']

"Iωάννης Καποδίστριας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!