Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Μπά, μπά, μπά! Οι Τσέχοι 'κουκουέδες' ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ λαθρομετανάστες ; Τί λένε ρέ Κουτσούμπα αυτοί;



Αποτέλεσμα εικόνας για italian prime minister with Cheh premier
OI ΔΥΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ,
Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Β.ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΙΟ ΣΑΛΒΙΝΙ.
ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ
Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ   ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ"
ΤΗΣ (ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗΣ) ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ....


Μεγάλη δημοσιότητα – και πολύ σωστά! - εδόθη από τα ελληνόφωνα ΜΜΔιαστρεβλώσεως, στην συνάντηση του Ιταλού πατριώτη υπουργού Μάριο Σαλβίνι με τον Ούγγρο πατριώτη Εθνικιστή πρωθυπουργό Β.Όρμπαν, αλλά σιγή ιχθύος επικράτησε για μια άλλη συνάντηση που έλαβε χώρα την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο!

Αποτέλεσμα εικόνας για italian prime minister with Cheh premier 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για italian prime minister with Chech premier 2018Σχετική εικόνα

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός πρωθυπουργός Κόντε δέχτηκε σε επίσημη επίσκεψη στην Ρώμη τον πρωθυπουργό της Τσεχίας Μπάμπις, ο οποίος είναι μεγιστάνας του πλούτου, συγκυβερνά με το «αδελφό» των κουκουέδων Κ.Κ. Τσεχίας, κι έχει χαρακτηρίσει “δρόμο για την ...κόλαση” την υποδοχή των λεγόμενων «προσφύγων» από τις ευρωπαϊκές χώρες. 

Μάλιστα, ο συγκυβερνών με τον «Κουτσούμπα» της Τσεχίας, προετοιμάζοντας το ταξίδι του δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες σε ιταλική εφημερίδα, ότι “έχουμε πολλές κοινές ιδέες με την Ιταλία σε θέματα – κλειδιά της Ε.Ε., τους μετανάστες, ή πόση ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θέλουμε και πόση εθνική κυριαρχία”, ενώ κατά την συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του, αρνήθηκε να υποδεχθεί η χώρα του έστω κι ένα «προσφυγάκι» και τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής ενός «ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης» αποτροπής της λαθρομετανάστευσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Andrej Babiš with communist co-leader

Όχι μόνο στην χώρα του, αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς όπως δήλωσε: «αν δεν δεχτούν η Ιταλία και η Μάλτα (τα «προσφυγάκια»), θα το κάνει η Ισπανία. 
Και έτσι, στέλνουμε άλλο ένα μήνυμα στους λαθρομετανάστες ότι είναι δυνατόν να πάνε στην Ευρώπη, από το Μαρόκο μέσω Ισπανίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Czech communist leader 2018
O KOMMOYNIΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΒΟΤΖΙΤΕΧ ΦΙΛΙΠ....

Αυτό πρέπει να σταματήσει (!) γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σταματήσουμε τις μεταναστευτικές ροές».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί, έπεσε γραμμή από τον αμερικανοκομμουνιστή Κουτσούμπα και ΔΕΝ γράφτηκε ούτε μία, ούτε ...μισή αράδα στα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ της Ελλάδος, για την επίσκεψη του Τσέχου πρωθυπουργού στην Ιταλία και τις «ρατσιστικές» δηλώσεις του;


[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!