Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΙΖΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!




Την οργή του Πατριαρχείου της Μόσχας προκάλεσε η αχαρακτήριστη απόφαση των Τσιπροκαμμένων, να αρνηθούν την χορήγηση βίζας στον Μητροπολίτη της Αγίας Πετρούπολης Βαρσανούφιο, για προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος, χαρακτηρίζοντάς τον… «επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιον ορος ρωσικο μοναστηρι

Σχετική εικόνα

Έτσι, ο αρχιερέας Ιγκόρ Γιακίμτσουκ, γραμματέας των Διορθοδόξων Σχέσεων στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του ρωσικού πατριαρχείου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιον ορος ρωσικο μοναστηρι

«Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει από μια ορθόδοξη χώρα, η οποία είναι η Ελλάδα με το σύνταγμά της, να μεταχειρίζεται έναν κληρικό με αυτό τον τρόπο. Η κατάσταση με τον Μητροπολίτη Βαρσανούφιο ξεπέρασε το πλαίσιο όλης της ευπρέπειας και συζητείται ευρέως ακόμη και στην Ελλάδα. 
Εάν ένας ιεράρχης τέτοιου βαθμού δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα, ενώ είναι σε θέση να εισέλθει σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος, είναι σκάνδαλο».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μα το πιο μεγάλο σκάνδαλο, είναι που κυβερνούν την Ορθόδοξη Πατρίδα μας, ένας δεδηλωμένος άθεος κομμουνιστής και ένας χυδαίος θεομπαίχτης, με κοινό σημείο την μέχρι αηδίας  α μ ε ρ ι κ α ν ο δ ο υ λ ε ί α   τους!

Σχετική εικόνα

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!