Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!



Σχετική εικόνα

Η Σοβιετία ήταν η χώρα της… χαράς και της… ευτυχίας, ένας… παράδεισος επί της γης, για όποιον διάβαζε τα ...σοβιετικά ΜΜΕ. 
Ούτε μία δυσάρεστη είδηση δεν υπήρχε – τις έκοβε όλες η λογοκρισία!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ, ΜΑΡΞ

Στην εποχή μας και στην Ελλάδα της «πρώτης φοράς αριστερά», πλήρης απόκρυψη των δυσάρεστων ειδήσεων δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, μπορεί όμως να υπάρξει μια σχετική κάλυψη-απόκρυψη, ειδικά δε όταν πρόκειται για ειδήσεις που προέρχονται από κρατικές υπηρεσίες!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λοιπόν, αναγκαστήκαμε να επαναφέρουμε το «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», λόγω του κύματος των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που κατέκλυσε ειδικά την νήσο Λέσβο.

Σχετική εικόνα

Έτσι, βασιζόμενοι στα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, σας ενημερώσαμε ότι την Κυριακή… προτίμησαν την Λέσβο συνολικά 269 «προσφυγάκια», με τέσσερις «καραβιές», το δε Σάββατο 97 «προσφυγάκια», με δύο «καραβιές». 
Σύνολο: 366 «προσφυγάκια», με έξι «καραβιές».

Ψ έ μ μ α τ α !

Στην πραγματικότητα, τα «προσφυγάκια» που… προτίμησαν μόνο την Λέσβο το Σ/Κ ήταν συνολικά 517 (193 το Σάββατο και 324 την Κυριακή), με δέκα «καραβιές»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Άρα, το «σοβιετικό» Λιμενικό του «σοβιετικού» συντρόφου Κουβέλη (αρμόδιου υπουργού, ή μάλλον σταλινικού κομισσάριου…), με τις «σοβιετικές» συνήθειες που δεν κόβονται με τίποτα, «εξαφάνισε» από τις ειδήσεις 151 «προσφυγάκια» και τέσσερις «καραβιές»!

Σχετική εικόνα

Αυτά τα νέα από την σοβιετική Ελλάδα μας!

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/09/18/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BD/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!